Security (29-02-08)
SSA Super V.I.P
سعید جان ما که از شما بدی و مشکلی اصلا و به هبچ وجه ندیدیم .
ان شاءالله که موفق باشی .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Security (29-02-08)
Administrator
سعید جان سو ء تفاهم نشه
تو از مدیران و دوستان گل بنده هستی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مخلصیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Security (29-02-08)
داداش مهراد عزیز توی اینکه شکی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتفاقا کیف میکنم که خیلی واضح ایرادات منو گوش زد میکنید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما با هم این حرف ها رو نداریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
| آپلود سنتر عكس | قوانين انجمن | شهرسخت افزار|
سلام اقا سعید عزیز .
راستش من الان یک هفته هست که توی این فروم اومدم .. و تا حالا تو این مدت فقط از شما خوبی دیدیم .. من نقدی ندارم .. فقط به خاطر زحمات بی شمار شما در این فروم از شما تشکر میکنم .
یا علی
Security (29-02-08)
कभी हार
عاليه برخوردت سعيد جان انتقاد پذيريتون بالاست ...
در ضمن دوستان نفر بعدي به اجازتون خود بنده هستم كه از روز يكشنبه در خدمتتون هستيم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Security (29-02-08)
ساسان جان جناب دو سیب و شهریار عزیز نظر لطفتون هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
سلام آقا سعید گل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید بشه گفت بهترین نفری که ایشون رو کاملا میشناسه خود بنده هستم
ارادت دارم سعید جان باز هم تو این فرصت تشکر میکنم از شما به خاطر زحمات تون در
این مدتی که در خدمتتون بودیم و امیدوارم که این مرحله از کارتون زود بگذره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس فراوان
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Security (29-02-08)
ما که دربست مخلص عمو مهدی گل گلاب خودمون هم هستیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید بعضی از رفقا اطلاع نداشته باشند . بله آقا مهدی سرور و عموی عزیز بنده هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته سوءتفاهم نشه که پارتی بازی و فامیل بازی در کاره ها . . . خود شهریار هم میدونه یکی از کسانی که مرتب
به بنده در مورد موضوعات مختلف انجمن تذکر میده خود آقا مهدی هست .
در ضمن آقا مهدی گل خیلی هم توی کارمدیریتی خود جدی هست . . . اینو بعضی از رفقا بیشتر در جریانش هستند.
بنده هم به نوبه خودم از آقا مهدی شهریار و بهنام عزیز سه ادمین عزیز و مدبر انجمن های PCNetwork به خاطر
مدیریت و کنترل عالیشون کمال تشکر رو دارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Security در تاریخ 01-03-08 انجام شده است
با سلام
من نمیتونم از سعید عزیز انتقاد کنم
چون بنظر من یکی از فعالترینهای انجمن بوده
و خیلی اکتیو و داینامیک کارکرده
سعید جان مخلصیم
ممنونم
برای پیشرت نیاز به تلاش و منطق است (نه افرا و تفریط )
پیش به سوی تعادل و پیشرفت
Security (01-03-08)
محمد جان دیگه چوب کاری نفرمایید. آقا محمد شما نسبت به بنده لطف دارید .با سلام
من نمیتونم از سعید عزیز انتقاد کنم
چون بنظر من یکی از فعالترینهای انجمن بوده
و خیلی اکتیو و داینامیک کارکرده
سعید جان مخلصیم
ممنونم
ممنون از محبتت.
آخرین ویرایش توسط Security در تاریخ 01-03-08 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks