#1438خوب عمو DJ مام یه چند تا سوال بپرسیم . . . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام میلاد جون ... شما سروری عزیزم !!! چند تا که سهله 1000 تا بپرس ...!!! :دی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- چقدر از Pic4ever استفاده میکنی؟
واسه اینجور موقع ها !!! بیشتر از این عجق وجق های سبز رنگ استفاده میکنم .. خیلی دوسشون دارم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- نظرت درباره ی تگ های تاپیک چیه؟
وقتی چشمم بهش میخوره میترسم ... یادم به آخر الزمان میفته !!! همش بکش بکشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- GTA 2 رو بازی کردی؟ اگه آره نظرت دربارش چیه؟ توی زمان خودش. . .
آره همون که از بالا نشون میداد ؟! اون موقع بازیش نکردم ... این موقع بازیش کردم ... که خوشم نیومد و سریع آن اینستالش کردم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4- من از یکی شنیدم Marilyn Manson کشیش بوده این راسته؟
نخیر واقعیت نداره ...!!! من زندگینامش رو دارم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- نظرت درباره ی فیلم 300 چیه؟
یه فیلم کاملا ساختگی و مصنوعی و بی معنی که همه فهمیدن چرته !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6- دوست داری چه چیزیرو که نداری داشتی . . . ؟
آره ... غول چراغ جادو ... اگه اون بود به همه آرزوهام میرسیدم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks