Bahador (12-01-09), D J V A H I D (11-01-09), Mehdi_Full (12-01-09)
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- سلام . تو خوفی؟ من خوف بیدم
2- سلامت باشی کاکو
3- تیم ملی هم نیستم .
4- z 610 صورتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- با ماشین 10 دقیقه. پیاده 30 تا 45 دقیقه.
6- از خودم که نمی تونم تعریف کنم کـــــــــــــــــــــه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7- تنیس و بدمینتون .
8- نوچ!!
9- حسود نیستم آخه همیشه کسایی هستن که بهم حسادت میکننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10-معمولا ساده
11-پیتزا اینقدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
12- برام فرق نمیکنه بیشتر به این بستگی داره که طرف ( دختر یا پسر ) چقد تمایل به برقراری ارتباط داشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
13-با همه دوست و راحتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( اونا رو نمیدونم دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
14-یه نفر هست که گاهی خیلی سربه هوا میشه و حرف گوش نمیده( تو که میدونی کیه؟!!)
15-آره بوده...
16-نــــــــــــــــــــــــ ــــه
17- اینکه اونی که عصبانیم کرده جلوی چشمم نباشه
18- فردی را به جهنم می بردند. چندبار بربرگشت و به پشت سر نگاه کرد. ناگهان خداوند گفت: او را به بهشت ببرید. فرشتگان پرسیدند : چرا؟ خداوند گفت: چندبار به عقب برگشت ... امید بخشش داشت!
19- چند روز پیش
20- ستار العیوب
21- شیراز!
22- همون اول استعفا میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
23- نه چندان.
24- نه ، اصلاً
25- نه همیشه
26- هنوز میتونم تحملش کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
27- فاطمه
28- با تو یا دستم؟؟
29- ایران بره جام جهانی؟؟!! عمـــــــــــــــــــــــ ــــــــراً !!
30- اول پهلو ولی صبح که بیدار میشم شده کمر!!
31- بدون دعوت هم میام
32- آره . خانم غلامی
33- من کلاً ترس از ارتفاع دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
34- dial up ( بیخیال سرعت شو)
35- پرادوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
36- نه دیگه... اومدی نسازیــــــــــــــــــــ ــــا... چالش رو نشونت بدم که چی؟؟!!
37- آره اعتقاد دارم
38- هر دو تا
39- خدمت دوستان : یک تجربه!!
40- وقتی به دستم رسید بهت میگم
41- از این کار خوشم میاد ولی فرومها نیست که فقط یه فروم pcn
42- بعضی وقتا ساز خودت رو میزنی!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی کلا بچه خوبی هستی
43- بیوگرافی منو نخوندی؟!! لیسانس شیمی کاربردی
44- داریوش
45- شد دیگه...
46- حتی یه ذره!!
47- تقریبا هیچ جا دیگه( یعنی عضو شدم ولی اینقد سر نزدم که یوزر و پسووردم هم یادم رفت!!)
48- عاشق!! ؟؟
49- بهش فکر نکردم
50- تو!!
وحید تو جدی جدی 50 تا سوال نوشتی؟؟ .. حالا منو بگو که همشو جواب دادم!!
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
Bahador (12-01-09), D J V A H I D (11-01-09), Mehdi_Full (12-01-09)
عضو VIP شهرسختافزار
تشکر میکنم از پروین عزیز به خاطر جواب سوالات !!! بسیار عالی...! ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من حالا حالاها مونده بخوام روی این صندلی بشینم ... فعلا بزرگان فروم تو صف هستند ... دیگه چه برسه به بنده حقیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید موفق باشید !
arven_andomil (12-01-09)
1 - اسم صمیمی ترین دوست حالات چیه؟
2 - چقدر انتقامجو هستی؟
3 - کجای خوزستان رو برای تفریح دوست داری؟ (اینو میدونم خانوما خرید رو تقریح به حساب میارن پس اگه بگی بازار کویتیها یا ته لنجی ها هم قبوله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
4 - تا حالا یاسوج رفتی؟
5 - تا حالا برای کدوم یکی از بچه های انجمن دلسوزی کردی یا براش تاراحت شدی؟
6 - عزیز ترین کسی که از دست دادی کی بوده؟
7 - چقدر به تاریخ علاقه داری؟
8 - توی تاریخ (هخامنش یا ساسانی) زندگی میکنی یا حال؟؟؟ منظورم اینه که فقط مینالی از وضع بد حالا یا از زندگی لذت میبری؟
9 - مدگرایی یا لباسهای سبک خودت رو میپوشی؟
10 - مارک بازی یا شیک پوش؟
Failure is not an option
arven_andomil (12-01-09)
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- شکیبا
2- اهه انتقاگیری نیستم...اونی که به من بد کرده هر بار منو ببینه یادش میاد که چیکار کرده و من در مقابل چجوری برخورد کردم و همین براش کافیه!!
