تفاوت رو احساس نکنید, به پیشرفت چین دقت کنید توی کپی کردن!!!!!!!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تفاوت رو احساس نکنید, به پیشرفت چین دقت کنید توی کپی کردن!!!!!!!!!
|
|
کنترل سوسک توسط نوعی حشره خاص! واقعا حیرت آوره از دیدنش ضرر نمی کنید!
Ú©ÙØªØ±Ù ٠غز Ù Ø±ÙØªØ§Ø± ÛÚ© Ø³ÙØ³Ú© با جراØÛ ٠غز Ù ÙÛÙ¾ÙÙØªÛØ²Ù ØªÙØ³Ø· ÙÙØ¹Û Ø²ÙØ¨Ùر - Ù٠اشا
AMD>INTEL (19-08-15), M3RS4D 50062 (19-08-15), nima_hl (15-08-15)
داشتم یه مطلبی میخونم به این قسمتش رسیدم (عنوانش این بود ... "کدام آزمایشهای پزشکی ارزش انجام دادن دارند؟" ) دیدم جالبه .... میتونید توی سایت کیوریسک مشخصاتتون رو بدین و چک کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدابتدا از من خون گرفتند تا مواردی مثل کلسترول را بسنجند. بعد دکتر خانواده قد، وزن و فشار خون من را اندازه گیری کرد. او تمام این اطلاعات را به یک نرم افزار محاسبه آنلاین به نام کیوریسک داد و پس از محاسبه اطلاعات معلوم شد که احتمال حمله قلبی یا سکته من در ۱۰ سال آینده حدود ۱۰ درصد است.
سلام
یه سوال ,من یه سری ایده دارم برای برنامه ی تلگرام .... میخواستم ایده هامو براشون بفرستم .... چجوری میتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم؟
ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره ,منم مطلع کنه
david-ebi (28-11-15)
Contact - Worcester, MA - telegram.comبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
david-ebi (28-11-15), M3RS4D 50062 (28-11-15)
سپاس آقا امید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی منظورم این سایت بود https://telegram.org/
نه سایتی ک لینک کردین ...
AMD>INTEL (28-11-15)
|
|
info@telegram.orgبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این ایمیلشون هست .
M3RS4D 50062 (28-11-15)
سوالتون مربوط به این قسمت نیست . در قسمت مشکلات هارد دیسک یک تاپیک بزنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط motaarefi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (11-02-16)
سلام ...
دوستان یه سوال داشتم ...
برای مطالعه چه جایی رو معرفی میکنید ؟
سمت ایستگاه مترو ولیعصر ...
میخوام روزی 6 7 ساعت مطالعه کنم ... در واقع یه کتابخونه میخوام ... ولی جایی که بشه توش واقعا مطالعه کرد و شلوغ نباشه ...
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks