برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Eshghe_door برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
52- اره اینم حرفیه !!!!!!
61- سبز ، ابی
62- من عطر تو کارم نیست برا همین اسمش رو زیاد بلد نیستم
63- 1 میلیارد ؟؟؟؟؟؟؟؟ شوخی میکنی ؟؟؟؟؟ به قلب من رحم کن با باتری کار میکنه ....ما از این شانسا نداریم
64- درس تاریخ
65- اره دوچرخه سواری رو دوست دارم ...ولی موتور یه چیز دیگست ....در حال حاضر اگه بابام ماشینش رو بده به من میرونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ....اگه نده میریم با موتور دوستان گشت و گذاری میزنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
66- همین که به یادم باشن برام کافیه .... ولی خوب حالا که اسرار میکنی مبالغ نقدی باشه بهتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (( اوضاع اقتصادی من این روز ها خورده به ته دیگ ))
67- دیگه اب از سر من گذشته من که رفتم دانشگاه ... میخواد بر داره ...میخواد بر نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
68- بزگترین ارزو داشتن تن سالمه
69- من یا فکر نمیکنم ....یا فکر میکنم درست و حسابی فکر میکنم ......یعنی مخم یا اکبنده یا حسابی فعالهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
70- ماشالله بزنم به تخته هر نوع سوالی رو از ما پرسیدی .....

Bookmarks