3- ته لنجی ها نه!! خیلی شلوغه و در هم برهم هستن... از همه خوزستان اهواز رو برای تفریح و زندگی دوست دارم
4- نه نرفتم.
5- آقا مهدی و سعید.... از دست دادن مادر خیلی سخته . فکرشم منو میترسونه.
6- خدا رو شکر تا الان هیچ کس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7- معمولی!!
8- باهاش کنار اومدم!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9- دنبال مد نیستم . اونجوری که دوست دارم می پوشم
10- مارک!؟؟ اونایی که پول بالای لباسای مارک میدن کلاً حالشون خوب نیست. مثلا! شلوار میخره 100000 تومان بعد هم با مانتو میپوشه دلشم خوشه که شلوارم مارکه!! ... خوب مثلاً اگه مارک نبود به کمرت نمی ایستاد!؟؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
Bahador (13-01-09), D J V A H I D (12-01-09), Labyrinth (14-01-09)
ما که آخر نفهمیدیم این تاپیک چه TAG هایی داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - تا حالا کیا رو زدی؟
2 - دختر جیغ جیغویی هستی؟
3 - توی مهمونی ها بیشتر با خانوم ها میشنی یا برو بچه ها؟
4 - کدوم شکلک های یاهو رو دوست داری؟
5 - وبلاگ هم داری؟
6 - کی خیلی ضایع شدی؟
7 - اگه یکی از دوستات که زیاد هم باهاش صمیمی نیستی در آستانه افسردگی باشه براش چه کار میکنی؟
8 - چه روزی رو توی کل سال بیشتر از همه دوست داری؟
9 - خرافاتی هم هستی؟
10 - الان برم بخوابم دیگه؟؟ فکر کنم دیگه آماده کتک زدنم باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و اسم منو توی سوال 1 اضافه کنی
Failure is not an option
arven_andomil (13-01-09)
عضو VIP شهرسختافزار
من سوال نداشتم!
خواستم بگم پروین جان حالتون خوبه؟
میدونی اولین PM رو تو برام فرستادی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (13-01-09)
|
|
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- تازگی هیچکی ولی مامانم میگه بچه که بودم اگه یکی میخوردم یکی هم میزدم!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( دوست و آشنا هم حالیم نبود!)
2- قبلاً آره ( شوهر خاله ام بهم میگه جیرجیرکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
3- کلا با بروبچ می چرخیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4-برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5-نه
6-اینو یادم نیست(این سوالو گذاشتم آخر جواب بدم ولی بازم یادم نیومد)
7-اگه مطمئن باشم میتونم براش کاری انجام بدم ، تنهاش نمی زارم
8-از کل روزای سال فقط یکیش مال منه ... روز تولدم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9-نمیدونم... به یه چیزایی معتقدم . مثلاً وقتی ظرفها ردیف بشه مهمان میاد !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( به جان خودم همیشه جواب میده!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
Bahador (13-01-09), D J V A H I D (13-01-09), Olesius (13-01-09)
چه خوب یه تگ هم مخصوص من اضافه شد : به این تگ ها چکار دارید؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پروین جان تصمیمت واسه ادامه کار توی انجمن چیه؟؟؟ ادامه میدی؟
دوست داری اسم بچه ات چی باشه؟؟؟ هم پسر هم دختر؟
چقدر اعتماد به نفس داری؟
اهل پارتی بازی هستی؟
تاحالا شده احساس مرد بودن رو بکنی؟
چقدر توی کارات مشورت میکنی؟؟؟ بیشتر با کی؟
Failure is not an option
arven_andomil (14-01-09)
کاربر افتخاری
1- تصمیمی برای ادامه ندادن ندارم.. فعلا در خدمتم!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- ابوالفضل و خجسته( فقط در مورد دوتاشون فکر کردم!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
3- راستش توی این مورد خیلی قوی نیستم!! ولی گاهی اوقات یهو شکوفا میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4- نه چندان
5-برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6- اگه برای انجام کاری شک داشته باشم حتما مشورت میکنم . معمولا با خونواده.
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
D J V A H I D (14-01-09)
عضو VIP شهرسختافزار
بهادر جان چرا CopyRight رو رعایت نمی کنی این تگ رو من اضافه کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خبر نداری که من تو کار تگ هستم؟!
راستی کشفیدم!
این آواتار پروین همون زنیه که تو ارباب حلقه ها بازی می کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (14-01-09), Bahador (14-01-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks