والا من تابلو ترین نفر توی این فروم هستم چرا ؟!
نام های کاربری من ( Micron - Zerox - Destiny - Labyrinth )
آهااااااااااا شناختم Destiny رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
01 - اگر بهت بگن از بین اعداد فرد یکی رو انتخاب کنی چه عدد رو انتخاب میکنی ؟
1
02 - امروز سحری یا صبحانه چی نوش جان کردی ؟ ( کامل بدون کم و کاست )
اصلا اهل صبحانه نیستم
الانم ساعت 12 بیدار شدم یه چیکه آبی خوردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
03 - بهترین نرم افزار فشرده ساز جهان چی میتونه باشه ؟
KGB Archive هستش که هنوز توی نسخه بتا گیر کرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
04 - چه سیستم عاملی رو دوست داری و ازش استفاده ن میکنی ؟
Linux Mint رو خیلی دوس دارم و دارم ازش استفاده میکنم ولی ویندوز 7 هم چیز بدی از آب در نیومده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
05 - از بین این ها یکی رو انتخاب کن ( چیپس ، آدامس ، بستنی ، شکلات ، پیتزا )
بستنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
06 - کدوم فصل از سال رو بیشتر دوست داری ؟
زمستان
07 - رابطه ات با جانوارن موز ی ؟
اگه باهاشون کل بندازم از رو میرن ( من موذی طرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
08 - لذت بخش ترین کاری که کردی ؟ ( هم خرابکاری و هم کار خوب )
لذت بخش ترین کاری که تو عمرم کردم اولین باری بود که ISP ADSL ام رو هک کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خرابکاری هم این بود که یه کبوتر رو گرفتم به برق وصل کردم جزغاله شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
09 - هر چند وقت یکبار میری آسنانه ؟
کلا نمیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - نظرت درمورد بخش تحت مدیریت خودت ؟
زیادی خلوت و سوت کوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11 - بهترین سال زندگیت که ازش خاطرات بسیار داری ؟
1381 خیلی اتفاقات خوب و بد برام افتاد
12 - اول مرغ بوده یا شتر مرغ ؟ ( این یک نوع جدید هست )
اول مرغ بوده دیگه که بعد از جفت گیری با شتر بچشون شده شتر مرغ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
13 - یک جمله بگو که خیلی از خوندنش لذت بردی ؟
اینو چند روز پیش خوندم
" تجربه نامی است که غالبا بر اشتباهاتمان می گذاریم- امرسون "
14 - نظرت در مورد واحد خواهران ؟
15 - سرابندی کیست و چگونه زیست ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وحید رفیق بسیار خوب خودم که همشهری یکی از رفیقای خوب دیگمون توی زابل هست
در ضمن جملتون غلط املایی داره
چگونه زیست یعنی خدای نکرده زبونم لال الان در قید حیات نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
16 - چه حیوانی رو بیشتر از همه دوست داری ؟
کوالا خیلی دوست میدارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
17 - طرفدار کدوم تیم فوتبال هستی ؟
اصلا به کل فوتبالی نیستم ولی جدید استیل آذین تیم خفنی بسته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
18 - چرا Ashampoo ؟
یه جور کلاس کاری خاصی تو محصولاتش مشاهده میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
19 - دوست داری در آینده به کجاها سفر کنی ؟
Italy-France-NewYork
20 - چرا کایکو دستمال قدرتش رو توی جیب خودش نمیزاشت ؟
چون لباس خودش جیب داخل نداشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
21 - بهترین انیمیشنی که توی عمرت دیدی ؟
بهترینی که دیدم مزرعه حیوانات بود بخاطر دوبلش بعدش Ice Age 1 و این Ice Age 3 خیلی خفن بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
22 - دوست داری برگردی دوران کودکی ؟
نه
چون با الانش زیاد فرق نداره
23 - آیا متالیکا واقعا سبکش متال هست ؟
نمیدونم والا زیاد اطلاعاتی توی این زمینه ندارم
24 - یک اسم پسر و یک اسم دختر که خیلی دوست داری بگو !
اسم پسر : بهادر
اسم دختر : نیلوفر
25 - تاثیر گذار ترین فیلمی که تا به حال توی عمرت دیدی ؟
Yes Man برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
26 - نظرت در مورد زندگی مورچه ها ؟
کاش آدم ها هم یکم از اینا نظم رو یاد میگرفتن
27 - اگر بهت مقدار زیادی پول بدهند چکاری انجام میدی ؟
اول کلیه وسایل الکترونیکی که دارم آپدیت میکنم بعدش از این خراب شده میرم یه جای دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
28 - چه سیاره ای رو بیشتر دوست داری ؟
مریخ
29 - با چه فلزی بیشتر حال میکنی ؟
جیوه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
30 - نظرت در مورد خدا ؟!
نظرم اینه که فقط خدا وجود داره و بازم میگم نظر شخصی خودم هست اونم اینه که آدم با خدای خودش باید مثل دوست باشه
حتی اگر میخاد بره دزدی خدای خودش رو برداره ببره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
31 - چند گیگ آهنگ داری ؟
من آهنگا رو به صورت آلبومی میگیرم و اون آهنگایی که خوبه روو جدا میکنم بقیه رو پاک میکنم
در حال حاضر 5.22 GB
32 - چند گیگ فیلم داری ؟
200 گیگ
33 - نظرت در مورد آواتار من ؟
خدایی من چیزی ارش نفهمیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
34 - نظرت در مورد این افراد ؟ KING ، Ardalan ، Security ، Trance
هیچکدومشون رو نمیشناسم درست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
35 - از مردن میترسی ؟
متوسط رو به بالا
36 - چه غذایی رو بیشتر دوست داری ؟
سیب زمینی سرخ کرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
37 - توی افلاین چی ها گیرت میومد ؟
هر چی که فکرش رو بکنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
38 - با بچه ها میانه ات چطور هست ؟
بنده متخصص بچه ها هستم
هر کی تو فامیل میخاد بره جایی میاد بچش رو میزاره پیش من میگه مراقبش باش منم دمار از روزگار بجه ها در میارم انواع و اقسام شکنجه ها رو روشون انجام میدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
39 - د .... ( ضعف کردم : دی )
منم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks