arven_andomil (14-01-09)
عضو VIP شهرسختافزار
اینو که خودش گفت !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali™ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (14-01-09)
عضو VIP شهر سختافزار
سلام پروین خانم
1- حال و احوالتون - خسته نباشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- به نظرتون چند درصد خانمها تو نت کار مکنن ؟ نظرتون چیه ؟
3- نماز میخونید ؟ مرتب یا گه گاه ؟
4- اگه همسر آیندتون ازتون بخواد که کار نکنید آیا قبول میکنید یا خیر ؟
5- بعد از سلامتی فرزند ؛ پسر دوست دارید یا دختر ؟
6- علم یا تجربه ؟ چرا؟
7- بهترین آرزوی شما ؟
8- اگر کسی یکدفعه بترسونه عکس العملتون چیه ؟
9- عشق مادر یا عشق پدر ؟
10- آینده PC رو چطور میبینید ؟
11-در آخر نظرتون در مورد بنده ؟ انتقاد بفرمایید
آرزوی سلامتی دارم برای شما و خانواده محترم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (14-01-09), D J V A H I D (14-01-09)
|
|
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام رئیس خوبی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- سلامت باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- من فکر میکنم به اندازه آقایون باشن فقط خیلیاشون هنوز با اسمای مستعار !! چند روز پیش با یکی از بچه های pcn چت میکردم . سر یه موضوعی میخواست منو مجاب کنه .میگفت توی ایران وقتی یه خانم توی نت فعالیت میکنه مثل بازیگرا یا خیلیای دیگه ،معروف میشه ( البته حرفش در مورد خودم بود)!! به نظرم خیلی مسخره اومد( به خودشم اینو گفتم) ... من وقتی اولین ای دی رو ساختم به اسم خودم بود. یه نفر بهم گفت به اسم خودت نزار اینجوری پسرا!! ممکنه دردسر بشن؟! ولی من میگفتم بستگی به خودم دارم که چه جوری رفتار کنم . هنوزم همینجوری فکر میکنم.
3- اره مرتب میخونم . ( دارم گزینش میشم!!)
4-فکر کنم قبول می کنم
5-هر دو ،شاید چون تجربه ای ندارم اینجوری میگم . ولی بیشتر دوست دارم دوقلوی دختر و پسر داشته باشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6- فکر میکنم انسان از تجربه به علم رسید.
7-سلامتی
8-خنده ام میگیره !!
9-هر دو
10-هر روز بهتر از دیروز( مال کدوم تبلیغ بود؟!!) خیلی خوب داره پیش میره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( گوش شیطون کر و چشمش کور )
11-مدیر خوبی هستید . همیشه حضورتون احساس میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
Bahador (14-01-09), D J V A H I D (14-01-09), Mehdi_Full (14-01-09)
عضو VIP شهرسختافزار
صا ایران ™ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من دنبال صاحبش میگشتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بیا اینجااااااااا...شوخی میکنم...آخه هر روز تگ ها عوض میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali™ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
1 - حوصله سر و کله زدن با بچه ها رو داری؟
2 - دوست داری چه زبونی رو حرفه ای یاد بگیری؟
3 - دوست داری به کجا سفر کنی؟
4 - زندگی تنهایی رو دوست داری؟
5 - آدم منزوی هستی یا شلوغ؟
6 - سیگار دوست داری؟؟؟ (به خدا من نمیکشما...هویجوری میخوام بدونم چون دخترا بوی دود سیگار رو دوست دارن)
7 - بچه بودی همبازی هایت پسر بودن یا دختر؟
Failure is not an option
arven_andomil (15-01-09)
کاربر شهرسختافزار
قدیمی بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون چند کلمه رو نگفتی ؟
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- تقریباً آره... سعی میکنم باهاشون کنار بیامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-ترکی!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3-آفریقا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4- منظورت اینه که تنها باشم؟؟ آره گاهی فکر میکنم تنهایی استقلال بیشتری دارم!
5- منزوی نیستم ولی خیلی شلوغ هم نمی باشم
6- من بوی بنزین رو دوست دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( اون دختری که بوی سیگار رو دوست داره کیه؟؟ میشناسمش؟)
7- هر دو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
Bahador (09-06-09), D J V A H I D (15-01-09)
|
|
کاربر افتخاری
چی قدیمی بود؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بی تفاوت / غیرقابل پیشبینی/ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید / مهربون / عجول / کم طاقت / نمیدونم / ....
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
نه نمیشناسیشون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی جدی من خیلی از دختر ها رو دیدم که بوی سیگار رو دوست دارن...نه که بخوان بکشن...فقط بو کنن
Failure is not an option
arven_andomil (15-01-09)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks