™Ali (25-08-09)
والا من تابلو ترین نفر توی این فروم هستم چرا ؟!Labyrinth
ایشون رو هنوز نمیشناسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نام های کاربری من ( Micron - Zerox - Destiny - Labyrinth )
برسیم به سوالات برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
01 - اگر بهت بگن از بین اعداد فرد یکی رو انتخاب کنی چه عدد رو انتخاب میکنی ؟
02 - امروز سحری یا صبحانه چی نوش جان کردی ؟ ( کامل بدون کم و کاست )
03 - بهترین نرم افزار فشرده ساز جهان چی میتونه باشه ؟
04 - چه سیستم عاملی رو دوست داری و ازش استفاده ن میکنی ؟
05 - از بین این ها یکی رو انتخاب کن ( چیپس ، آدامس ، بستنی ، شکلات ، پیتزا )
06 - کدوم فصل از سال رو بیشتر دوست داری ؟
07 - رابطه ات با جانوارن موز ی ؟
08 - لذت بخش ترین کاری که کردی ؟ ( هم خرابکاری و هم کار خوب )
09 - هر چند وقت یکبار میری آسنانه ؟
10 - نظرت درمورد بخش تحت مدیریت خودت ؟
11 - بهترین سال زندگیت که ازش خاطرات بسیار داری ؟
12 - اول مرغ بوده یا شتر مرغ ؟ ( این یک نوع جدید هست )
13 - یک جمله بگو که خیلی از خوندنش لذت بردی ؟
14 - نظرت در مورد واحد خواهران ؟
15 - سرابندی کیست و چگونه زیست ؟
16 - چه حیوانی رو بیشتر از همه دوست داری ؟
17 - طرفدار کدوم تیم فوتبال هستی ؟
18 - چرا Ashampoo ؟
19 - دوست داری در آینده به کجاها سفر کنی ؟
20 - چرا کایکو دستمال قدرتش رو توی جیب خودش نمیزاشت ؟
21 - بهترین انیمیشنی که توی عمرت دیدی ؟
22 - دوست داری برگردی دوران کودکی ؟
23 - آیا متالیکا واقعا سبکش متال هست ؟
24 - یک اسم پسر و یک اسم دختر که خیلی دوست داری بگو !
25 - تاثیر گذار ترین فیلمی که تا به حال توی عمرت دیدی ؟
26 - نظرت در مورد زندگی مورچه ها ؟
27 - اگر بهت مقدار زیادی پول بدهند چکاری انجام میدی ؟
28 - چه سیاره ای رو بیشتر دوست داری ؟
29 - با چه فلزی بیشتر حال میکنی ؟
30 - نظرت در مورد خدا ؟!
31 - چند گیگ آهنگ داری ؟
32 - چند گیگ فیلم داری ؟
33 - نظرت در مورد آواتار من ؟
34 - نظرت در مورد این افراد ؟ KING ، Ardalan ، Security ، Trance
35 - از مردن میترسی ؟
36 - چه غذایی رو بیشتر دوست داری ؟
37 - توی افلاین چی ها گیرت میومد ؟
38 - با بچه ها میانه ات چطور هست ؟
39 - د .... ( ضعف کردم : دی )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™Ali (25-08-09)
عضو VIP شهرسختافزار
ساسان، اصلا هدف اون سوال ایجاد تفرقه بین اعضا بود ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تایید می شود. امیر خیلی تابلویی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدوالا من تابلو ترین نفر توی این فروم هستم چرا ؟!
یکی رو جا انداختی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدنام های کاربری من ( Micron - Zerox - Destiny - Labyrinth )
sAsAn.K (25-08-09)
|
|
مدیر سابق انجمن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا نوبت من میباشست حاج آقا آفلاینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام و علیکم
1- سوال چه مدلیش خوبه؟
سوال رک بودن و نپیچوندنش خوبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- کارت S2 پیدا میشه به نظرت ارزش خرید داره؟
آره پیدا میشه ولی ارزش خرید نداره اصلا تا دو سه سال دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- چه جهتی روی S2 هست که آف خوبی داشته باشه؟
Eu*robird 4 جدیدا ترافیک 7 مگ داره بعدش هم W6 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4- من هنوز فیلمهایی که تو اون مدت دانلود کرده بودیم رو خیلی هاشو ندیدم ؟ تو همشو دیدی؟
من جدیدا هر چی میگیرم فقط رنک بالا ها رو نگه میدارم بقیه پاک
واسه همین که بعد 6-7 سال آفلاین هنوز هارد 300 پر نشده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- فکر میکنی به همین زودیها اتفاق بدی میافته؟
بله 18 شهریور ممکنه اتفاقاتی بیوفته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6- چرا هر جا میرم تو هم هستی و مدیر هم هستی ها ؟
نمیدونم والا فکر کنم سرنوشت ما به هم گره خورده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7- یک خاطره از زمان مک 1 مگ فری آفلاین تعریف کن واسم ؟
یادمه پارسال بود
یه مک خریدیم به عنوان دو مگ ولی مک مادر بود هر چی میزدیم پشتش میرفت بالا سرعت
تا صبح فکر کنم 17 گیگی گرفتیم
8 - اردل پسرم من فکر نمیکردم اینقدر جوون مونده باشی 69 ؟ خوب موندی
نظر لطفتونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - دیگه چه خبر؟
دیگه اینکه پارا*ز*یت دارم خفن به طوری که آفلاین تعطیل
توی خماری موندم بدن درد گرفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10- آواتار من چطوره؟
خیلی ردیفه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11- یه حرکت ژانگولر بلدی؟
اره بابا تا دلت بخواد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
12- تا حالا شده توی اتوبوس سوار بشی و ترمز ناجور بگیره وسط 2 تا خانم +200 گیر کنی و فشار بهت وارد بشه ؟
اره یه بار که از در عقب سوار شده بودیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
13 - در مورد این کاربر چون در پست قبلی چیزی نگفتی اینجا بگو:
ViViD
اولین بار خودم کشفش کردم اگر یادت باشه
اومدم توی چت باکس سایت نوشتم بعد همه رفتن اسمت رو گوگل کردن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی 13 موندم چون اصلاً اعتقاد ندارم نحص باشه
منم اعتقادی ندارم
مخلص رفیق قدیمی
چاکریم رفیق قدیمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD (25-08-09)
عضو VIP شهرسختافزار
جهت این که به ارلان امون نیدم همه بشتابید و سوال بپرسید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- این قضیه دخالت های من رو بیش تر شرح بده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- تصمیم کبرا صفحه چندم چه کتابی هست؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- گاو حسن چجوره؟
4- تا به حال شده خودت، خودت نباشی؟
5- اون یارو که تو خیابون دیدی خودش بود یا خودش نبود ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6- نرم افزار مورد علاقت؟
7- تعریفت از عشق؟
8- چند تا دوست دخ داشتی ؟ (به ترتیب الفبا بگو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
9- اصلا جدول الفبای فارسی رو حفظی؟
10- چرا همه به ارتقا میگن ارتقاع ؟
11- از ارتفاع می ترسی ؟
12- از ترس خوشت میاد یا می ترسی ؟
13- شده از کلاس درس بندازنت بیرون؟
14- چه درسی رو دوست داشتی ؟
15- تو مدرسه بازیگوش بودی (همون شیطون!)
16- نمره هات 20 بود یا کمتر ؟ یا خیلی کمتر ؟ یا 0 !
17- دلا تا کی اسیر یاد، یاری؟
18- در این دنیای بی حاصل چرا مغرور می گردی؟
19- دوست داری بهت بگن اردی ؟
20- اردیا مرد نکنوام نمیرد هرگز؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
21- تا الان شده سر عقل بیای؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
22- تایید می کنی ؟ You Can Win if You Want
23- عشق یعنی چی ؟
24- عاشق را شرط اول ناله و فریاد است؟
25- جانت واست شیرینه ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
26- میای تا گل برافشانیم؟
27- دنیا دیگه مثل تو نداره؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ادامه اشعار (جملات) زیر رو بگو : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
28- من آن موجم که آرامش ندارم...
29- صد بار برات نامه نوشتم...
30- به صحرا بنگرم صحرا تو بینم...
31- یکی روبهی دید بی دست و پای...
32- زندگی شیرین است ...
33- دی می شد و گفتم صنما عهد به جای آر ...
34- بارزترین ویژگیت چیه؟
35- ماشین سواری بلدی ؟ اسب سواری چجور ؟ خرسواری چی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
36- یه سوال کلیشه ای بگو؟
37- Admin بودی کی رو اول از همه بن می کردی؟
38- تا الان به کسی اخطار دادی؟
39- سیو همان سیب است ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
40- از آمپول می ترسی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
41- از این که زیاد ازت سوال بپرسن ناراحت که نمیشی؟
42- از دست من ناراحت که نیستی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
42- آخرین باری که گریه کردی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
43- به روزه اعتقاد نداری! به نماز چطور ؟ به خدا چی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
44- ماشین مورد علاقت ! هم ایرانی هم خارجی ؟
45- انتخابات رای به کی دادی؟
46- نظرت درباره سیاست های پی سی نتورک؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
47- به جز اینجا فروم های دیگه هم فعالیت داشتی؟
48- مهد کودک می رفتی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
49- گوشی مورد علاقت چیه و چه برندی رو در این زمینه دوست داری! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
50- می دونی که تمام سوالاتم جنبه شوخی (همون دوستانه!) داشت؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس ناراحت نشو و ببخش آن چه را می بخشی! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جون خودم اگر درست جواب ندی دفعه بعد جون خودت صد تا سوال (دو برابر اینا!) ازت می پرسم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جون من این پست شده بانک اسمایل !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (25-08-09)
مدیر سابق انجمن
والا من تابلو ترین نفر توی این فروم هستم چرا ؟!
نام های کاربری من ( Micron - Zerox - Destiny - Labyrinth )
آهااااااااااا شناختم Destiny رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
01 - اگر بهت بگن از بین اعداد فرد یکی رو انتخاب کنی چه عدد رو انتخاب میکنی ؟
1
02 - امروز سحری یا صبحانه چی نوش جان کردی ؟ ( کامل بدون کم و کاست )
اصلا اهل صبحانه نیستم
الانم ساعت 12 بیدار شدم یه چیکه آبی خوردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
03 - بهترین نرم افزار فشرده ساز جهان چی میتونه باشه ؟
KGB Archive هستش که هنوز توی نسخه بتا گیر کرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
04 - چه سیستم عاملی رو دوست داری و ازش استفاده ن میکنی ؟
Linux Mint رو خیلی دوس دارم و دارم ازش استفاده میکنم ولی ویندوز 7 هم چیز بدی از آب در نیومده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
05 - از بین این ها یکی رو انتخاب کن ( چیپس ، آدامس ، بستنی ، شکلات ، پیتزا )
بستنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
06 - کدوم فصل از سال رو بیشتر دوست داری ؟
زمستان
07 - رابطه ات با جانوارن موز ی ؟
اگه باهاشون کل بندازم از رو میرن ( من موذی طرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
08 - لذت بخش ترین کاری که کردی ؟ ( هم خرابکاری و هم کار خوب )
لذت بخش ترین کاری که تو عمرم کردم اولین باری بود که ISP ADSL ام رو هک کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خرابکاری هم این بود که یه کبوتر رو گرفتم به برق وصل کردم جزغاله شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
09 - هر چند وقت یکبار میری آسنانه ؟
کلا نمیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - نظرت درمورد بخش تحت مدیریت خودت ؟
زیادی خلوت و سوت کوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11 - بهترین سال زندگیت که ازش خاطرات بسیار داری ؟
1381 خیلی اتفاقات خوب و بد برام افتاد
12 - اول مرغ بوده یا شتر مرغ ؟ ( این یک نوع جدید هست )
اول مرغ بوده دیگه که بعد از جفت گیری با شتر بچشون شده شتر مرغ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
13 - یک جمله بگو که خیلی از خوندنش لذت بردی ؟
اینو چند روز پیش خوندم
" تجربه نامی است که غالبا بر اشتباهاتمان می گذاریم- امرسون "
14 - نظرت در مورد واحد خواهران ؟
15 - سرابندی کیست و چگونه زیست ؟
وحید رفیق بسیار خوب خودم که همشهری یکی از رفیقای خوب دیگمون توی زابل هست
در ضمن جملتون غلط املایی داره
چگونه زیست یعنی خدای نکرده زبونم لال الان در قید حیات نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
16 - چه حیوانی رو بیشتر از همه دوست داری ؟
کوالا خیلی دوست میدارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
17 - طرفدار کدوم تیم فوتبال هستی ؟
اصلا به کل فوتبالی نیستم ولی جدید استیل آذین تیم خفنی بسته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
18 - چرا Ashampoo ؟
یه جور کلاس کاری خاصی تو محصولاتش مشاهده میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
19 - دوست داری در آینده به کجاها سفر کنی ؟
Italy-France-NewYork
20 - چرا کایکو دستمال قدرتش رو توی جیب خودش نمیزاشت ؟
چون لباس خودش جیب داخل نداشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
21 - بهترین انیمیشنی که توی عمرت دیدی ؟
بهترینی که دیدم مزرعه حیوانات بود بخاطر دوبلش بعدش Ice Age 1 و این Ice Age 3 خیلی خفن بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
22 - دوست داری برگردی دوران کودکی ؟
نه
چون با الانش زیاد فرق نداره
23 - آیا متالیکا واقعا سبکش متال هست ؟
نمیدونم والا زیاد اطلاعاتی توی این زمینه ندارم
24 - یک اسم پسر و یک اسم دختر که خیلی دوست داری بگو !
اسم پسر : بهادر
اسم دختر : نیلوفر
25 - تاثیر گذار ترین فیلمی که تا به حال توی عمرت دیدی ؟
Yes Man برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
26 - نظرت در مورد زندگی مورچه ها ؟
کاش آدم ها هم یکم از اینا نظم رو یاد میگرفتن
27 - اگر بهت مقدار زیادی پول بدهند چکاری انجام میدی ؟
اول کلیه وسایل الکترونیکی که دارم آپدیت میکنم بعدش از این خراب شده میرم یه جای دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
28 - چه سیاره ای رو بیشتر دوست داری ؟
مریخ
29 - با چه فلزی بیشتر حال میکنی ؟
جیوه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
30 - نظرت در مورد خدا ؟!
نظرم اینه که فقط خدا وجود داره و بازم میگم نظر شخصی خودم هست اونم اینه که آدم با خدای خودش باید مثل دوست باشه
حتی اگر میخاد بره دزدی خدای خودش رو برداره ببره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
31 - چند گیگ آهنگ داری ؟
من آهنگا رو به صورت آلبومی میگیرم و اون آهنگایی که خوبه روو جدا میکنم بقیه رو پاک میکنم
در حال حاضر 5.22 GB
32 - چند گیگ فیلم داری ؟
200 گیگ
33 - نظرت در مورد آواتار من ؟
خدایی من چیزی ارش نفهمیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
34 - نظرت در مورد این افراد ؟ KING ، Ardalan ، Security ، Trance
هیچکدومشون رو نمیشناسم درست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
35 - از مردن میترسی ؟
متوسط رو به بالا
36 - چه غذایی رو بیشتر دوست داری ؟
سیب زمینی سرخ کرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
37 - توی افلاین چی ها گیرت میومد ؟
هر چی که فکرش رو بکنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
38 - با بچه ها میانه ات چطور هست ؟
بنده متخصص بچه ها هستم
هر کی تو فامیل میخاد بره جایی میاد بچش رو میزاره پیش من میگه مراقبش باش منم دمار از روزگار بجه ها در میارم انواع و اقسام شکنجه ها رو روشون انجام میدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
39 - د .... ( ضعف کردم : دی )
منم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر سابق انجمن
جهت این که به ارلان امون نیدم همه بشتابید و سوال بپرسید !
1- این قضیه دخالت های من رو بیش تر شرح بده !
یعنی اینکه دوست داری توی همه چیز نظر بدی
هر بحثی که ایجاد میشه یه پستی از تو اونجا دیده میشه دال بر بی احترامی نیستااااااااااا
بخاطر اطلاعات بالایی هست که داری میگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- تصمیم کبرا صفحه چندم چه کتابی هست؟
اگر درست یادم باشه 27 ( یه 7 داخلش بود )
3- گاو حسن چجوره؟
نره دیگه ( چون نه شیر داره نه پستون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
4- تا به حال شده خودت، خودت نباشی؟
خیر
5- اون یارو که تو خیابون دیدی خودش بود یا خودش نبود ؟
متوجه نشدم
6- نرم افزار مورد علاقت؟
نرم افزار مورد علاقم manna هست که نویسندش ناپدید شده دیگه ورژن جدید ریلیز نمیکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7- تعریفت از عشق؟
تعریف خاصی ندارم چون هنوز تجربش نکردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8- چند تا دوست دخ داشتی ؟ (به ترتیب الفبا بگو )
من پسر فوق العاده + هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سه تا بیشتر نداشتم
ب
د
ن
9- اصلا جدول الفبای فارسی رو حفظی؟
انگلیسی رو حفظ هستم ولی فارسی رو نه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10- چرا همه به ارتقا میگن ارتقاع ؟
دقیقا به همون دلیلی که به در میگن درب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11- از ارتفاع می ترسی ؟
نه به هیچ وجه ( نصف عمرمون رو پشت بوم گذروندیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
12- از ترس خوشت میاد یا می ترسی ؟
از خود ترس نه ولی از هیجانی که به آدم میده خوشم میاد
13- شده از کلاس درس بندازنت بیرون؟
اره ولی نه زیاد
14- چه درسی رو دوست داشتی ؟
زیان انگلیسی
15- تو مدرسه بازیگوش بودی (همون شیطون!)
متوسط روو به بالا
16- نمره هات 20 بود یا کمتر ؟ یا خیلی کمتر ؟ یا 0 !
ما بین 13 تا 18
17- دلا تا کی اسیر یاد، یاری؟
18- در این دنیای بی حاصل چرا مغرور می گردی؟
مغرور نمیگردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
19- دوست داری بهت بگن اردی ؟
فرقی برام نمیکنه ولی اردل بیشتر ترجیح میدم
20- اردیا مرد نکنوام نمیرد هرگز؟
21- تا الان شده سر عقل بیای؟
متاسفانه خیر
22- تایید می کنی ؟ You Can Win if You Want
بله
23- عشق یعنی چی ؟
جواب دادم
24- عاشق را شرط اول ناله و فریاد است؟
خیر
25- جانت واست شیرینه ؟!
بله
26- میای تا گل برافشانیم؟
بریم بر افشانیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
27- دنیا دیگه مثل تو نداره؟
خیر نداره
ادامه اشعار (جملات) زیر رو بگو :
28- من آن موجم که آرامش ندارم...
29- صد بار برات نامه نوشتم...
30- به صحرا بنگرم صحرا تو بینم...
31- یکی روبهی دید بی دست و پای...
32- زندگی شیرین است ...
33- دی می شد و گفتم صنما عهد به جای آر ...
34- بارزترین ویژگیت چیه؟
از نظر خودم باهوشی از نظر دیگران خونسردی
35- ماشین سواری بلدی ؟ اسب سواری چجور ؟ خرسواری چی ؟
فقط گزینه اولی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
36- یه سوال کلیشه ای بگو؟
همه سوال هایی که پرسیدی کلیشه ای بودن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
37- Admin بودی کی رو اول از همه بن می کردی؟
تا حالا بهش فکر نکردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
38- تا الان به کسی اخطار دادی؟
توی این انجمنن نه !!!
39- سیو همان سیب است ؟
اره فکر کنم
40- از آمپول می ترسی؟
نه !
41- از این که زیاد ازت سوال بپرسن ناراحت که نمیشی؟
اگر سوال درست بپرسن ناراحت نمیشم
42- از دست من ناراحت که نیستی؟
نه چرا باشم ؟
42- آخرین باری که گریه کردی؟
6-7 سال پیش سر یه فیلمی بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
43- به روزه اعتقاد نداری! به نماز چطور ؟ به خدا چی ؟
فقط به آخری اعتقاد دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
44- ماشین مورد علاقت ! هم ایرانی هم خارجی ؟
زیاد تو خط ماشین نیستم
ایرانی : ریو
خارجی : بنز
45- انتخابات رای به کی دادی؟
رای ندادم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
46- نظرت درباره سیاست های پی سی نتورک؟
زیاد جالب نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
47- به جز اینجا فروم های دیگه هم فعالیت داشتی؟
اره تا دلت بخاد
48- مهد کودک می رفتی؟
اره الان تمام خاطراتش یادمه
49- گوشی مورد علاقت چیه و چه برندی رو در این زمینه دوست داری!
Iphone گوشی مورد علاقم هست تو زمینه گوشی نوکیایی هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
50- می دونی که تمام سوالاتم جنبه شوخی (همون دوستانه!) داشت؟
بله ممنون که آخر از همه گفتید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس ناراحت نشو و ببخش آن چه را می بخشی!
جون خودم اگر درست جواب ندی دفعه بعد جون خودت صد تا سوال (دو برابر اینا!) ازت می پرسم !
جون من این پست شده بانک اسمایل
چشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا اردلان انگار از بدو تولد حاشیه ساز بودی در حد بازیکنای تیم ملی ایران!!!اینجانت اردلان متولد 21 دی 1369 در شیراز هستم دانشجو کاردانی رشته صنایع شیمیایی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده از همان اوایل کودکی نافم را با بد شانسی بریدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که به دنیا اومدم منو اشتباهی به یه خانواده دیگه دادن و یکی دیگه رو اشتباهی به خانواده من دادن (عمق فاجعه رو ببینید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
وقتی اشتباهی منو به خونه میارن همه میگن چشاش شبیه مامانش دماغش شبیه باباشه هرکی یه چیزی میگه تا تلفن زنگ میزنه که ای بیایین بچه رو اشتباهی بردین ( همه ضایع میشن ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه میبرنم بیمارستان و بچه ها رو درست تحویل خانواده هاشون میدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
21 روزم بوده که چسبندگی معده پیدا میکنم یعنی هر چی میخوردم میوردم بالا بعد میبرنم دکتر دکتر میگه یک ساعت دیگه میمیره باید سریع عمل بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه بچه 21 روزه میره زیر تیغ جراحی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم به خیر میگذره تا اینکه در سن 3 سالگی در خانه مادربزرگم روز زمستانی در استخر یخ میوفتم و داشتم غرق میشدم که یکی از فامیلامون نجاتم میدم ( اینم به خیر گذشت ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی کل زندگیم بالای 50 بار برق گرفتگی شدید داشتم که هنوز جاش رو دست و پام پیدا اصولا به برق زیاد پیله میکردم ( اونم همینطور ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم یکی دیگه از همون حاشیه های در حد تیم ملی بود!!!!- تا با حال سوتی دادی! چند تا بگو
تا دلت بخاد
خوراکم سوتیه
یکیش همین چند روز پیش بود
هدفون رو گوشم بود بعد صداش تا کله آسمون بلند بود وقتی هم صدای هدفون رو تا آخر زیاد میکنم دیگه تعادل ندارم یعنی درست نیمتونم وایستم
داشتم از پله ها یه فست فود میرفتم بالا یدفه وقتی رسیدم بالا سرم گیج رفت داشتم میوفتادم که دستم رو گذاشتم روی شونه یک خانوم بســـــــــــــیار محترم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بد شانسی ما هم این خانوم بســــــیار محترم با آقاشون تشریف آورده بودن که نزدیک بود یک کتک مفصلی بخوریم
چه جالب چون به منم میگن آقای کوالا یا دوستای باکلاس تر بهم میگن Mr.Koala- چه حیوانی رو بیشتر از همه دوست داری ؟
کوالا خیلی دوست میدارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهادر رو خدایی خوب اومدیا!!!24 - یک اسم پسر و یک اسم دختر که خیلی دوست داری بگو !
اسم پسر : بهادر
آقا ما خیلی با هم تفاهم داریم....وکیلم؟- چه غذایی رو بیشتر دوست داری ؟
سیب زمینی سرخ کرده
Failure is not an option
خوب سوالات من..البته یکم تخصصی تر
1 - نظرت راجع به صدای Amy Lee خواننده گروه EvaneScence چیه؟
2 - تا حالا یاسوج رفتی؟ اگه رفتی کجاشو دوست داشتی؟
3 - سریال لاست رو دیدی؟ به نظرت فصل 6 چی میشه؟
4 - ایرانسل یا همراه اول؟
5 - سایپا یا ایران خودرو؟
6 - LG یا Sumsong؟
7 - AMD یا اینتل؟
8 - هارد دیسکت چیه و ظرفیتش چقدره؟
9 - دوست داری بچت پسر باشه یا دختر؟
10 - تاثیر گذازترین صحنه واقعی که دیدی چی بوده؟
Failure is not an option
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
4 - ایرانسل یا همراه اول؟6 - LG یا Sumsong؟
Relesaed.......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوالات بعدی هم میپرسم که وقت فکر کردن هم نداشته باشی.
1 - اردلان یعنی چی؟
2 - نظرت راجع به آهنگها و صدای استاد داریوش چیه؟
3 - تا حالا معجزه دیدی؟
4 - تا حالا شده جلوی پدر و مادر بدجور ضایع بشی؟
5 - نظرات دیگران چقدر برات اهمیت داره؟
6 - بچه بودی خیلی شر بودی؟
7 - دریای جنوب یا شمال؟؟؟
8 - دوست داری نوع مرگت (دور از جونت) چجوری باشه؟
9 - خرافاتی هستی؟
10 - ارتباطات عمومیت چطوریه؟
Failure is not an option
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks