برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از هر 100 بار 69 دفعه نزاشتن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیا در گوشِت بگم ( به کسی نگیــــــــــــــــــــــ ــــــــــــااا) همین هفته پیش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته جوابشم گرفت!!
ماشین که هیچی ببم گواهینامه هم نداشته بیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسمشونم نشنیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان نگاه میکنم میگم : حدود 2.5g
نشمردم تا حالا... حالا بعد میگم ( امیر این سوالا رو از کجات در میاری؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
یادم نیست.
وقتی بچه تر!! بودم زیاد جو گیر میشدم و با بعضی فیلما دپرس میشدم ولی الان دیگه نه...
نشنیدم ولی یاد جومونگ افتادم ( حالا معنیش چیه؟؟)
بیشتر از سود و ضرر، چندشــــــــــــــــــــه !!
با این پول فقط میتونی یه شونه تخم مرغ رو نگاه کنی اونم برای 21 ثانیه!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی وقته که رابطه مون خوووووو فــــــــــــــــــــــــ ـــ شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کدوم یکی؟ ارباب حلقه ها یا ارباب هلقه حا( این یکی شبیه هله هوله است)!؟؟
ساعتم ثانیه شمار نداره !فکر کنم از اون ضد حالایی بود که حرص همه رو در می آورده... ولی ادمین خوبیه.. آخرشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رمز چی؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید یه جور امیدواریه . کاشکی حسرت با خودش داره
همیشه از اون ستاره ای که مسافر کوچولو به کمرش داشت خوشم می اومد... بارباپاپا : دلم میخواست مثل اهل و عیال بارباپاپا کش بیام ( بارباپاپا عوض میشه!) ... هیچوقت از پرین خوشم نیومد . زیادی بچه مثبت بود با اون سگ بی ریختش... آخر اون بق بقو بچه می پرید بالا ( یادته؟) دلم میخواست منم همون کار رو بکنم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks