سلام رفیق . اسمت چی بود عزیز ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعضی مواقع بی تفاوت هستم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( مثلا الان دیگه نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) .
تا حدودی حق با شماست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید والا اصل قضیه اینه که ، چون اینجا انجمن تخصصی سخت افزار هست و در حال حاضر میشه گفت پربازدید ترین انجمن تخصصی سخت افزار فارسی زبان هست ، دلم نمی خواد کسی اطلاعات غلط تحویل کاربر ها بده ، بنده هر گونه حرکت یا اظهار نظر جدید رو از سوی کاربر های دیگه تحسین میکنم ، بار ها شده هواشون رو بیشتر داشتم ، ولی نمی دونم چرا ذاتا زمانی که کسی اصرار داره اطلاعات غلط رو به فروم تحمیل کنه ، از کوره در می رم ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سعی میکنم این رفتارم رو کمی اصلاح کنم ! ولی در صورتی که کاربر های دیگه هم مراعات کنند و اینجا رو با فروم های هویج در کلمی اشتباه نگیرند ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks