برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام رئیس خوبی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- سلامت باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- من فکر میکنم به اندازه آقایون باشن فقط خیلیاشون هنوز با اسمای مستعار !! چند روز پیش با یکی از بچه های pcn چت میکردم . سر یه موضوعی میخواست منو مجاب کنه .میگفت توی ایران وقتی یه خانم توی نت فعالیت میکنه مثل بازیگرا یا خیلیای دیگه ،معروف میشه ( البته حرفش در مورد خودم بود)!! به نظرم خیلی مسخره اومد( به خودشم اینو گفتم) ... من وقتی اولین ای دی رو ساختم به اسم خودم بود. یه نفر بهم گفت به اسم خودت نزار اینجوری پسرا!! ممکنه دردسر بشن؟! ولی من میگفتم بستگی به خودم دارم که چه جوری رفتار کنم . هنوزم همینجوری فکر میکنم.
3- اره مرتب میخونم . ( دارم گزینش میشم!!)
4-فکر کنم قبول می کنم
5-هر دو ،شاید چون تجربه ای ندارم اینجوری میگم . ولی بیشتر دوست دارم دوقلوی دختر و پسر داشته باشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6- فکر میکنم انسان از تجربه به علم رسید.
7-سلامتی
8-خنده ام میگیره !!
9-هر دو
10-هر روز بهتر از دیروز( مال کدوم تبلیغ بود؟!!) خیلی خوب داره پیش میره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( گوش شیطون کر و چشمش کور )
11-مدیر خوبی هستید . همیشه حضورتون احساس میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks