سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armin_goodboy
به به آرمین جان گل گلاب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1. قربانت ... به خوبی شما . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2. ما مخلص هر چی آدم با مرام مثل شما هم هستیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3. اگه بخوام توی یک کلمه بگم میشه " آینده " ... واقعا این آینده است که آدم رو امیدوارد میکنه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یه فاکتور دیگه هم شهر سخت افزار هست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4. خیلی خوبه ... حدود 3-4 درجه از تهران سردتره همیشه ... جاتون خالی دیروز طووووفان شده بود ... رگبار شدید هم بود ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5. بله ... شما بچه بندرگز (استان گلستان) هستید ... (البته بهتره که بگیم "ساکن" اونجا هستید ! ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6. زندگی برای بعضی ها یعنی خوش گذرونی محض ... برای بعضی ها همش درد و رنجه ... بعضیها هم که وضعشون خرابتره نمیدونند حتی زندگی چیه ؟!؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درحالت کلی میشه گفت زندگی یعنی : امروز بکار ، فردا بردار ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7. زندگی من به لطف خدا عالی است ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8. من عاشق گیگابایت شدم ؟!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اصلا به من بیاد عاشق کسی بشم ؟!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ... خارج از شوخی : قیمت محصولاتش مقرون بصرفه است + گارانتی بسیار خوب (آواژنگ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به قول گیگابایت = Upgrade Your Life
9. حدودا از تابستان امسال ... توی P30W با هم آشنا شدیم ... الان که می بینید من اینجام به خاطر تاپیک "قیمت انواع رم در بازار و بررسی آنها" واقع در پی سی است ... (حداقل یه چیز پی سی به دردمون خورد! ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10. روی این سوالتون خیلی فکر کردم ... در حالت کلی آدم باید "راست" رو انتخاب کنه ولی چون "جاده ها دروغگویند" چپ رو انتخاب میکنم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11. گیگابایت هیچ مشکلی نداره ... میدونی مشکل از کجاست ؟ مشکل از روترهای مخابراته ... روترها دو نوع دارند : امریکایی . چینی ــ در ایران اول از چینی استفاده شد (به خاطر قیمت کمتر) ولی چون کیفیش خیلی خوب نبود الان دارن کم کم اونا رو با روترهای امریکایی جایگزین می کنند ... حالا مشکل ار اینجاست که اغلب قریب به اتفاق مودمهای موجود در بازار از روترهای امریکایی برای کالرآی.دی پشتیبانی میکنند در صورتیکه روترهای ایران چینی هستند ! البته مخابرات قول داده تا n سال دیگه همه روترها امریکایی بشن که تا اون موقع مودم رفته به موزه و من و شما با WireLess کار میکنیم ! ( بگو ایشالله ! ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
12. آخه زوده !
13. چون هنوز به 40 سال نرسیده ام !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
14. نه بابا ... ما از این کارا بلد نیستیم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
15. بچه کجا بود ؟؟!!!؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
16. شما سرور مایی ... هر موقع امر بفرمائید در خدمتیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم ممنونم .
من هم دوستتون دارم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks