برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- سلام . تو خوفی؟ من خوف بیدم
2- سلامت باشی کاکو
3- تیم ملی هم نیستم .
4- z 610 صورتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- با ماشین 10 دقیقه. پیاده 30 تا 45 دقیقه.
6- از خودم که نمی تونم تعریف کنم کـــــــــــــــــــــه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7- تنیس و بدمینتون .
8- نوچ!!
9- حسود نیستم آخه همیشه کسایی هستن که بهم حسادت میکننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10-معمولا ساده
11-پیتزا اینقدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
12- برام فرق نمیکنه بیشتر به این بستگی داره که طرف ( دختر یا پسر ) چقد تمایل به برقراری ارتباط داشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
13-با همه دوست و راحتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( اونا رو نمیدونم دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
14-یه نفر هست که گاهی خیلی سربه هوا میشه و حرف گوش نمیده( تو که میدونی کیه؟!!)
15-آره بوده...
16-نــــــــــــــــــــــــ ــــه
17- اینکه اونی که عصبانیم کرده جلوی چشمم نباشه
18- فردی را به جهنم می بردند. چندبار بربرگشت و به پشت سر نگاه کرد. ناگهان خداوند گفت: او را به بهشت ببرید. فرشتگان پرسیدند : چرا؟ خداوند گفت: چندبار به عقب برگشت ... امید بخشش داشت!
19- چند روز پیش
20- ستار العیوب
21- شیراز!
22- همون اول استعفا میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
23- نه چندان.
24- نه ، اصلاً
25- نه همیشه
26- هنوز میتونم تحملش کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
27- فاطمه
28- با تو یا دستم؟؟
29- ایران بره جام جهانی؟؟!! عمـــــــــــــــــــــــ ــــــــراً !!
30- اول پهلو ولی صبح که بیدار میشم شده کمر!!
31- بدون دعوت هم میام
32- آره . خانم غلامی
33- من کلاً ترس از ارتفاع دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
34- dial up ( بیخیال سرعت شو)
35- پرادوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
36- نه دیگه... اومدی نسازیــــــــــــــــــــ ــــا... چالش رو نشونت بدم که چی؟؟!!
37- آره اعتقاد دارم
38- هر دو تا
39- خدمت دوستان : یک تجربه!!
40- وقتی به دستم رسید بهت میگم
41- از این کار خوشم میاد ولی فرومها نیست که فقط یه فروم pcn
42- بعضی وقتا ساز خودت رو میزنی!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی کلا بچه خوبی هستی
43- بیوگرافی منو نخوندی؟!! لیسانس شیمی کاربردی
44- داریوش
45- شد دیگه...
46- حتی یه ذره!!
47- تقریبا هیچ جا دیگه( یعنی عضو شدم ولی اینقد سر نزدم که یوزر و پسووردم هم یادم رفت!!)
48- عاشق!! ؟؟
49- بهش فکر نکردم
50- تو!!
وحید تو جدی جدی 50 تا سوال نوشتی؟؟ .. حالا منو بگو که همشو جواب دادم!!

Bookmarks