سلام وحید جان.
سلام عزیزم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوشحالم که روی صندلی داغ نشستی.
من بیشتر خوشحال شدم که جنابعالی قدم رنجه فرمودید و این افتخار رو به ما دادید !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1. تاثیرگذارترین فرد توی زندگیت کی بوده ؟
بدون شک اول خدا ... بعد مادر و بعد پدر و ... به ترتیب !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2. کجای شهرتون رو بیشتر از همه دوست داری ؟
بولوار چمران ... ستارخان ... عفیف آباد و ... خیل جاهاست که دوسشون دارم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3. آیا فکر میکنی نسل و نسل های قبلی در حق ما ظلم کردن ؟
ظلم نکردن ... حق ما رو خوردن !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4. آیا فکر میکنی ما هم به نسل های بعدی ظلم میکنیم ؟
در واقع ما بدبخت ترین نسل روی زمین هستیم در حال حاضر ... شاید نسل بعدی هم مثل نسل گذشته باشن به طوری که حق ما رو بخورن !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5. چه چیز Marilyn Manson شما رو جذب کرده ؟ هنرش ؟
:دی ... میدونستین این دبیر فلسفه هست ؟! سبک کلیپهاش رو دوست دارم !!! عکسهاش متنوع ... در کل نفهمیدم از کجا و چطور علاقه مند شدم بهش !!! جدیدا یه خورده جلف شده !!! ولی ارادت خاصی بهش دارم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6. به جز فوتبال به چه ورزشی علاقه داری ؟
بدنسازی ... بسکتبال ... بولینگ !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7. یه روز با خودت فکر میکنی و می بینی که کاملا از سادگیت و صداقتت سو ء استفاده شده ، چیکار میکنی؟
باور کن من اینقدر آدم خونسرد و بی تفاوتی هستم که خیلی تهمت ها و ... رو جدی نمیگیرم ...!!! ولی اگه بفهمم کسی از اخلاقم سو استفاده کنه اونور دنیا هم که باشه گیرش میارم و اون بلایی رو که نباید به سرش بیارم ... میارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8. به نظرت این کلمات زیر چه رنگی هستن: تهران / احساس / عدالت
خاکستری ... آبی کمرنگ ... سفید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9. چه چیزی باعث شده که به PCN علاقه پیدا کنی ؟
اول از همه صمیمی بودن جوش که تو هیچ فروم دیگه ندیدم که از همش مهمتره !!! دوم اینکه خیلی از مشکلاتی که داشتم در سریع ترین زمان ممکن برطرف شد و سوم اینکه تیم مدیریت خوبی که میدونن با کاربراش چطور رفتار کنن ... واین شد که بر آن شدم فعالیتم رو اینجا گسترش بدم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10. گذشته های فروم رو یادت هست ؟ چه تصویری از اون موقعها داری ؟
اون موقع ها زیاد سر نمیزدم ... تا اینکه یه شب نشینی برگزار شد و خلاصه رکورد Arcade رو زدم ... و یه عکس هم ازش گرفتم !!!:دی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11. حدس میزنی در آینده برای ازدواجت از روی احساس تصمیم بگیری یا عقل ؟
عقل ... فقط وفقط ... حالا این حرفها واسه ما زوده ...!!! 2 نفر تو نوبتن ... :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
12. اگه این اختیار رو داشتی که یک مشکل یا صفت رو از جهان پاک کنی چه چیزی رو انتخاب میکردی ؟
اورانیوم ... جنگ بین قاره ها یا فقر !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
13. راز نگه دار هستی ؟
واقعیتش نه ... خیلی سعی میکنم که راز نگه دار باشم ... ولی نمیتونم جلو خودمو بگیرم ... البته یه ریزه هستم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
14. چرا خلبانان کامیکازی از کلاه ایمنی استفاده میکردند ؟!!
واسه اینکه ایمنیشون بیشتر بشه !!! خیلی اطلاعات ندارم ... میشه بیشتر در مورد خلبانان کامیکازی توضیح بدی !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
15. و سوال آخر ، به نظرت صندلی نشین بعدی کیه ؟
مبین جان !!! رزرو کرده از قبل ... :دی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشاپیش ممنون به خاطر جوابهات و وقتی که میذاری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش میکنم قربان ... مرسی ...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks