Cyberlife (09-06-13)
کاربر شهرسختافزار
Cyberlife (09-06-13)
مثل اینکه مجبورم اینکار رو بکنم، از بعد از ظهر ساعت 4 به بعد تا ساعت 8 غروببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M29O1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پشت سر هم شماره تلفن این فروشگاه رو میگرفتم و همش میرفت روی پیغامگیر
جالبش اینه که یک شماره دیگه توی سایتشون هست که وقتی به این شماره زنگ
زدم یک آقایی برداشت و گفت این شماره تلفن منزل مسکونیه و تا حالا هزار نفر با این
شماره تماس گرفتن و اصلاً این تلفن مربوط به فروشگاه پارمیس نیست، شماره اینه :
0511-8820258
دوستان خواهشاً یک نفر با شماره تلفن اصلی این فروشگاه تماس بگیره و کد پیگیری
پست پیشتاز بسته ارسال شده من رو ازشون بگیره، چون من هر چقدر تماس میگیرم
میره روی پیامگیر، شماره فاکتور من هست 792، برای شیرینی هم یک کارت شارژ برای
کسی که کد پیگیری پست پیشتاز رو بگیره میفرستم.
شماره تلفن فروشگاه :
0511-8844852
با تشکر
M29O1 (10-06-13)
|
|
کاربر شهرسختافزار
معلومه كه كلافه شدي...
درك مي كنم..حس خوشي نيست... اعصاب ادم بهم ميريزه..
ديكه قضيه مالي به كنار...
من سعي مي كنم فردا زنك بزنم...
ولي دوست من خواستي جند روز ديكه هم صبر كن.. اكه به دستت نرسيد. به فكر مراحل قانوني باش.
Cyberlife (10-06-13)
از شما دوست عزیز و سایر عزیزانی این که به این تاپیک سر میزنید و پیگیر هستید و تجربه خودتون رو در اختیار منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M29O1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و بقیه کاربران قرار میدید خیلی خیلی ممنونم، ای کاش بتونم جبران کنم، هیچ وقت برای مال دنیا افسوس نخوردم
ولی از اینکه یک فروشگاه بخواد اذیت کنه و مشتری رو بلانسبت همه شما گوش مخملی فرض کنه و فقط موقع
پول گرفتن جواب مشتری رو بده و بعد از اون شماره تلفن رو بندازه روی پیغامگیر خیلی اعصابم خرد میشه.
چاره چیه تا آخر این هفته هم صبر میکنم ولی اگه کد پیگیری رو در اختیار مشتری بگذارن، اگه در نهایت جنازه قطعه
بدست گیرنده برسه طرف خیالش راحته که قطعش ارسال شده. اگه تبلیغ نباشه من از فروشگاه اینترنتی مشهد شاپ که اون
هم توی مشهد قرار داره خرید کردم، با این که قطعات زیادی نداره ولی از لحاظ پاسخگو بودن و طرز برخوردشون
و نحوه ارسال کالا و قرار دادن فوری و بلادرنگ کد پیگیری پست پیشتاز بعد از واریز پول به صورت خودکار و ... خیلی خوب
عمل میکنن ولی فروشگاه پارمیس با داشتن محصولات خیلی بیشتر از مشهد شاپ، بسیار مبتدیانه و ناشیانه
کار میکنه.
آخرین ویرایش توسط Cyberlife در تاریخ 10-06-13 انجام شده است
M29O1 (10-06-13)
کاربر شهرسختافزار
انشالله مشكلت حل باشه داداش كم پولي نيستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Cyberlife برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توكل كن به خدا
موفق باشي
کاربر شهرسختافزار
سلام....
من امروز جند بار زنك زدم هم عصر هم صبح كسي جواب نداد..
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Cyberlife (11-06-13)
کاربر شهرسختافزار
از فروشگاه هایی که سیستم خرید پستی ندارند اصلا خرید نکنید
ولی برای سخت افزار بحث فرق میکنه
مثلا اگر کالا برگشت بخوره و توی دفتر پستی بمونه و فروشنده نتونه رهگیری کنه - روی جعبه مشخصات مثلا نوشته هارد 500 به نظر شما این کالا به دست فروشنده میرسه؟ یا هاپولی میشه؟
بزودی بروزترین فروشگاه اینترنتی سخت افزار با تخفیف ویژه برای شهر سخت افزاری ها معرفی میشه.ممنون
Cyberlife (11-06-13)
خیلی لطف کردید دوست عزیز، پس به تلفن هیچکس جواب نمیدنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M29O1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
امروز که فرصت نکردم برم دادسرا ولی از طریق اینترنت یک فرم شکایت برای پلیس فتا و یکی دیگه هم برای
وب سایت نماد اعتماد الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت و یک ایمیل هم به مرکز رسیدگی به جرایم
رایانه ای ارسال کردم و فردا هم اگه فرصت کنم میرم دادسرا و یک شکایت هم اونجا مینویسم.
تایید فرم شکایت ارسال شده برای پلیس فتا
آخرین ویرایش توسط Cyberlife در تاریخ 11-06-13 انجام شده است
nima_hl (11-06-13)
20 روز از ثبت سفارش من در این فروشگاه گذشته و هنوز چیزی به دستم نرسیده
تلفن فروشگاه هم پاسخگو نیست
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks