حتی افراد عامی هم برای روح جسم قائل نیستند ! بهترین مرجع شروع از نظریه Life Review هست واقعا دید شما را متفاوت می کنهدرود بر شما،خوب اگر امکانش هست بیشتر توضیح بفرمایید در همین جستار،سپسگزار می شوم...کجای روح عجیبه؟0
احضار روح معمولا با روش هایی از قبیل لیوان و ورد انجام پذیر نیست.
این ایمان انسان هست که باعث میشه قدرتی به ما اعطا کنه که دیگران اون رو ندارند.
نمونه اش حضرت یعقوب هست و پیامبر اکرم
روح در این دنیا وجود داره ولی چشم بصیرت میخواد تا ببینیمش.
تلاش انسان های معمولی برای این کار بیهوده استدوست عزیز،من به دنبال مطالب علمی هستم نه دینی!!!بعد از آن،شما چطور می توانید بگویید که با این روشهای معمول امکان احظار روح نیست؟سعیدجان شما هر چیزی رو که نمیتونی ببینی ، بهش اعتقاد نداری؟مهراد عزیز،بعضی چیزها رو نمیشه اعتقاد نداشت به ویژه چون مطالب زیادی پیرامونش منتشر شده و نیز بیشتر مواقع غلم هم از تعریفش ناکام مونده،اما منطق می تونه اثباتش کنه،ولی یه چیزی مثل روح و ججن و نه!!چون به جز منابع دینی منابع معتبر دیگری نیافته ام هنوز!!!اگه گذاشتید ما اینجا فقط سخت افزار بحث کنیمشهریار جان،زکات علم آموختنشه:دی حالا نمی خوای ما چیزی یاد بگیریم؟قبل از بحث : بنده نه به روح اعتقاد دارم نه به احظارشخوب بیشتر از این اعتقادتون برامون میگید؟من باورم اینست که اگر قرار باشد روحی وجود داشته باشد ،خوب یا باید ما ببینیمیش،یا بوسیله ای مانند احظار کردن بشه اونو دید!!شهریار جان،سخن از دل ما گفتی،کاملا موافقم!حرف هایی که دوستان عزیزم میزنند از نظر منطقی ربطی به این قضیه نداره مثلا پروین جان که دیدم پست توسط دیگران هم تایید شده بود پس روی همون توضیح میدم :
تا مدتی پیش فکر می کردند زمین مرکز عالم هست ! تا مدتی پیش فکر می کردند زمین کروی نیست بلکه صاف هست .
تا مدتی پیش فکر می کردند که غضب خدایان باعث ایجاد ابر و رعد و برق و خوشنودی آن ها باعث باران می شود !
تا مدتی پیش فکر می کردند ...
ازین مثال های توی تاریخ علم خیلی خیلی زیاد هست و توی هر زمینه که برید به تعداد زیادی برخورد می کنید . مشکلی که وجود داره اینه :
علم ما ناقص هست و این چیزیه که قابل انکار نیست ! هر روز داره پیشرفت میکنه و پرده از روی سوالات مختلفی بر میداره که تا قبلش علل اون پدیده ها را افراد روح ، خدایان و یا ... میگذاشتند . ما همیشه دوست داریم حتما یک دلیل قانع کننده ای برای خودمون داشته باشیم اما اون دلیل را هیچ وقت قرار نمیدیم که دلیلش را درست نمیدونیم ! عزیزم اینکه شما بعدی وقت ها وقایعی میبینید در خواب یا ... بعد اتفاق میوفته مثلا این ها سوالاتیه که علم هنوز نتونسته ( تا جایی که بنده مطالعه ) کردم بهش پاسخ کامل کامل علمی بده به خصوص در مورد خواب ! اما دلیلش این نیست که چون نتونسته جواب بده پس روحه !
اما باور من اینست که حتی اگر علم هم هنوز نتونسته پاسخ کاملی بدهد،ما می توانیم با بحث کردن،دست کم از آخرین پژوهشها در این زمینه مطلع بشیم،و من میگم بهتره در باره هرسوالی به ذهنمون رسید،بپرسیم،هرچند قانع نشیم،اما باز یک جوابی گرفتیم!یک مثال قشنگ میزنم و دوست دارم بقیه هم اگه اطلاعاتی دارند بگند . حتما تا حالا شده که فکری بکنید و بعد ببینید که به صورت تصادفی فلانی هم این را فهمید یا ازین قبیل چیز ها . خوب اینجا فلسفه وارد عمل میشه تا زمانی که علت علمیش را ندونیم که چرا دقیقا همچین اتفاقی میوفته . اما چندی قبل از مرگ دکتر حسابی اگه اشتباه نکنم ایشون داشتند روی همچین مسئله ای به صورت علمی و فیزیکی کار می کردند که هر فکر یک میدانی را ایجاد میکنه که هر چی فاصله بیشتر میشه تاثیر این میدان کاهش پیدا میکنه و .... . ازین جور مثال ها زیاد هست . به نظرم بهتره به جای اینکه برای سوالاتی که جوابش را نمیدونیم یا علم هنوز پاسخ کامل نداده این پاسخ را فعلا بگذاریم : جوابش را نمیدونیم هنوز امیدوارم به زودی کشف بشه ! تا اینکه به مسائلی که دوست داریم یا گفتند ربطش بدیم .
.اختصاصی برای روح :
تعریفی که افراد برای روح میکنند را اصلا بنده قبول ندارم متاسفانه ...
چون تعاریفی که از روح میکنند و میشه و میکنید به نظرم نسبت دادن یکسری از کار ها به روح هست که از نظر علمی مشکل داره کار
بله،دقیقا!
به نظرم روحی وجود نداره و ترکیب اجزای بدن زنده باعث اعمالی میشه که بعضی اون ها را به روح ربط میدند .اینرو نمی دونم،شهریار جان به نظر شما روح میتونه تنها هاله ای از انرژی باشه؟روح یک پدیده مادی نیست که بخواهیم تو دنیای مادی دنبالش بگردیم . وقتی ارتباطش با جسم قطع شد بهرحال باید از این دنیای فانی فاصله بگیرد . به نظر من روح وجود دارد ولی تعریفش تو دنیای مادی غیر قابل ممکن هست .دروود،دوست عزیز،پیشتر عرض کردم،این نوع گفته ها بیشتر برآمده از نسکهای دینی ماست،و من به دنبال علم،منطق و ... هستم...من همه چیز را از دید مادی می نگرم(ماده گرا)!!به هر روی از نظرتان سپاسگزارم...نظریه بنده:دوست گرامی،دروودروح فقط یک محرک برای جسمه و بعد از مرگ، همونطوریکه از جسم فاصله میگیره، باید از دنیای جسمانی هم فاصله بگیره. اینکه بعد از مرگ، روح به کجا منتقل میشه و چکار میکنه و در چه شرایطی قرار میگیره، بحث طولانیست که از علم بنده هم کاملاً خارجه اما در همین حد بگم که بنظرم افرادی که ادعای احظار روح دارند جز تعدادی از افراد شیاد نیستند چون اگر انسان قادر به احظار روح باشه، یعنی یکی از قدرتهای خداوند رو زیر سوال برده و این قدرت رو هم داره که مرده رو زنده کنه!
من به دنبال مطالب دینی نیستم و از علم کمک می خواهم!!!شما اگر به روح اعتقاد دارید،باید به بودنش در اطراف م و دیدن اون بوسیله ما معتقد باشیید،اون هم با چشم غیر مسلح نه با میکروسکوپ یا دوربین شب!!!من منظورتون رو از محرک نفهمیدم!چطور می توانید ثابت کنید که روح وابسته و یا چسبیده به جسم است؟
از کدام دنیا؟شما چطور می دانید که روحی(اگر باشد)از دنیایی به دنیای دیگر منتقل شده است؟وقتی طرف میتونه روح رو از دنیایی که خارج شده برگردونه،
اگر باور شما اینست که روح حتمن برای نمایان شدنش باید در جسمی باشد،پس این هم که بوسیله کسانی که روح را در جسم خودشان فرو می برند حل شده است...آنها به روشهای خودشان روحی را به جسم خودشان فرا می خوانند و بعد نیز امکانش هست که این روح بیرون نشود و مشکلات خودش که بین خودشان به تسخیر شدگان می مانند...اما یک چیز دیکر هم اینجا هست،شما به تناسخ اعتقادی ندارید؟باید بتونه اونو دوباره توی کالبد جسمی هم وارد کرده و مرده رو زنده کنه که اگه به این صورت میبود، نظام آفرینش با مشکل جدی مواه میشد فلذا من با چنین ادعاهایی کاملاً مخالفم.
در موردی که بسیاری از دوستان گفتند، هنگام حضور روح بوی عجیبی به مشامشون رسیده، تا جایی که من اطلاع دارم ارواح بویی ندارند و موجود فراطبیعی (به تعبیر انسان) که بوی عجیب از خودش ساطع میکنه اجنه هستند و بجز این هیچ موردی توی هیچ کتاب و عقیدهای (بجزعقاید رمالها و شیادانی که ادعا بر احظار روح دارند) تابحال ذکر نشده!
من هم تابحال هنچین چیزی نفهمیده ام!!
در مورد دوست عزیزی که ادعا میکنند تا چیزیرو نبینند، وجودش رو باور نمیکنند. من چند مورد اسم میبرم، میخوام ببینم وجود اونهارو هم انکار میکنند؟این نشانه هایش رو می بینیم،می تونیم اونرو تجزیه کنیم،مو نیز علم اونرو به اثبات رسونده!!!شما اکسیژن تنفسی تون رو از کجا می آرید؟1- هوایی که تنفس میکنید
دوست عزیز،شوربختانه ممکن است بحث به بحثهای دینی منجر شود و از پاسخگویی به این سوالتان معذورم..2- خداوند و پروردگار جهانیان
دوست گرامی،این عقل(خرد)هم به اثبات رسیده است،قدرت تشخیص،قدرت بینایی،همه اینها در مغز گنچانده شده اند که از آن هم به اسم خرد و یا عقل یاد می کنند!3- عقل که در سر شما جای میگیرد.
مواردی از این قبیل زیادند اما فعلاً به همینها بسنده میکنم.از اظهار نظرتان سپاسگزارم

Bookmarks