Security (01-03-08)
کاربر افتخاری
همین اولش بگم هیچ انتقادی ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این چند ماهی که توی این سایت عضو شدم و مدتی هست که فعالیتم رو شروع کردم حقیقتش از کادر مدیریتش خیلی خوشم اومده. همه مخصوصاً آقا سعید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید که ارتباط بیشتری باهاشون داشتم از همه نظر برخوردشون خیلی خوب بوده و همیشه کمک کردن. خوب بودن این سایت با توجه به این که نسبت به سایتها و فرومهای دیگه( از همین نوع) نوپاست فقط بخاطر مدیریت خوب بچه هاست . میدونم کار مشکلیه ولی خیلی خوب از پسش بر اومدین. همگی خسته نباشید . مخصوصاً شما آقا سعیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
Security (01-03-08)
خواهش میکنم این نظر لطف شماست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در ضمن پیشرفت این سایت فقط به خاطر مدیریت مدیران و ادمین ها نیست بلکههمین اولش بگم هیچ انتقادی ندارم
این چند ماهی که توی این سایت عضو شدم و مدتی هست که فعالیتم رو شروع کردم حقیقتش از کادر مدیریتش خیلی خوشم اومده. همه مخصوصاً آقا سعید که ارتباط بیشتری باهاشون داشتم از همه نظر برخوردشون خیلی خوب بوده و همیشه کمک کردن. خوب بودن این سایت با توجه به این که نسبت به سایتها و فرومهای دیگه( از همین نوع) نوپاست فقط بخاطر مدیریت خوب بچه هاست . میدونم کار مشکلیه ولی خیلی خوب از پسش بر اومدین. همگی خسته نباشید . مخصوصاً شما آقا سعید
یکی از دلایل اصلیش میتونه فعالیت عالی و مفید و بروز همکاران و کاربران محترمی همچون شما باشه ...
بنده هم به نوبه خودم از تمام همکاران و کاربران محترم و عزیزی که با فعالیت عالی خودشون راه پیشرفت این انجمن
رو هموار کردند و میکنند کمال تشکر رو دارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و یه خسته نباشید به همشون میگم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
| آپلود سنتر عكس | قوانين انجمن | شهرسخت افزار|
|
|
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SECURITY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا كه بحث خسته نباشيد پيش اومد جا داره بنده نيز از شما و ساير مديران ، همكاران و همه و همه افرادي كه در اين انجمن هر يك به نوبه خودشون زحمت ميكشند تشكر كنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اميدوارم هميشه در مراحل زندگيت موفق و شاداب باشي
شهرياربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Security (01-03-08)
بنده ام از اقا سعید گل کمال تشکر را دارم
فعالیت ایشون قابل تقدیر هست مخصوصا" تو بخش های برنامه نویسی و طراحی وب
Security (01-03-08)
سلام نقد بايد برنده باشه عوضه خاله زنک بازی ببخشيدا اينقدر رک ميگم حامده بهداد عزيز چرا اينقدر دوست داری تاپيک استيکی کنی؟
Emperatour (01-03-08), Security (01-03-08)
خوشم میاد مثل همیشه رک و مردونه حرف میزنی.
جوابتو خصوصی بهت میدم داداش مهدی گل گلاب. حامد عشقه .
آخرین ویرایش توسط Security در تاریخ 01-03-08 انجام شده است
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
مرحبا طائر فرخ پی و فرخنده پیام
خیر مقدم چه خبر دوست کجا راه کدام
یا رب این قافله را لطف ازل بدرقه باد
که از او خصم به دام آمدو معشوقه به کام
ان شالله هر جا که باشی شاد و سرزنده و سلامت باشی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسری
Friends Will keep you Dry
Security (01-03-08)
کسری جان ممنون اینکه همش شد تعریف بابا نقد کنید .
کسری جان فکر کنم توی این تاپیک پست میکردی بهتر بود . در هر صورت ممنون از محبتت .
دوستان دیگه خواهشا نقد کنند . چقدر هندونه میدید زیر بغل ما . . . این جوری ها هم که شما میگید نیست بابا . بی خیال . . .
K A S R A (01-03-08)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SECURITY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سعید خان حالا خودمونیما ولی بعد از این همه دست به قلم بودن تعریفو اینجوری نمینویسن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم نقد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Friends Will keep you Dry
Security (01-03-08)
این شد نقد . دست گلت درد نکنه . کسری جان به قول رفقا صفای مرامت . یا علی مدد.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks