fz CODER (27-02-15), JiMmY.j (27-02-15), mmce (24-04-15), Nima061 (27-02-15), SajjadKhati (19-08-15), مهدی بهادرفر (27-02-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام.
تو این مدتی که با شما عزیزان توی انجمن شهر سخت افزار بودم ,زمان هایی پیش میاد که همه انلاین هستن ولی خوب نه بحثی هست نه چیزی, میخوام که دور هم باشیم و دور از فضای سخت افزار با هم صحبت و گفتگوی صمیمانه و ازاد داشته باشیم.
قوانین میخواستم بگم که دیدم با گفتگوی آزاد تو تضاد میافته. قوانین نمیگم ولی خوب خودتون رعایت کنید ,تعصب و حرف های سیاسی و نژاد پرستانه و یا تهین به کسی نباشه .
با تشکر از همهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرصاد قاسمی M3RS4D 50062
fz CODER (27-02-15), JiMmY.j (27-02-15), mmce (24-04-15), Nima061 (27-02-15), SajjadKhati (19-08-15), مهدی بهادرفر (27-02-15)
|
دوستان دانشجو تو انجمن داریم؟؟؟
من خودم ترم چهار IT هستم از موسسه غیر انتفاعی ارشاد دماوند.
اگه با اتوبوس بخوام برم 3 ساعت راه رفتمه ,3 ساعت راه برگشتم. کلا 1/4 روزم تو راه سپری میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی با ماشین خودم کلا 2 ساعت راه
یعنی خسته میشما . . .
fz CODER (27-02-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم دقیقا ترم 4 IT هستم!!!
دانشگاه من تهرانه ولی تا برم برسم.... تو اتوبوس هم له میشم هم اموالم به سرقت میره
AMD>INTEL (27-02-15), M3RS4D 50062 (27-02-15)
خوشبختم دادابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fz CODER برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کدوم دانشگاهی؟؟؟
من معمولا سعی میکنم سبک سفر کنم. برا همین تا حالا چیزی ازم نزدن.
ولی خوب یه کوله پشتی دارم توش اندازه یه خورجین وسایل دارم. لپ تاپ و تبلت و کتاب و جزوه . . .
زیپاشو میکشم یه طرف هرچیم تو جیبامه میزارم تو کیف ,کیفم یا میزارم بین پاهام (اگه تو مترو باشم) یا میزارم رو پام(وقتی تو اتوبوسم)
SajjadKhati+ گلپسر زیر ابی نباش!!!
بالا باش ,با ما باشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (27-02-15), SajjadKhati (19-08-15)
من جای خواهر شما هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
غیر انتفاعیه فاران.
بله من هم اقدامات لازم رو انجام میدم اما خب بالاخره چه میشه کرد....
AMD>INTEL (27-02-15), JiMmY.j (27-02-15), M3RS4D 50062 (27-02-15)
|
ببخشید من اصلا نمیدونستم. در هر صورت خوشبختم (با عرض پوزشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fz CODER برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سمت هتل استقلال میشه درسته؟
fz CODER (27-02-15)
خواهش میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اره دقیقا روبه روش یکم سمت چپ تربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (27-02-15)
من الان هرچی خواستم گروه مهندسی کامپیوتر رو pdf رو بگیرم ,نمیذاشت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fz CODER برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چارت درسیتون چیه؟ بعد نحوه اموزشش چطوریه؟ کیفیتش قابل قبوله؟
میشه کنار دانشگام ,تو یه رشته دیگه مثل تجارت الکترونیک هم بخونم؟
fz CODER (27-02-15)
چارت رو برات پ خ می کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نحوه آموزش به این شکله که درس ها رو براتون می ذارن هر فایلی که استاد تهیه کرده باشه مثلا PDF+پاورپوینت و فایل تصویری و صوتی.
شما می خونی مشکل داشتی برای استاد پی ام می زنی جوابتو میده.
در صورتی که تعداد زیاد باشه یا درس مشکل یاشه کلاس میذارن که بعضی موقع ها تعداد کلاس ها زیاده بعضی موقع ها کم .
این هم بگم استادایی که من تا حالا باهاشون داشتم به جز یکی همه دانش بالایی دارن و اذیت هم نمی کنن.
جزوه ها در حدی هست که یکی بخونه متوجه بشه ولی خب باید کار کنی و بستگی به خودت داره. من به شخصه راضی ام.
البته اینم بگم که خودم اولش خیلی خوشم نمیومد ولی دوستام رو میدیم که 5 صب راه می افتادن می رفتن دانشگاه دیدم خیلی خوشبختم چون هم درس می خونم و هم وقت اضافه دارم هم اینکه با روشش آشنام و میتونم مجازی دانشگاه های خارجی هم درس بخونم.
اونطوری که من پرسیدم می شه در کنارش رشته های دیگه حالا هر جی که می خواد باشه رو خوند .
البته بگم تجارت الکترونیک رو برای ارشد گذاشتن باز اگر سوالی داشتی بپرس...
یکم طولانی شد ببخشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (27-02-15), M3RS4D 50062 (27-02-15), mmce (24-04-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks