Keih@n.G (08-05-08)
خوب من شروع میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - اگر توی خیابان یکی رو بکشن با ماشن جوری که خونش بپاچه تو صورتت چه حسی بهت درست میده
2 - دوست داشتی پسر بودی ؟
3 - تا حالا فکر کردی به اینکه بری سربازی ؟ فکر میکنی سربازی رفتن خوبه ؟
4 - تا حالا عاشق شدی ؟
5 - بیشتر چه شخصیت کارتونی رو دوست داری ؟
6 - باربا پاپا رو یادت میاد یا مسافر کوچولو ؟ نظرت در باره این دوتا کارتون چیه ؟
7 - اگر بخوای خودت رو بکشی چطوری می کشی ( جواب نمیکشم قابل قبول نیست )
8 - چی شد که به گرافیک علاقه پیدا کردی ؟
9 - اول مرغ بوده یا تخم مرغ ؟
10 - الان دوست داری کی رو ببینی ؟ ( دوست داری چه کسی رو ملاقات کنی )
11 - چرا از سایت P30Downlod مطلب میگداری مگه سایت دیگه ای بلد نیستی ؟
این یک کامییون سوال جواب بده بعدی تو راهه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Keih@n.G (08-05-08)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نام خدا
1- استفاده از انجمن های و بخش مختص به فتوشاپ ، مقالات ارائه شده ، کتاب و کمی هم علاقه داشتن و کار با نرم افزار فوق ...
2- کمی تا قسمتی
3- پردازنده سیستم من Intel Centrino mobile 1.8 L2 Cache 2 MB
کارت گرافیک : Graphics Processor / Vendor: Intel GMA 900 128 MB
4 - نظر شخصی من روی برند geforce هستش .
5 - تا حالا نیاز پیدا نکردم
6 - خوب مشخصه اعضا ..! و عاشقای گرافیک
I M A N (07-04-08), Keih@n.G (08-05-08), PCminister (07-04-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط leili1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوت بوکتون چه مارکیه؟!
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Keih@n.G (08-05-08)
fujitsu siemensبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Keih@n.G (08-05-08), PCminister (07-04-08)
|
|
1.اگه پنکک زده باشم عصبانی میشم مجبورم صورتمو بشورم اگه مونث بود اخیییبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ZeroX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2.دردوران راهنمایی دوس داشتم ولی الان نه دختربودن هنر
3.اره .چرا که بد باشه بهتون خیلی خوش میگذره
4.هان ... مفهوم نبود (یاس : عشق چیه بابا عشقو بی خیالش عشقو دیدی برسون سلام منو بهش )
5.oggy
6.اصلا یادم نمیاد
7.شیره گازو باز میکنم میگرم میخابم
8.کلا انگولک کردن عکسا رو دوست دارم از اون جهت
9.مرغ
10.یه بنده خدایی
11.ایشششش تادلت بخواد سایت بلدم پی سی راه دست تره
Emperatour (07-04-08), Keih@n.G (08-05-08)
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
هدف من از نوشتن این پست فقط قدر دانی از شما به خاطر کار های زیباتون در انجمن فتوشاپ بود
امیدوارم در زندگیتون هم موفق باشید
یا علی
K A S R A (07-04-08), Keih@n.G (08-05-08), PCminister (07-04-08)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2sib برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اخی مرسی چه مهربون
سلامت باشی
Keih@n.G (08-05-08)
سلام 10 فيلم مورده علاقتون 10 تا ايرانی بگيد 10 تا خارجی
10 کارگردان محبوبتون
10 بازيگر زن و مرده محبوبتون
Keih@n.G (08-05-08)
بله خب ... نوبتی هم باشه نوبت لیلی خانم هنرمنده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین اولش بگم اون آواتار قبلیت خیلی قشنگتر بود . این یکی یه جوریه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن باید به همه سولا هم جواب بدی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 : اگه یه آقا پسری تو رو دید و بت شماره داد , ازش می گیری ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بگو آره ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 : صبحها کی از خواب بلند میشی ؟
3 : این جمله تو رو یاد چی میندازه ؟
دوست را زیر باران باید دید
4 : وقتی که خیلی خیلی خوشحال میشی چیکار می کنی ؟ داد می زنی ؟
5 : اگه بخوای از معلم کلاس اولت تشکر کنی بش چی می گی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 : فکر میکنی مرد سالاری هنوزم تو جامعه ما وجود داره ؟
7 : نظرت درباره Paint ویندوز چیه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Friends Will keep you Dry
Keih@n.G (08-05-08)
با سلام
من از موقعیت استفاده میکنم سوالات گرافیکی میکنم!
1-برای این که سایز عکس سبک بشه و کیفیتشم کم نشه چی کار میشه کرد؟ (تو یوزربار ساختن کاربرد داره)
2-اگه بخوایم یه بخشی از عکس رو Eraser tool پاک کنیم (عکسی که Animated باشه) برای این که توی فریم های دیگه تاثیر نکنه چی کار کنیم؟
3-اگه بخوایم توی فریم ها (توی Image Ready) از Actionهای مختلف مثل Zoom out استفاده کنیم چی کار باید کرد؟
4-چطوری عکس رو Rotate کنیم تا روی فریم های مختلف تاثیر نکنه؟ (توی(Image Ready
5-این Contour :
رو درست کن و توی Contour Editor ازش عکس بگیر و قرار بده اینجا.
6-بهترین کار گرافیکیت چی بوده؟ میتونی قرار بدی؟
ممنون
میلاد
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
Keih@n.G (08-05-08)
|
|
4 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 4 میهمان)
Bookmarks