AMD>INTEL (03-08-16), خبات کریمی (03-08-16)
با عرض سلام و تقدیم ادب خدمت همه عزیزان و کاربران و فعالان محترم / امیدوارم هر کجا که هستین شاد و سرحال باشین
__________________________________________________ ___________________________
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چای از برترین نوشیدنی ها در ایران و سراسر دنیا هست و به عنوان نوشیدنی اصلی محسوب شده و روزانه به
دفعات مکرر نوشیده میشود چای یک نوشیدنی هست که ما بیشتر باهاش سرکار داریم
و تو هر خونه و محل کار و هر جایی میشه یافت و برای رفع خستگی و تشنگی و غیره ...
ازش استفاد کرده و لذت برد و میشه به راحتی گفت که یک عضو جدانشدنی هست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا میخواستم بدونم شما دوستان در منزل و یا محل کارتون ار کدوم برند یا محصول کدوم شرکت استفاده میکنید
و به نظرتون کدوم برند یا محصول از کیفیت خوبی برخورداره و میشه بهش اطمینان داشت ؟
و هر اطلاعاتی که در مورد چای داشتید با بنده و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید تا همه استفاده کنیم .
AMD>INTEL (03-08-16), خبات کریمی (03-08-16)
|
من چای msi مصرف میکنم .خوشمزست فقط وقتی دم میکنم بو سیم سوخته میده
یاد رییس اتحادیه ی چایکارها افتادم که در مصاحبه با بی بی سی می گفت مردم ما اسانس خور هستن نه چای خور . چون چای های بازار ما اکثرا مثل آبلیمو و خیلی چیزای دیگه ملغمه ای از رنگ و ترکیبات شیمیایی هستن و اینه که سه سوت رنگ و طعم میدن
شخصا از اینجا خرید می کنم
shomaltea.ir
با سلام و تشکر از شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Haswell برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله متاسفانه همین طوره و اسانس و طعم دهنده های مصننوعی جای خودشونو با چای عوض کردند !
ضمن سلام و تشکر از توجهتون ، میتونم ترکیباتتون رو هم بپرسم ؟ یعنی چای باز میخرین یا ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Haswell (03-08-16)
چای ایرانی که فومن میگیرم . خارجی هم فقط یک مقدار عطری اضافه میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ATA MAHMOODI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
احسنت فومن بهترین چایی .اونور آب هم فومنات اسم و رسمی دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (04-08-16), SajjadKhati (05-08-16)
خونه خارجی میخورن.
من خودم از چای رفاه لاهیجان مصرف میکنم. (نه فروشگاه رفاه !! کارخانه چای رفاه منظورمه)
منم که اصلا چای نمیخورم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
ᗩTᗩ (06-08-16), SajjadKhati (05-08-16), TechRadar (05-08-16)
کلا دم کرده های گیاهی که چای تنها یکی از اونهاست خواص معجزه آسایی دارند البته به شرطی که طبیعیه باشند نه اسانس و رنگ که عامل سرطان و امراض عصبی بشوندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشهوره که چو لیانگ مرد چینی بکمک همین دم کرده ها 256 مگابایت عمر کرد ..
اه ببخشین 256 سالبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
en.wikipedia.org/wiki/Li_Ching-Yuen
AMD>INTEL (05-08-16), ᗩTᗩ (06-08-16), DOOM999 (05-08-16), Mehrdad.A 88 (05-08-16), TechRadar (05-08-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks