خوب وحید جان اشکال نداره که ما تازه واردا هم چندتا سوال بپرسیم همشهری؟!
سلام حسین جون ... باورت میشه الان فهمیدم همشهریم هستی ؟! چرا قبلا چیزی نگفتی؟! واجب شد ببینمت ...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1. درباره آواتارت برامون توضیح بده...!
قضیه ما هستیم رو که میدونی چیه ؟! همونی که رو درو دیوارای شهر پر شده !!!
2. چرا همیشه با اندازه خاص و فقط رنگ آبی مینویسی؟ ( نگو چون استقلالی هستم! اندازه نوشته ها دیگه ربطی به استقلال نداره!)
این اندازه فونت رو دوست دارم و دلم میخواد هر کی پستم رو میخونه واسش واضح باشه !!!
3. زیباترین عکسی که تا حالا خودت گرفتی ( از منظره ) کجا و کی بوده؟
از یه منظره غروب خورشید کنار دریای بوشهر ...
جوادترین عکسی هم که گرفتم از گربمون در حین زایمان ... اصلا فیلم گرفتم ... یادم باشه واستون آپلودش کنم بعدا !!!
4. زیباترین عکسی که تا حالا دیدی ( بازم منظره ) رو تشریح کن.
منظره زمستون برفی پارک ملی گلستان !!!!
5. بیشتر از چه نوع سبک عکاسی لذت می بری؟
سبک خاصی مد نظرم نیست ... از هر چیز و هر جا برسم عکس میگیرم !!! عکس های طبیعی و غیر منتظره رو دوست دارم !!!
6. مثل اینکه شما طرفای حافظیه میشینید؟ چقدر اونجا رو دوست داری و تا الان چند وقت هست که اونجا میشینی؟ اولویت دومت کجا هست برای زندگی؟
ما 25 ساله که تو این محله هستیم ... واقعیتش دیگه عادت کردیم به اینجا !!! طرفای ستارخان رو هم خیلی دوست دارم !!!
7. چرا کشورهای ایتالیا ، اسپانیا و استرالیا رو دوست داری؟ ( بیشتر چه چیزی در این کشورها نظرت رو جلب کرده؟ )
ایتالیا به خاطر اینکه زبونشون رو خیلی دوست دارم و اینکه خوش تیپ ترین مردمان جهان رو داره !!! اسپانیا رو به خاطر بارسلونا و لیونل مسی بزرگ دوست دارم ... ( بچه ها سوکر 09 شرطی هم میزنم ) ... استرالیا هم به خاطر مولتی کانتری بودنش ... هم پیشرفتس ... هم دریا داره ... هم پرواز کردن سرعت اینترنتش !!!
در آخر هم یه نظر کوچیک درباره ما میدی؟
نه حسین جون ... اصلا باور کن درست نمیشناسمت ... باید همین روزا بیام پیشت یه صب تا شب مفصل با هم صحبت کنیم ... نظر باشه واسه بعد !!! مطمئنا پسر گلی هستی !!! البته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر حسین.

Bookmarks