نظرتون در مورد آواتار من چیه ؟
میدونید کیه ؟
جالبه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط online برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای من چه طوره ؟؟؟
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
| آپلود سنتر عكس | قوانين انجمن | شهرسخت افزار|
SSA Super V.I.P
نظرتون در مورد آواتار من چیه ؟
میدونید کیه ؟
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
کاربر شهرسختافزار
به نظر من قشنگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فک کنم از فکو فامیلایه 50centeبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط 3pehr در تاریخ 03-12-07 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
به نظر من قشنگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالا" از فکو فامیلایه 50cente برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون آواتاره ساسانه
اگه این پارچه رو از جلو صورتش ور داره بت میگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Super V.I.P
ایم عکس Cashis هست .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
عضو VIP شهر سختافزار
5 صفحه از این تاپیک رد شد و هیچکس بعنوان قشنگترین آواتار شناخته نشد
دو سه نفر کاندید کنیم از بین دوستانی که پست دادن انتخاب بشن
نظرتون ؟!
sAsAn.K (04-12-07)
|
|
SSA Super V.I.P
من موافقم .
منم موافقم زودتر انتخاب کنیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه روزی یه کسی یه جوری یه چیزی یه جایی ...صبر داشته باش صبر داشته باش
عضو VIP شهر سختافزار
پیشنهاد میکنم از بین دوستان 5-6 نفر رو اول انتخاب کنیم
بعد که همه اوکی کردن بزاریم تو نظرسنجی تا به کسی اجحاف نشه
فکر میکنم فکر خوبی باشه
sAsAn.K (05-12-07)
SSA Super V.I.P
منم قبول دارم .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks