برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من سوسمار نوع بزرگ مارمولکه !به نظرت سوسمار نوع برزگ مارمولکه یا مارمولک نوع کوچک سوسمار ( سوال اول جانور شناسی )
مگه با ولتاژ برق هم حال میکنن ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بنده کلا به 2V علاقه خاصی دارم . مخصوصا اگه Vcore باشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا چه ولتاژ برقی حال میکنی ؟
همین الان با اهم متر گرفتم !! شد 1.4 مگا اهم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمقاومت خودت رو تا حالا اندازه گرفتی ؟
به نظرت شهریار .... ( به دلایل امنیتی نمیشه ادامه بدم ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا توی ایروپابلیک کم میای ایدیت رو بزار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولا من آخرش نفهمیدم اونجا چه کار باید کرد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در چه مورد ؟ تو چه شرایطی ؟ اصلا منظور اصلی این سوالت رو متوجه نمی شم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبه نظرت تو درست فکر می کنی یا مردم دیگه ؟ ( واقعیت رو بگو چون می دونم با این مورد برخورد کردی )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks