وفاداری هیتلر به معشوقش یعنی اوا زبان زد بوده.نقل قول:
خیلی آدم خوبی بوده.شاید راه رو یکم اشتباه رفته اما هدفش با ارزش بوده.
Printable View
وفاداری هیتلر به معشوقش یعنی اوا زبان زد بوده.نقل قول:
خیلی آدم خوبی بوده.شاید راه رو یکم اشتباه رفته اما هدفش با ارزش بوده.
نقل قول:
نه اتفاقا چنین چیزی نبوده، زمانی که اوا بران تو یه قشلاق بود هیتلر با یه خواننده، بازیگر معروفه نمیدونم کجایی رابطه ی دوستی داشت و اوا هم اینو میدونست، کاری ازش بر نمیومد.
در آخر هم خودکشی نمیکرد چیکار میکرد؟
روسها چند متر اونطرف تر بودند.:yes:
:give_rose:
من خیلی از هیتلر و نظریه هاش خوشم میاد:1. (5):
فقط به نظرم یکم زیاد شجاع بود:1. (26):(ای کاش هیتلر ایرانی بود:1. (27):)
من تا بحال توی مطالب که ازش خوندم چیزی ندیدمنقل قول:
حتی توی مقاله ویکیدیا که برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] نوشته شده چیزی درباره این موضوع گفته نشده
در مقاله ای هم که برای اوا براون در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]ا نوشته شده است این جمله تاکید به حرف بنده داره
نقل قول:
در آوریل ۱۹۴۵ او بر خلاف خواست هیتلر به برلین رفت و برای ماندن تا هنگام مرگ، به او پیوست. هیتلر نیز در تصدیق وفاداری او، تصمیم به ازدواج با او گرفت و مراسمی برای ازدواج انان در یک پناهگاه در ۲۹ آوریل برگزار شد. روز بعد به هنگام سقوط برلین و حکومت هیتلر، اوا براون با مسموم کردن خود دست به خودکشی زد و هیتلر نیز برای خودکشی هم از سم و هم از شلیک گلوله استفاده کرد. جسد هیتلر و براون سوزانده شد.
من تنها مشکلم با هیتلر اینه که باعث جنگ جهانی دوم شد !:1. (38):
خوب این که مشکل بزرگی نیست و به سادگی میشه حلش کرد:1. (38):نقل قول:
خوب اگه کشورهایی که توی جنگ جهانی اول حضور داشتن تمام خرابی ها رو تقصیر آلمان نمیذاشتن و آلمان رو بدبخت نمیکردن این جنگ راه نمی افتاد
آره گفتن آسونه وقتی با پایان جنگ 75 میلیون نفر مرده بودن . . .
حالا باید این همه میمردن که یه کشور مثلا چی کار کنه؟ آخرشم شکست خورد . . . دنیا رو انداخت دست ایناحالام هیچ کس جلودارشون نیست . . . فقط لطف کرد اروپارو ویران کرد به آمریکا وقت داد ابر قدرت بشه . .
این برداشت من از جنگ دوم جهانی بود . . .