Mehdi_MaX عزیز آواتار بسیار جالب و قشنگی داره و صد درصد باید توی 6 تا انتخاب اول باشه .
Saman-Tci هم آواتار خوبی داره .
منم میخوام آواتارمو عوض کنم و احتمالا به این زودیا عوضش نمی کنم .
SSA Super V.I.P
Mehdi_MaX عزیز آواتار بسیار جالب و قشنگی داره و صد درصد باید توی 6 تا انتخاب اول باشه .
Saman-Tci هم آواتار خوبی داره .
منم میخوام آواتارمو عوض کنم و احتمالا به این زودیا عوضش نمی کنم .
|
|
SSA Super V.I.P
خوب دوستان آواتار من هم عوض شد ، نظرتون در مورد این چیه ؟
50Cent هست .
کاربر شهرسختافزار
از اين من خيلي خوشم مياد و فكر مي كنم براي 1 مدير ارشد خيلي مناسب باشه. هم دوست داشتني هست و هم اوبوهت داره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهر سختافزار
بازم تاپیک برای نظرسنجی ایجاد شد و هیچ برنده ای نداشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از این به بعد کسی که تاپیک رو برای نظرسنجی یا مسابقه (بهترین زنگ گوشی کاربران) باز میکنه
باید پیگیر قضیه باشه تا برنده مشخص بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با با شادیا !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Super V.I.P
چی ؟!؟!
----------
آقا خوب انتخاب کنیم دیگه ، کسی نیست برای انتخاب کردن ؟
من نظرم اینان برای انتخاب کردن بهترین آواتار : خودم ! ، مهدی عزیز ، شهریار و بهنام جان .
اگه ممکنه دوستان دیگه هم مثل ساسان جان عزیز بیان نظرشون رو بگن .
اینم انتخاب من به ترتیب :
Mehdi_MaX
Saman-Tci
Fog
Emperatour
البته این انتخاب ها فقط در مورد افرادی هست که در این تاپیک شرکت داشتند.
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
| آپلود سنتر عكس | قوانين انجمن | شهرسخت افزار|
|
|
منم به Mehdi_max رای میدم
مال من چطوره خوب هست ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks