اینجانت اردلان متولد 21 دی 1369 در شیراز هستم دانشجو کاردانی رشته صنایع شیمیایی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده از همان اوایل کودکی نافم را با بد شانسی بریدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که به دنیا اومدم منو اشتباهی به یه خانواده دیگه دادن و یکی دیگه رو اشتباهی به خانواده من دادن (عمق فاجعه رو ببینید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
وقتی اشتباهی منو به خونه میارن همه میگن چشاش شبیه مامانش دماغش شبیه باباشه هرکی یه چیزی میگه تا تلفن زنگ میزنه که ای بیایین بچه رو اشتباهی بردین ( همه ضایع میشن ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه میبرنم بیمارستان و بچه ها رو درست تحویل خانواده هاشون میدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

21 روزم بوده که چسبندگی معده پیدا میکنم یعنی هر چی میخوردم میوردم بالا بعد میبرنم دکتر دکتر میگه یک ساعت دیگه میمیره باید سریع عمل بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه بچه 21 روزه میره زیر تیغ جراحی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

اینم به خیر میگذره تا اینکه در سن 3 سالگی در خانه مادربزرگم روز زمستانی در استخر یخ میوفتم و داشتم غرق میشدم که یکی از فامیلامون نجاتم میدم ( اینم به خیر گذشت ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی کل زندگیم بالای 50 بار برق گرفتگی شدید داشتم که هنوز جاش رو دست و پام پیدا اصولا به برق زیاد پیله میکردم ( اونم همینطور ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا اردلان انگار از بدو تولد حاشیه ساز بودی در حد بازیکنای تیم ملی ایران!!!

- تا با حال سوتی دادی! چند تا بگو

تا دلت بخاد
خوراکم سوتیه

یکیش همین چند روز پیش بود
هدفون رو گوشم بود بعد صداش تا کله آسمون بلند بود وقتی هم صدای هدفون رو تا آخر زیاد میکنم دیگه تعادل ندارم یعنی درست نیمتونم وایستم
داشتم از پله ها یه فست فود میرفتم بالا یدفه وقتی رسیدم بالا سرم گیج رفت داشتم میوفتادم که دستم رو گذاشتم روی شونه یک خانوم بســـــــــــــیار محترم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بد شانسی ما هم این خانوم بســــــیار محترم با آقاشون تشریف آورده بودن که نزدیک بود یک کتک مفصلی بخوریم
این هم یکی دیگه از همون حاشیه های در حد تیم ملی بود!!!!

- چه حیوانی رو بیشتر از همه دوست داری ؟

کوالا خیلی دوست میدارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه جالب چون به منم میگن آقای کوالا یا دوستای باکلاس تر بهم میگن Mr.Koala

24 - یک اسم پسر و یک اسم دختر که خیلی دوست داری بگو !

اسم پسر : بهادر
بهادر رو خدایی خوب اومدیا!!!

- چه غذایی رو بیشتر دوست داری ؟

سیب زمینی سرخ کرده
آقا ما خیلی با هم تفاهم داریم....وکیلم؟