دروو،اتفاقا من هم در پی همین هستم،و هرکسی که چنین ادعایی می کند،از او اثبات می خواهم!!ولی خوب باز هم در اینجا مسئله ای پیش می آید و ان اینکه شاید ما ذهنمون و یا دانشمون با اندازه کماری که او می کند نباشد و اگر ب----م خیلی خوشبینانه به قضیه بنگریم،در می یابیم که او دارد کاری فرا طبیعی انجام می دهد و موفق هم هست!!!بگید این کار رو بکنن طوری که شما بتونین حسشون کنین ، مثلا یه نشونه ای چیزی .
به نظر من بهتر است تعریف بهتری از روح داشته باشیم که وقتی بیان می کنیم روح چه تجسمی از اون داریم
من شخص به احظار روح اعتقاد ندارمدروود،خوب روح یک تصویر شاید بتاون گفت،نمی دانم تعرفی دقیق چطور باشد ارائه شود؟دیگر همه باید بدانند که وقتی حرف از روخ می زنیم یعنی یک موجودی فراطبیعی که از قوانین زمان و مکان پیروی نمی کند...
اگر کسی تعریفی دقیقتر دارد بفرماید...
میگی به وجود روح اعتقاد نداری!! میشه بگی در مورد خواب دیدن و اینکه گاهی اتفاقاتی رو که در آینده ( دور یا نزدیک ) برای فرد پیش میاد و احساس میکنه اونا رو قبلا هم دیده یا تجربه کرده نظرت چیه؟؟بله،اینهم از سوالاتی است که در ذهنم هست و باید مشخص شود،در پی همین سوالات در باره روح شاید بشود خواب را هم تعریف کرد..
خواب که بر می گرده به Life Review [IMG]file:///D:/DOCUME%7E1/THECHO%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG]چه ربطی به روح داره ؟
همانطور که خدمت دوستان عرض کردم بهتره هر کسی تصورش را از روح بیان بکنهخوب،از نگر بعضی ها،این روح هست که در بعد زمان و مکان حرکت می کند و ما آن تصاویر را می بینیم...(که من این را قبول ندارم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبعنوان مثل تصور من از روح یک انرژی عظیم (که باتوجه به ویژگی انرژی بودنش فاقد محدودیت های مادی است) هست که بسختی توسط جسم کنترل میشه (تصدیق نظریه جهش)نمی دانم،شاید نشود اسمش را انرژی گذاشت(از نگر من!!)چیزی که من در ذهنم هست با انرژی کمی متفاوت است!!پیشتر گفتم،یک جور جسم،شِیء،اما شفاف،...

Bookmarks