green_waves (16-09-08), saeed25 (16-09-08)
कभी हार
ممنون از دوستان عزیز ...
فقط یک نکته را بگم در مورد Atheist در انجمن به هیچ وجه بحث نکنید با وجود اینکه بنده اطلاعات بسیار وسیعی در این زمینه دارم . چون ف ی ل ت ر ینگ که سهله اتفاقات دیگه هم ممکنه بیوفته .
رضا جان نظرت در مورد حرف های بنده چیه ؟
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
green_waves (16-09-08), saeed25 (16-09-08)
کاربر شهرسختافزار
با دروود شهریار جان،من نمی فهمم،Atheist چه ربطی به روح دارد؟(اگر در اینجا نمی شود به بحث نشست اگر امکانش هست منبعی چیزی بدهید ما هم یاد بگیریم یه چیزیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green_waves (16-09-08)
کاربر شهرسختافزار
من منتظر هستم که همه کسانی که علاقه مند هستند در این بحث شرکت کنند و از نظریات همه را در مورد مطالبی که عرض کردم آگاه بشوم
بعد بطور کامل پاسخ سوالات را می دهم و بطور منسجم بر اساس مطالعاتم تئوری های مفید را بیان می کنم
سعید جان عقیده Atheist در مورد روح تقریبا همان چیزی است که شما می خواهید
من الان مدتی هست که در مورد monotheist های چهارگانه ایرانی و چهارگانه ابراهیمی مطالعه می کنم
شهریار جان نظرم را در مورد کدام حرف های شما بیان کنم ؟
این مشکل سایت هم دردسر ساز شده نمی تونم مستقیم وارد بشم
saeed25 (16-09-08)
کاربر شهرسختافزار
कभी हार
چه مشکلی عزیزم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رضا جان در مورد Atheist بحث نکنید لطفا ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرتون را در مورد پست های من ندادید کلا ...
و آن جا "انسانیت" است ..
green_waves (17-09-08)
کاربر شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه بابا تو PC Network همه چیز دیده می شود
بستگی داره به این که روح را بر اساس چه تعریفی در نظر بگیرید !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر تعریف عامیه همه هست من هم همینطور
من صحبت های دوستمون arwen تا حدودی قبول دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جسم خسته در هنگام خواب توان کمتری برای کنترل روح دارد و روح توانایی جهش های بیشتری را دارد
خواب و مراحل آن بطور کامل شناخته شده است مشکل اصلی در مرحله REM می باشد که رازهای زیادی را در خود نهفته کردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید شما شنیده اید که بیدار کردن ناگهانی شخص در حال خواب آن هم در این مرحله عوارضی داد این موضوع نشان دهنده اینست حالت و شرایط خاصی که برای فرد در مرحله REM حکم فرماست
این مطلبی که شما عنوان کردیده اید توجیه علمی دارد هنگامی شما فکر می کنید یون های سدیم ، پتاسیم ، کلسیم دائما لوب فرونتال تبادل می شود این حرکت یون های باردار یک پتانسیل و به دنبال آن میدان الکتریکی ایجاد می کند که بترتیب با EEG و EMG قابل اندازگیری می باشد بخصوص میدان الکتریکی بقدری ضعیف است که اندازگیری آن بشدت دشوار استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انتقال و دریافت این میدان توسط رسپتورهای مغز فرد دیگری قابل تامل است
من این موضوع را که شما عرض می کنید تا کنون نشنیده ام
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرض می کنیم جهان بر اساس نظریه داروین است
شما می توانید با این ترکیب مواد و اجزای بدن زنده صحبت های دوستمون arwen را توجیه کنید ؟
مسئله جهشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مسئله Life Reviewبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بدن انسان برای حرکت انرژی لازم داره و تحریکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور از مغز کدام قسمت مغز هست ؟ لوپ فرونتال مخ شاید بتوانه در انسان و برخی جانداران این کار را انجام دهد ولی در جاندار بی مخ چطور ؟!
قدرت تصمیم گیر مغز چطور ؟ آن را چگونه توجیه می کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من با حرف های شما در مورد حرکت و کنترل و انرژی کاملا قبول دارم
این لینکی که گذاشتید برای یادگیری خردسالان بسیار خوب است
من هم تاکنون مرجع معتبری مبنی بر اثبات دلیل ایشان پیدا نکردم ولی در لیست برنامه های فردای خودم می گذارم که این موضوع را پیگیری کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چشم در مورد اسمشو نبر دیگه صحبت نمی کنم اتفاق من هم اطلاعات جامعی در مورد آن ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed25 (18-09-08)
بله من میگم واقعیت داره ....
:My Nickname®ângê®
saeed25 (18-09-08)
کاربر شهرسختافزار
कभी हार
رضا جان یک مسئله را توجه داشته باش . خیلی از کلمات در زبان عامه یک معنایی میده که در زبان علمی اون معنا درست نیست که مثال ساده اش جرم و وزن هست ! اما یک چیزی را توجه داشته باش معنایی که مهمه اونیه که عامه مردم میشناسند . تعریفی که عامه مردم از روح میکنند چیزی شبیه به این هست : " قسمتی از انسان که مادی نیست و میتونه در زمان و مکان های مختلف جا به جا بشه و بعضی از رفتار های انسان را اون انجام میده و در زمان مرگ هم از انسان جدا میشه " این تعریفی هست که عامه مردم از روح میکنند که بنده مخالفم گویا شما هم مخالفی . اگه ما بخوایم بحث را دقیق پیش ببریم شما تعریف خودت را روح بکن تا ادامه بدیم چون من هنوز نمیدونم طرف بحث هام چه اعتقاد هایی دارند . بقیه دوستان گفتند شما هم بگو .
قربانت
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
saeed25 (18-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks