Merlin360 (30-09-08)
کاربر شهرسختافزار
من از جایی شنیده بودم اون 20 باری که شما میگی 3 بارش رو به خاطر این بود که استق لالی ها دعوا راه انداختن تو زمین و پرسپولیسی ها بازی رو ادامه ندادن (برای حفظ جونشونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) (فکر میکنم انصاری فرد گفته بود)
دوستان بهتر نیست کل کل نکنیم؟
ساسان جان تو هم هر وقت پست میدی جو رو خراب میکنی ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی اگه میشه عکس گذاشت بگید
ما هم بدون عکس نیستیمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Merlin360 (30-09-08)
کاربر شهرسختافزار
فعلا اینا باشه خدمتتون
ضمنا
ما کاری نداریم کی می بره کی میبازه
تیم محبوبمون پرسپولیسه
تو همه شرایط هم دوسش داریم و تشویقش میکنیم
بدرود
|
|
SSA Super V.I.P
این دلیل ها رو دیگه بی خیال آرمین جان ، اینا همش بهونس !
منو جو رو خراب کردم ؟! عجبا ! نمیشه باهاتون حرف حق زد !
تاپیک نظر سنجیه ، عکس میخواید بزارید اینجا جاش نیست ( عکس های اهانت آمیز )
ولی اون عکسی که گذاشتید بر عکسشم هست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
آخرین ویرایش توسط sAsAn.K در تاریخ 30-09-08 انجام شده است
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
D J V A H I D (30-09-08)
کاربر شهرسختافزار
ساسان جون
قربون شکل ماهت
DJ VAHID عکس گذاشته
نه تنها تنکس زدی
بلکه اینم گفتی:
ویرایش شدوحید جان به طرز شدیدی باهات موافقم !
نظر سنجی رو هم بی خیال بچه ها ، چون این فوروم پرسپولیسی بیشتر از استقلالی داره .
بفرما
ویرایش کردی
خودتم که عکسمیذاری
عزیزم حرف خودتو حداقل قبول داشته باش حرف ما رو قبول نداریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول اون عکسی که من گذاشتم بود
بعد یکی از رفیقای استق لالیم اونو تغییر داد به شکل مال شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Armin-N در تاریخ 30-09-08 انجام شده است
SSA Super V.I.P
اون عکسی که گذاشته اهانت آمیز نیست ، نظر سنجی رو الانم میگم ، من قبولش ندارم چون اکثرا اینجا پرسپولیسین ، ولی خوب تاپیک نظر سنجیه دیگه ، نباید عکس و مکس و اینجور چیزا گذاشت .
موافقم چیم ؟! موافق برد استقلالم دیگه !
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
D J V A H I D (30-09-08), pooyi_khafan (30-09-08)
کاربر شهرسختافزار
آقا فعلا بیخیال کل کل بشیم همه ی صحبت هارو بزاریم برای بعد از بازی اون موقع قیافه ی استقلالی ها دیدن داره!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درست نمیگم آرمین جان؟
کاربر شهرسختافزار
ما يه موقع اومديم يه تايپيك زديم براي مقايسه دو مدل كارت گرافيك ..... مديران ارشد به بهونه اينكه اينجا بحثهاي ديگه پيش مياد و بچه ها به هم توهين مي كنند بستنش !!!!!!!!!!! تعجبم از اينه كه اين تايپيك رو مشكلي كه باهاش ندارند هيچ ..... خودشون هم تو مباحث شركت مي كنند !!!!
در هر صورت با توجه به عنوان تايپيك من فقط راي دادم ..... از ساير دوستان هم خواهش مي كنم كل كل رو بذارن كنار و رايشون رو بدن ...... آمار همه چيز رو نشون ميده و صد البته نتيجه بازي !!!!
راستي آمار برنامه نود ديشب هم خالي از لطف نبود ......!!!!!
Arian.Z (02-10-08)
کاربر شهرسختافزار
آره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باشه واسه بعدش
اما من کلا عادت ندارم قطعی بگم
فقط میگم ایشالا پرسپولیس میبره بازی رو
sAsAn.K (30-09-08)
|
|
SSA Super V.I.P
هیچ وقت زود قضاوت نکنید ، منظورمم این نیست که استقلال حتما میبره بازی رو ، ولی هیچ وقت قاطعانه پیش بینی نکنید .
murizaki_2000 عزیز کدوم تاپیک رو بستند ؟! من بستم ؟! شما ها کلا یه عادت خیلی بد دارید ، با مثال میگم ، تاپیک در مورد مقایسه ی دو کارت گرافیک باز شده ، که به بنچمارک CPU و RAM و اینکه کدوم گرافیکی رو بخرم قیمتش خوبه یا نه ختم میشه ! ، انتظار دارید چی کار کنیم همچین تاپیک هایی رو ؟! میخواید بزاریم هر کاری دلتون خواست بکنید ؟! N باز هم تذکر دادم به خیلی هاتون ولی انگار نه انگار ...
بحث ها رو خودتون به وجود میارید عزیزان ، بحث اینجا رو هم Merlin360 به وجود آورد با پستی که بعد از پست من زد ، اینطور نیست ؟ اگرم میخواید طوری نیست همه ی پست ها رو پاک می کنم ، اونوقت بعد نیاد قر بزنید که آره ساسان پست های ما رو پاک کرد و اینجور چیزاها که طور دیگه ای جوابتونو میدم اونوقت ، پس خواهشا نه زود قضاوت کنید و نه مدیرا رو زیر سوال ببرید ، اگر با من مشکلی دارید به همه ی مدیر های دیگه بگید ، در صورتی که اونا صلاح ببینن بنده همکاری رو قطع می کنم ، حالا خود دانید . به نظر خودتون حق زدن یه همچین حرفهایی ( اهانت به مدیران ) رو توی سایر فوروم ها دارید ؟! نخییییر دوستان ، اونجا سریعا Permanent Ban می شید ، پس یه کم قدر PCNetwork رو بدونید .
آخرین ویرایش توسط sAsAn.K در تاریخ 30-09-08 انجام شده است
D J V A H I D (30-09-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ساسان جان شما سرور ما هستی و فکر نمیکنم که کسی با شما مشکل داشته باشه.
ولی شما چرا میگی من بحث رو شروع کردم؟
من یکم از پست شما ناراحت شدم که گفته بودید:
وحید جان به طرز شدیدی باهات موافقم !
نظر سنجی رو هم بی خیال بچه ها ، چون این فوروم پرسپولیسی بیشتر از استقلالی داره .
قابل توجه دوستان ، نوشته شده در ایرنا : "در شصت و چهار ديدار گذشته دو تيم، 20پيروزي براي استقلال، 16برد براي پرسپوليس و 28بازي نيز به تساوي انجاميده است
چون به قول خودتون این تاپیک نظر سنجی هست!!!!!!
نه دادن اخبار!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Arian.Z (02-10-08), Armin-N (30-09-08), murizaki_2000 (02-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks