™Ali (20-08-09)
شخص اول
شخص دوم
شخص سوم
انتخاب من هیچ یک از این 3 فرد نیست
وفاداری هیتلر به معشوقش یعنی اوا زبان زد بوده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی آدم خوبی بوده.شاید راه رو یکم اشتباه رفته اما هدفش با ارزش بوده.
Failure is not an option
™Ali (20-08-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه اتفاقا چنین چیزی نبوده، زمانی که اوا بران تو یه قشلاق بود هیتلر با یه خواننده، بازیگر معروفه نمیدونم کجایی رابطه ی دوستی داشت و اوا هم اینو میدونست، کاری ازش بر نمیومد.
در آخر هم خودکشی نمیکرد چیکار میکرد؟
روسها چند متر اونطرف تر بودند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
|
|
من خیلی از هیتلر و نظریه هاش خوشم میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط به نظرم یکم زیاد شجاع بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (ای کاش هیتلر ایرانی بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
من تا بحال توی مطالب که ازش خوندم چیزی ندیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Agne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتی توی مقاله ویکیدیا که اینجا نوشته شده چیزی درباره این موضوع گفته نشده
در مقاله ای هم که برای اوا براون در اینجا نوشته شده است این جمله تاکید به حرف بنده داره
در آوریل ۱۹۴۵ او بر خلاف خواست هیتلر به برلین رفت و برای ماندن تا هنگام مرگ، به او پیوست. هیتلر نیز در تصدیق وفاداری او، تصمیم به ازدواج با او گرفت و مراسمی برای ازدواج انان در یک پناهگاه در ۲۹ آوریل برگزار شد. روز بعد به هنگام سقوط برلین و حکومت هیتلر، اوا براون با مسموم کردن خود دست به خودکشی زد و هیتلر نیز برای خودکشی هم از سم و هم از شلیک گلوله استفاده کرد. جسد هیتلر و براون سوزانده شد.
Failure is not an option
من تنها مشکلم با هیتلر اینه که باعث جنگ جهانی دوم شد !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
Bahador (04-09-09)
خوب این که مشکل بزرگی نیست و به سادگی میشه حلش کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب اگه کشورهایی که توی جنگ جهانی اول حضور داشتن تمام خرابی ها رو تقصیر آلمان نمیذاشتن و آلمان رو بدبخت نمیکردن این جنگ راه نمی افتاد
Failure is not an option
Quick (04-09-09)
آره گفتن آسونه وقتی با پایان جنگ 75 میلیون نفر مرده بودن . . .
حالا باید این همه میمردن که یه کشور مثلا چی کار کنه؟ آخرشم شکست خورد . . . دنیا رو انداخت دست ایناحالام هیچ کس جلودارشون نیست . . . فقط لطف کرد اروپارو ویران کرد به آمریکا وقت داد ابر قدرت بشه . .
این برداشت من از جنگ دوم جهانی بود . . .
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
Keih@n.G (23-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks