کلا 4 سال دانشگاه رو زیاد نباید به عنوان یاد گرفتن اصول کار در نظر بگیرید . 90 درصد دانشجوهای الکترونیک برای کار کردن در رشته خودشون نیاز به 6 ماه کارآموزی دارند . چون چیزهایی که تو دانشگاه بهشون درس داده شده عموما کاربردی نیست .
کلا 4 سال دانشگاه رو زیاد نباید به عنوان یاد گرفتن اصول کار در نظر بگیرید . 90 درصد دانشجوهای الکترونیک برای کار کردن در رشته خودشون نیاز به 6 ماه کارآموزی دارند . چون چیزهایی که تو دانشگاه بهشون درس داده شده عموما کاربردی نیست .
fz CODER (28-02-15), I M A N (28-02-15), M3RS4D 50062 (28-02-15)
|
|
برادرتون فقط و فقط به بسکتبال علاقه داره؟؟؟
من یکی از بستگانم رشته تجربی بود و رشته بيوتكنولوژي میخوند ولی فقط برای اینکه بتونه راحت تر کار کنه و پول در بیاره و راحت هم بره فرانسه ,کلا اومد بیرون و شروع کرد به یاد گیزی اموزش فرانسه و الان هم داره ادامه میده تا بتونه بره سفارت خونه فرانسه یا ایران.
fz CODER (28-02-15)
JiMmY.j (28-02-15), M3RS4D 50062 (28-02-15), SajjadKhati (19-08-15)
کاملا درستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم یخورده از اندوختم بگم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتما C# و ASP یا PHP باید بلد باشیم. و حتما حتما حتما کار با لینوکس ,مخصوصا نسخه های Red hat و Ubuntu و Fedora (فدورا جدیدا داره ازش خیلی استقبال میشه)
SajjadKhati (19-08-15)
عالی گفتی گلپسربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی از من بپرسه پیش نیاز کامیپوتر و it چی نیازه همینو میگم
اینکه قبل از شروع ، برنامه نویسی رو مسلط باشه (البته بهتره ++C باشه)
AMD>INTEL (19-08-15)
کلا c++ و vb کلید دنیای برنامه نویسی هست . البته این بحث بیشتر تو حوزه تخصصی آرمین جان است . من زمانی اسمبلی کار کردم برمیگرده به بالای 12 -13 سال پیش چیزی ازش به خاطر نمونده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (19-08-15), SajjadKhati (19-08-15)
|
|
اسمبلی!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورت همون زبان ماشینه که با اعداد نوشته میشه؟!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون موقع برای سخت افزار این رو تدریس میکردند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (19-08-15)
من یه چیزی هم یادم رفت بگم (وقت ناهار که دیگه ادم مخش کار نمیکنه ,الان تازه یادم اومد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
کلاس های Network + و CCNA و MCSE هم خیلی مهمه.
AMD>INTEL (28-02-15), SajjadKhati (19-08-15)
کلاس خیلی مهم هست . ولی کار بلد بودن ربطی به کلاس ندارد . شاید یک کار آموزی یکساله پیش کسی که سالها تو این کار هست .مفیدتر هست . چون تئوری یک مسئله هست و انجام دادن عملی کار یک مسئله دیگر
M3RS4D 50062 (28-02-15), SajjadKhati (19-08-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks