برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا نوبت من میباشست حاج آقا آفلاینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام و علیکم
1- سوال چه مدلیش خوبه؟
سوال رک بودن و نپیچوندنش خوبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- کارت S2 پیدا میشه به نظرت ارزش خرید داره؟
آره پیدا میشه ولی ارزش خرید نداره اصلا تا دو سه سال دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- چه جهتی روی S2 هست که آف خوبی داشته باشه؟
Eu*robird 4 جدیدا ترافیک 7 مگ داره بعدش هم W6 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4- من هنوز فیلمهایی که تو اون مدت دانلود کرده بودیم رو خیلی هاشو ندیدم ؟ تو همشو دیدی؟
من جدیدا هر چی میگیرم فقط رنک بالا ها رو نگه میدارم بقیه پاک
واسه همین که بعد 6-7 سال آفلاین هنوز هارد 300 پر نشده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- فکر میکنی به همین زودیها اتفاق بدی میافته؟
بله 18 شهریور ممکنه اتفاقاتی بیوفته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6- چرا هر جا میرم تو هم هستی و مدیر هم هستی ها ؟
نمیدونم والا فکر کنم سرنوشت ما به هم گره خورده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7- یک خاطره از زمان مک 1 مگ فری آفلاین تعریف کن واسم ؟
یادمه پارسال بود
یه مک خریدیم به عنوان دو مگ ولی مک مادر بود هر چی میزدیم پشتش میرفت بالا سرعت
تا صبح فکر کنم 17 گیگی گرفتیم
8 - اردل پسرم من فکر نمیکردم اینقدر جوون مونده باشی 69 ؟ خوب موندی
نظر لطفتونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - دیگه چه خبر؟
دیگه اینکه پارا*ز*یت دارم خفن به طوری که آفلاین تعطیل
توی خماری موندم بدن درد گرفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10- آواتار من چطوره؟
خیلی ردیفه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11- یه حرکت ژانگولر بلدی؟
اره بابا تا دلت بخواد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
12- تا حالا شده توی اتوبوس سوار بشی و ترمز ناجور بگیره وسط 2 تا خانم +200 گیر کنی و فشار بهت وارد بشه ؟
اره یه بار که از در عقب سوار شده بودیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
13 - در مورد این کاربر چون در پست قبلی چیزی نگفتی اینجا بگو:
ViViD
اولین بار خودم کشفش کردم اگر یادت باشه
اومدم توی چت باکس سایت نوشتم بعد همه رفتن اسمت رو گوگل کردن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی 13 موندم چون اصلاً اعتقاد ندارم نحص باشه
منم اعتقادی ندارم
مخلص رفیق قدیمی
چاکریم رفیق قدیمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks