Bahador (09-09-09)
کاربر شهرسختافزار
Bahador (09-09-09)
خوب صندلی داغ با حضور محمد امین عزیز از لحظاتی پیش شروع شده.
محمد امین عزیز مدیر بخش فیلم هستن که در مورد این چیزا ایشالا به زودی توضیح کامل میدن.
الآن هم میخوام اگر که بشه از خودش یه بیوگرافی خوشگل بده تا صبح که بچه ها میان سوال بپرسن یه چیزایی متوجه شده باشن
Failure is not an option
D J V A H I D (10-09-09)
کاربر افتخاری
سلام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نام خدا
من چی بگم آخه الان ؟
امین هستم اسم کاملم محمد امین اما همه میگن امین.
بچه مشهد حرفا اما بچه طرقبه هستم دوستانی که میان مشهد میدونند طرقبه کجاست
ماهی که داره میاد آخراش میرم توی 25 سالگی
فیلم یکی از دلمشغولی های زندگی منه
مجردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لیسانس دارم
خیلی دوست داشتم ادامه بدم از بچگی عاشق درس بودم اما به دلایلی تو زندگیم نشد و بی خیال شدم و دارم میرم سربازی به زودی و کار و زندگی .
فعلا فکر کنم همینا بس باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
A Human Being Who's Tired Of Being Here
Bahador (10-09-09), D J V A H I D (10-09-09), Labyrinth (10-09-09), M A H R A D (10-09-09)
ممنونم امین جان.
خیلی خوب بود.
حال بریم سر سوالا:
1 - رشته تحصیلیت چی بوده؟ توی دانشگاه چطور؟
2 - در کل آدم شیطونی هستی یا گوشه گیر؟
3 - بچگی هات چطور بودی؟
4 - چطور شد با PCN آشنا شدی؟
5 - چرا رفتی سمت بخش فیلم؟ (انصافا خوب به اونجا نظم دادی)
6 - از کی به فیلم علاقه مند شدی؟
7 - چه ژانری رو میپسندی برای دیدن؟
8 - ظاهرا فیلمهای قدیمی رو به فیلمهای جدید ترجیح میدی.دلیل خاصی داری؟
9 - فیلمها رو به خاطر بازیگراشون بیشتر دوست داری یا کارگرداناشون یا نویسنده ها؟
10 - کلا چندتا فیلم توی آرشیوت داری؟
Failure is not an option
D J V A H I D (10-09-09), Labyrinth (10-09-09), unknown64 (10-09-09)
|
|
کاربر افتخاری
منونم امین جان.
خیلی خوب بود.
حال بریم سر سوالا:
1 - رشته تحصیلیت چی بوده؟ توی دانشگاه چطور؟
سلام
تجربی - زیست شناسی عمومی
2 - در کل آدم شیطونی هستی یا گوشه گیر؟
جفتشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما اولی بی نهایت بیشتر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید میگی نه از پروین خانم بپرس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - بچگی هات چطور بودی؟
از دیوار راست میرفتیم بالا تا چپ شیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - چطور شد با PCN آشنا شدی؟
مهدی هیرو گفت بیا برو اینجا منم هستم بقیه اعضای پی سی ورلد هم میکشونیم اینجا
من اومدم بقیه طلاقم دادند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - چرا رفتی سمت بخش فیلم؟ (انصافا خوب به اونجا نظم دادی)
چون دنیا من فیلمه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نه بابا چه نظمی اگه یکی دیگه هم باشه کمک کنه بخش اصلی رو نه بخش دانلود رو ایده میده برای اون بخش زیاد هست مطالب زیادی میشه زد برای یادگیری کاربرا اما خوب منم نه انرژیش رو اینجوری دارم نه حوصله ! اهل کپی / پیست هم که نیستم بدتر !
6 - از کی به فیلم علاقه مند شدی؟
داستانش طولانیه اما تقریبا از شهریور 3 سال پیش شروع کردیم به فیلم دیدن به طور اسیدی
قبل از اون فیلم فقط میشد گاهی تلویزیون یا ویدیوکلوپ !
7 - چه ژانری رو میپسندی برای دیدن؟
اوه ! همه نوع مضخرفی میبینم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید از فیلم های +28 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تا کارتون های +1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همه نوع ژانر هم تجربه کردم دیدنشون رو اما دو ژانر مورد علاقه ی من وسترن هست و
Mystery
8 - ظاهرا فیلمهای قدیمی رو به فیلمهای جدید ترجیح میدی.دلیل خاصی داری؟
خوب فیلم جدید من منظورت رو نمیفهمم مثلا فیلم های 2009 هست ؟! فیلم های بعد از 2000 هست ؟!
من فیلم های 2009 اینا که میاد حواسم به خوب هاش هست و زمانی که کیفیت خوبی میاد میام تاپیکش رو میزنم دوستان هم از لینک هایی که من دانلود میکنم بهره ببرن اما در مورد کلاسیک و فیلم های ماقبل 2000
خوب این اشتباه بعضی هاست این فیلم رو نمیبینند. همه ی دنیا هالیوود و فیلم های الانش نیست
فیلم هایی کلاسیک و فیلم های تاپ کشورهای دیگه افتخارهایی در تاریخ سینما هستن که دیده نشده اند
خوب مثلا فیلمی مثل فیلم سرگیجه ی استاد هیچکاک من بهتون بگم همین پارسال اسفند اینا بود جشن 50 سالگیش گرفته شد فیلم عظیمی که هنوز نقد میشه
دیدن فیلم های کلاسیک یک خوره ی فیلم رو میتونه با بنیاد های فیلم و تکنیک های فیلم آشنا کنه مخصوصا اینکه اون فیلم ها از نظر فرم داستانی و روایی بسیار غنی تر هستن - بحث در این زمینه بسیار فراتر از این 3 4 خط من هست .
9 - فیلمها رو به خاطر بازیگراشون بیشتر دوست داری یا کارگرداناشون یا نویسنده ها؟
خوب راستیتش من آرشیوم رو یک گوشه اش رو کارهای یک کارگردان رو میام جمع میکنم یا یک بازیگر خاص
اما در کل فیلمی که خوب کارگردانی شده باشه و خوب اجرا شده باشه با بازی گر های گمنام بیشتر از فیلمی دوست دارم که بد باشه و بازیگر یا کارگردان محبوبم در اون نقش داشته باشه
مثال میزنم من حدود 40 تا از آثار رابرت دنیرو رو دارم و فیلمی مثل Godsend رو اصلا در قواره ی این نمیبینم که توش بازی کرده باشه که البته دنیرو بازیگری که خوابیدنش هم درس بازیگری هست. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - کلا چندتا فیلم توی آرشیوت داری؟
خوب من باید آرشیوم رو از این نظرات تقسیم کنم
از نظر سریال و انیمیشن و فیلم
الان آرشیو من بدون احتساب 100 تا انیمیشن کوتاه و بعضی موارد که هنوز لیست نشده 2428 مورد توش لیست شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب جالبه بدونید من یک زمانی 200 تا فیلم داشتم دنیا رو سور میدادم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما الان روز به روز داره به آرشیوم اضافه میشه و دیگه هر فیلمی هم توی آرشیوم راه نمیدم و اینکه دوروز بعد این تعداد به کجا میرسه نمیدونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از امین جان.
ای کاش ادمین ها زودتر عنوان تاپیک رو تغییر میدادن.
امین جان خیلی خوب و کامل جواب میدی...حال کردم
1 - یعنی توی کمتر از یک سال تونستی توی فیلم انقدر حرفه ای بشی؟ رمز موفقیتت چیه؟
2 - یه این نتیجه رسیدم که حاشیه نداری درسته؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - انیمیشن های کدوم کمپانی رو دوست داری؟
4 - لطفا 5 تا از کارگردانای مورد علاقت رو نام ببر
5 - بازیگرای مرد مورد علاقت کیا هستن؟
6 - در مورد زن ها چطور؟
7 - سینمای ایران رو چقدر قبول داری؟
8 - در کل سینمای چه کشور هایی رو خیلی قبول داری؟
9 - اهل موسیقی هم هستی؟ چه سبکی؟
10 - چقدر موسیقی روزانه گوش میدی؟
Failure is not an option
خوب بریم سراغ سوال های سلیقه ای اما نه تخصصی
1 - غذای مورد علاقت چیه؟
2 - از چه غذایی تنفر داری؟
3 - رنگ مورد علاقت چیه؟
4 - تفریحت بجز فیلم دیدن چیه؟
5 - صمیمی ترین دوستت توی انجمن کیه؟
سوال های هویجوریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - روزی چقدر وقتت رو توی اینترنت سپری میکنی؟
7 - چقدر از فیلماتو دانلود کردی؟
8 - راسته میگن مشهد اینترنت پر سرعته و ارزون؟
9 - تا حالا زیرنویس ترجمه کردی برای خودت؟
10 - فیلمهات همه DivX هستن؟
Failure is not an option
D J V A H I D (10-09-09), Quick (10-09-09), unknown64 (12-09-09)
کاربر افتخاری
ممنون از امین جان.
ای کاش ادمین ها زودتر عنوان تاپیک رو تغییر میدادن.
امین جان خیلی خوب و کامل جواب میدی...حال کردم
1 - یعنی توی کمتر از یک سال تونستی توی فیلم انقدر حرفه ای بشی؟ رمز موفقیتت چیه؟
سلام . ولا من گفتم 3 سال . خوب حرفه ای یعنی چی ؟ من خودم هنوز خیلی کم از سینما میدونم اما سینما رو باید با فیلم دیدن شناخت و البته من کتاب سینمایی هم زیاد دارم برای آشنایی با تکنیک های سینمایی یا آشنایی با افکار کارگردان های خاص .
2 - یه این نتیجه رسیدم که حاشیه نداری درسته؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ترجیح میدم سرم توی کار خودم باشه توی فروم های گوناگونی که عضوم
3 - انیمیشن های کدوم کمپانی رو دوست داری؟
اگه هالیوود منظورت هست پیکسار فوق العاده هست .
4 - لطفا 5 تا از کارگردانای مورد علاقت رو نام ببر
اووپس ! من به خیلی ها ارادت دارم آخه.
اونم توی هر ژانر خاص مثلا :
وسترن : سرجیو لئونه ی کبیر
وحشت کلاسیک : هیچکاک و کارگردان های ایتالیایی نظیر داریو آرجنتو
نوآر و کمدی کلاسیک : بیلی وایلدر
رمزآلود و نئونوآر و پست مدرن : برادران کوئین و فینچر و کریستوفر نولان و تارانتینو
درام و رئالیسم : Mike Leigh و Lasse Hallström و الیا کازان
کمدی / درام : وودی آلن عزیز
کارگردان های نوآور و آوانگارد : تاکشی کیتانو عزیزم و Kar Wai Wong ( این دو آسیایی هستن و نمونه ی هالیوودی و ... ذکر نکردم )
سینمای مستقل : جیم جارموش و کشیلوفسکی
به ایشون هم مثلا Michel Gondry تا آخر عمر بابت این دو فیلم :
Eternal Sunshine Of The Spotless Mind
The Science of Sleep
احترام میذارم
و خیلی های دیگه
5 - بازیگرای مرد مورد علاقت کیا هستن؟
بین بازیگران مرد خوب من با خیلی ها حال میکنم
رابرت دنیرو رو میپرستم + تاکشی کیتانو ( کارگردان / بازیگر ژاپنی ) + آل پاچینو + همفری بوگارت + داستین هافمن + برد پیت +کلینت ایستوود عزیزم + مارلون براندو + خیلی های دیگه که حضور ذهن ندارم چون من نام بازیگر زیاد توی ذهنم نمیمونه
6 - در مورد زن ها چطور؟
کیت وینسلت , ژولیت بینوشه , Maggie Cheung
کسان دیگه هم هستن که باید برای اسم بردن به Imdb رجوع کنم که بازیشون رو تحسین میکنم
7 - سینمای ایران رو چقدر قبول داری؟
در حدی که دنبال نمیکنم .
تنها فیلمی که اخیرا ها دیده بودم و تحسین کردم خیلی دور ,خیلی نزدیک بود
8 - در کل سینمای چه کشور هایی رو خیلی قبول داری؟
آسیا : ژاپن و کره و هنگ کنگ و استرالیا
اروپا : فرانسه ,ایتالیا و لهستان و روسیه
آمریکا : هالیوود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا از کشور های زیادی جسته و گریخته فیلم دیدم
فیلم های یوگسلاوی سابق و شوروی سابق هم تحسین میکنم
اما ژاپن رو دارای یکی از ارزنده ترین سینما ها میدونم مخصوصا وحشت
9 - اهل موسیقی هم هستی؟ چه سبکی؟
همه چیز مثل فیلم که همه چیز میبینم ,گوش میدم
اما سبک مورد علاقه ام : New Age
10 - چقدر موسیقی روزانه گوش میدی؟
از زمانی که میشینم پشت کامپیوتر تا زمانی که میرم بخوابم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب بریم سراغ سوال های سلیقه ای اما نه تخصصی
الان نریم چی میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - غذای مورد علاقت چیه؟
کله پاچه و دلمه برگ مو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - از چه غذایی تنفر داری؟
سوپ که 12 سالی میشه نخوردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - رنگ مورد علاقت چیه؟
همینی که باهاش مینویسم که 4 سال رنگی که تو یاهو هم باهاش میچتم
4 - تفریحت بجز فیلم دیدن چیه؟
موزیک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نت ودانلود و گاهی دو خط شعری و کتابی و بازی پوکر و 21 اگه دعوت شم خونه دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید + تخته نرد آنلاین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - صمیمی ترین دوستت توی انجمن کیه؟
این انجمن ؟! با همه سلام علیک دارم اما سربسر این پروین خانم خیلی تو یاهو گذاشتیم خدا نبخشدش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال های هویجوریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - روزی چقدر وقتت رو توی اینترنت سپری میکنی؟
از زمان بیداری تا زمان خواب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - چقدر از فیلماتو دانلود کردی؟
خودم ؟! خودم 200 تا هم فکر نکنم بشه بقیه رو علیرضا زحمت کشیده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و قسمت اعظم هم مبادله کردیم که خوب از این نظر ضربه هم خیلی خوردم چون من روی کیفیت و نوع فیلم حساسم + یک چیز های دیگه
8 - راسته میگن مشهد اینترنت پر سرعته و ارزون؟
دفعه بعد بچه مشهدی بنشون ازش بپرس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید طرقبه که فقط صبا نت 2 سالی میشه ساپورت میکنه و قیمت خون باباش هم بگه باید من بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - تا حالا زیرنویس ترجمه کردی برای خودت؟
راستیتش حوصله ندارم وگرنه چیز خوبی از کار در میاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما تا دلت بخواد من زیرنویس ست کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - فیلمهات همه DivX هستن؟
این دایویکس هم بد افتاده توی دهن همه ! Dvix یک نوع کدک هست و من اکثر فیلم هام Xvid هست که از اولی بهتر هست ولی دایویکس هم دارم و ما بین اینها کیفیت ها بسیار ارزنده تری هم دارم شما از بلوری بگیر تا HDDVD و HDRip و BRRip و Bluray و خیلی کیفیت های دیگه.
جدیدا هم که این فرمت جدید Mkv مد شده که بسیار شفاف تر به نسبت Avi هست و فیلم هام تا جایی که مقدور باشه با اون کیفیت و فرمت تهیه میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (10-09-09), D J V A H I D (10-09-09), Labyrinth (10-09-09), Quick (10-09-09)
ظاهرا من اشتباه خونده بودمداستانش طولانیه اما تقریبا از شهریور 3 سال پیش شروع کردیم به فیلم دیدن به طور اسیدی
نمیدونم چرای با MKV حال نمیکنم...جدیدا هم که این فرمت جدید Mkv مد شده که بسیار شفاف تر به نسبت Avi هست و فیلم هام تا جایی که مقدور باشه با اون کیفیت و فرمت تهیه میکنم
1 - امسال فیلم2 Transformers خیلی سر و صدا راه انداخت و اینجور که مجله های معتبر هم گفتن محبوبیت Megan Fox حتی از آنجلینا جولی هم بیشتر شد.
به نظرت این فیلم چجوری از آب در اومده؟ واقعا به سر و صداش می ارزید؟
2 - روزانه چندتا فیلم میبینی؟
3 - غیر از فیلم درگه از چیا آرشیو داری؟
4 - چقدر از سخت افزار سر در میاری؟
5 - توی دانشگاه هم شیطنت میکردی؟
6 - چرا سر به سر پروین میزاری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - تا حالا شده آرشیوت رو از دست بدی؟
8 - چقدر وقتت رو از روز با خانوادت میگذرونی؟
9 - با پدرت راحت تری یا با مادرت؟
10 - برادر و خواهر هم داری؟ رابطه ات باهاشون چجوریه؟
Failure is not an option
D J V A H I D (10-09-09), Quick (10-09-09), unknown64 (10-09-09)
سلام برادر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چه سوالهایی که ازت بپرسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا کدوم رو ترجیح میدی
از عدد 1 تا عدد هزار رو عدد های اولش رو بگی یا بشینی یک فیلم چرت ببینی ؟
فیلم رو با زیرنویس داغون ببینی یا بدون زیرنویس ببینی ؟
10 هزارتا فیلم داشته باشی بدون کیفیت یا همین فیلم هات با بهترین کیفیت ؟
اینترنت رو ازت بگیرن بجاش 4000 هزار تا فیلم بهت بدهند یا اینترنت رو داشته باشی ؟
اگر یک روزی ارشیوت رو ازت بدزدن و تو بدونی کی این کار رو کرده باهاش چکار میکنی؟
اگر ارشیوت اتیش بگیره ( خدا نکنه ) چه حالی میشی ؟
از صحنه های خشن فیلم ها لذت میبری ؟
قشنگترین صحنه ی فیلم فهرست شیدلر کجاش هست ؟
وزنت چقدر هست و روزانه چه نوشیدنی و چند تا میخوری ؟
آرشیوت رو چطور نگه میداری ؟ روی هارد یا روی دی وی دی ؟
اگر ارشیوت دی وی دی هست چند تا اگر هارد هست چند تا ؟
چرا بعضی ها هرفیلم زباله ای رو نگه میدارن ؟
نظرت درمورد فیلم ( دختر ماشینی ) ؟
مانیتورت چیه ؟
نظرت در مورد این افراد :
من
بهادر
شهریار
Unknown64
فلسفه نام کاربریت چیه ؟
میدونستی خیلی با لیستت حال میکنم ؟
میخوامت برادر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (10-09-09), Quick (12-09-09), unknown64 (10-09-09)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks