Bahador (06-09-09)
عضو VIP شهرسختافزار
برای بار اول سوال میپرسم به خاطر روی گل بهادر و وحید جان
سلام بهادر جان ... ممنون عزیزم ... افتخار دادی !!! بهادر جان واقعا سوالات در عین سادگی ... خیلی سخته !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-لطفا با خوندن این کلمات اولین برداشت ذهنیتون رو بنویسین:
بی وفائی: یادم به این یارو شفیعی جم میفته !!!:دی
بد قولی: خیلی بدم میاد ازش ... خودم سرم بره قولم نمیره !!!
بدگوئی: یا همون غیبت یکی از 7 کناه کبیره هست که واقعا تو زندگی آدم تاثیر منفی میذاره !!!
برداشت بد: + رو - میبینن همیشه !!!
بد ذاتی: از ریشه مشکل داره !!!
بد نامی: کسی که اعتبارش رو از دست میده !!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-لطفا با خوندن هر كدوم از كلمه هاي زير اولین چيزي به ذهنتون ميرسه رو سریع بنویسید.
فداكاري: دهقان فداکار !!!
عشق: اینروزا همش دروغین شده !!!
پاييز: برگریزون ... فصل رویائی ... 15 روز دیگه شروع میشه !!!
زندگي: واژه ای برای گذراندن امورات !!!
ایمان:اخلاص ... میگه اگه دین نداری حد اقل ایمان داشته باش !!!
بهار: آغازی برای ایجاد تغییرات در خودمون Improve ...
ایثار: یادم به 8 سال جنگ افتاد !!!
انسان: موجودی دوپا دارای عقل !!! هاااااااااا ؟!
مهمان: شیرازیا خیلی دوسش دارن !!!
ایران: زادگاه دلیران !!! ایرونی ساقه و برگ و ریشه !!!
3-از چه تیپ آدمی خوشت میاد و چرا؟ از تیپ کلاسیک و ساده !!! از اون لحاظ هم ... از آدمای خوش قول...خوش اخلاق ... و کسی که سرش به تنش بیارزه !!!
4-جلوی آینه با خودتون حرف میزنین؟ چرا؟ نه اصلا ... البته بعضی وقتا موقع فیگور گرفتن آره !!!
5-گریه کردی؟ آخرین بار؟ اولین بار؟ چرا که نه ؟! اولین بار ... روز 24 مرداد 65 روزی که به دنیا آومدم ... آخرین بارم دیشب که داشتم پیاز خرد میکردم ... در کل آشپزی هم زیاد دوس دارم ...!!!
مرسی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (06-09-09)
عضو VIP شهرسختافزار
#14331 - چرا میگی سوال پرسیدن من رو دوست داری؟
زیرا به دلیل اینکه البته نه فقط من ... از بقیه هم سوالهای نوآور و جالبی میپرسی ... کلا سبک سوالات متفاوته ... البته دوستان دیگه هم دارن به همین ترتیب پیش میرن که جای بسی خوشحالیه !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - توی زندگی چی بیشتر از همه شادت میکنه؟
سلامتی در وهله اول ... دوم کنار هم بودن ... پول ... شغل مناسب !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - چی خیلی ناراحتت میکنه؟
ناراحتی دوستانم !!! و در کل کاری که طبق خواسته ام پیش نره !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - تنهایی رو دوست داری یا جمع رو؟
هر دوتاش ... یکمی خجالتی ام ... الان دارم سعی میکنم بهتر بشم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - دوران کودکیت شیطون و بازیگوش بودی یا آروم؟
اصلا و ابدا ... کاملا آروم و حرف گوش کن !!! تمام اسباب بازیهای دوره بچگیم رو هم صحیح و سالم دارم ...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - بهترین اسباب بازی دوران کودکیت چی بوده؟
یه آدم آهنی باحال که تو شکمش فیلم پخش میکنه و یه 50 تایی هم لامپ داره !!! هنوزم دارمش ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - با پدرت راحت تر هستی با مادرت؟
البته با هردو ولی با مادر بیشتر !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - گوشه گیر و منزوی هستی یا بجوش و خون گرم؟
اون موقع ها کمی گوشه گیر بودم ولی الان اوضا فرق کرده !!! همش تو جمع هستم و ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - توی چه زمینه ای اطلاعاتت بیشتره؟
الکترونیک ... کامپیوتر ... نقاشی ... آشپزی ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - در پایان هم یه خاطره خوب از دوران کودکیت تعریف کن لطفا
البته این یه خاطره ای بده که اون موقع خیلی خیلی خوشحال شدیم ولی الان که بهش فکر میکنم میگم خدا بیامرزدش !!! کلاس چهارم دبستان بودیم ... تکالیف ریاضی رو حل نکرده بودیم !!! آقا خانم معلم سپردمون دست ناظم مدرسه ... اوه اوه اوه !!! طرف با سیم ترمز افتاد به جون دستهای نازنینمون !!!(همه از دستش آسی بودن ) وقتی کارش تموم شد تا میتونستیم نفرینش کردیم !!! که از بد روزگار دعامون مستجاب شد ... ما با مامان رفتیم مدرسه دیدیم پارچه سیاه زده ... رفتیم دیدیم تا بله !!! آقا تصادف کرده در جا ضربه مغزی شده !!! اون روز بود که بهترین روز ما بود ... کلی خوشحال شدیم ... خدا بیامرزدش ...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
سلام وحید جان.
سلام عزیزم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوشحالم که روی صندلی داغ نشستی.
من بیشتر خوشحال شدم که جنابعالی قدم رنجه فرمودید و این افتخار رو به ما دادید !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1. تاثیرگذارترین فرد توی زندگیت کی بوده ؟
بدون شک اول خدا ... بعد مادر و بعد پدر و ... به ترتیب !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2. کجای شهرتون رو بیشتر از همه دوست داری ؟
بولوار چمران ... ستارخان ... عفیف آباد و ... خیل جاهاست که دوسشون دارم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3. آیا فکر میکنی نسل و نسل های قبلی در حق ما ظلم کردن ؟
ظلم نکردن ... حق ما رو خوردن !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4. آیا فکر میکنی ما هم به نسل های بعدی ظلم میکنیم ؟
در واقع ما بدبخت ترین نسل روی زمین هستیم در حال حاضر ... شاید نسل بعدی هم مثل نسل گذشته باشن به طوری که حق ما رو بخورن !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5. چه چیز Marilyn Manson شما رو جذب کرده ؟ هنرش ؟
:دی ... میدونستین این دبیر فلسفه هست ؟! سبک کلیپهاش رو دوست دارم !!! عکسهاش متنوع ... در کل نفهمیدم از کجا و چطور علاقه مند شدم بهش !!! جدیدا یه خورده جلف شده !!! ولی ارادت خاصی بهش دارم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6. به جز فوتبال به چه ورزشی علاقه داری ؟
بدنسازی ... بسکتبال ... بولینگ !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7. یه روز با خودت فکر میکنی و می بینی که کاملا از سادگیت و صداقتت سو ء استفاده شده ، چیکار میکنی؟
باور کن من اینقدر آدم خونسرد و بی تفاوتی هستم که خیلی تهمت ها و ... رو جدی نمیگیرم ...!!! ولی اگه بفهمم کسی از اخلاقم سو استفاده کنه اونور دنیا هم که باشه گیرش میارم و اون بلایی رو که نباید به سرش بیارم ... میارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8. به نظرت این کلمات زیر چه رنگی هستن: تهران / احساس / عدالت
خاکستری ... آبی کمرنگ ... سفید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9. چه چیزی باعث شده که به PCN علاقه پیدا کنی ؟
اول از همه صمیمی بودن جوش که تو هیچ فروم دیگه ندیدم که از همش مهمتره !!! دوم اینکه خیلی از مشکلاتی که داشتم در سریع ترین زمان ممکن برطرف شد و سوم اینکه تیم مدیریت خوبی که میدونن با کاربراش چطور رفتار کنن ... واین شد که بر آن شدم فعالیتم رو اینجا گسترش بدم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10. گذشته های فروم رو یادت هست ؟ چه تصویری از اون موقعها داری ؟
اون موقع ها زیاد سر نمیزدم ... تا اینکه یه شب نشینی برگزار شد و خلاصه رکورد Arcade رو زدم ... و یه عکس هم ازش گرفتم !!!:دی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11. حدس میزنی در آینده برای ازدواجت از روی احساس تصمیم بگیری یا عقل ؟
عقل ... فقط وفقط ... حالا این حرفها واسه ما زوده ...!!! 2 نفر تو نوبتن ... :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
12. اگه این اختیار رو داشتی که یک مشکل یا صفت رو از جهان پاک کنی چه چیزی رو انتخاب میکردی ؟
اورانیوم ... جنگ بین قاره ها یا فقر !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
13. راز نگه دار هستی ؟
واقعیتش نه ... خیلی سعی میکنم که راز نگه دار باشم ... ولی نمیتونم جلو خودمو بگیرم ... البته یه ریزه هستم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
14. چرا خلبانان کامیکازی از کلاه ایمنی استفاده میکردند ؟!!
واسه اینکه ایمنیشون بیشتر بشه !!! خیلی اطلاعات ندارم ... میشه بیشتر در مورد خلبانان کامیکازی توضیح بدی !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
15. و سوال آخر ، به نظرت صندلی نشین بعدی کیه ؟
مبین جان !!! رزرو کرده از قبل ... :دی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشاپیش ممنون به خاطر جوابهات و وقتی که میذاری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش میکنم قربان ... مرسی ...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M A H R A D (06-09-09), Quick (06-09-09)
خوب عمو DJ مام یه چند تا سوال بپرسیم . . . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- چقدر از Pic4ever استفاده میکنی؟
2- نظرت درباره ی تگ های تاپیک چیه؟
3- GTA 2 رو بازی کردی؟ اگه آره نظرت دربارش چیه؟ توی زمان خودش. . .
4- من از یکی شنیدم Marilyn Manson کشیش بوده این راسته؟
5- نظرت درباره ی فیلم 300 چیه؟
6- دوست داری چه چیزیرو که نداری داشتی . . . ؟
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
D J V A H I D (06-09-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
#1438خوب عمو DJ مام یه چند تا سوال بپرسیم . . . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام میلاد جون ... شما سروری عزیزم !!! چند تا که سهله 1000 تا بپرس ...!!! :دی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- چقدر از Pic4ever استفاده میکنی؟
واسه اینجور موقع ها !!! بیشتر از این عجق وجق های سبز رنگ استفاده میکنم .. خیلی دوسشون دارم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- نظرت درباره ی تگ های تاپیک چیه؟
وقتی چشمم بهش میخوره میترسم ... یادم به آخر الزمان میفته !!! همش بکش بکشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- GTA 2 رو بازی کردی؟ اگه آره نظرت دربارش چیه؟ توی زمان خودش. . .
آره همون که از بالا نشون میداد ؟! اون موقع بازیش نکردم ... این موقع بازیش کردم ... که خوشم نیومد و سریع آن اینستالش کردم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4- من از یکی شنیدم Marilyn Manson کشیش بوده این راسته؟
نخیر واقعیت نداره ...!!! من زندگینامش رو دارم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- نظرت درباره ی فیلم 300 چیه؟
یه فیلم کاملا ساختگی و مصنوعی و بی معنی که همه فهمیدن چرته !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6- دوست داری چه چیزیرو که نداری داشتی . . . ؟
آره ... غول چراغ جادو ... اگه اون بود به همه آرزوهام میرسیدم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گلچین از سوالات من :
01 - اگر بهت بگن از بین اعداد فرد یکی رو انتخاب کنی چه عدد رو انتخاب میکنی ؟
02 - از بین این ها یکی رو انتخاب کن ( چیپس ، آدامس ، بستنی ، شکلات ، پیتزا )
03 - لذت بخش ترین کاری که کردی ؟ ( هم خرابکاری و هم کار خوب )
04 - کدوم فصل از سال رو بیشتر دوست داری ؟
05 - هر چند وقت یکبار میری آستانه و شاهچراغ ؟
06 - بهترین سال زندگیت که ازش خاطرات بسیار داری ؟
07 - یک جمله بگو که خیلی از خوندنش لذت بردی ؟
08 - چه حیوانی رو بیشتر از همه دوست داری ؟
09 - دوست داری برگردی دوران کودکی ؟
10 - یک اسم پسر و یک اسم دختر که خیلی دوست داری بگو !
11 - تاثیر گذار ترین فیلمی که تا به حال توی عمرت دیدی ؟
12 - چه سیاره ای رو بیشتر دوست داری ؟
13 - نظرت در مورد خدا ؟!
14 - چند گیگ آهنگ داری ؟
15 - چند گیگ فیلم داری ؟
16 - نظرت در مورد آواتار من ؟
17 - نظرت در مورد این افراد ؟ sAsAn.K ،Xtreme ، Security ، Trance
18 - چه غذایی رو بیشتر دوست داری ؟
19 - از بین ورزش های رزمی کدوم رو بیشتر دوست داری ؟
20 - ماست و لبنیات دوست داری ؟ اگر آره چقدر ؟!
21 - از بین Fast Food ها کدوم رو بیشتر دوست داری ؟
22 - کثیف ترین کار دوران کودکیت ؟
23 - چرا وقتی میری طرف سوسک ها بجای اینکه در برن میان طرف آدم ؟
24 - موهات خشکه ، معمولی هست یا چرب ؟
25 - کله پاچه میخوری ؟ اگر اره کدوم قسمت ؟!
26 - وقتی از بابات پول میخوای بگیری قیافش چه شکلی میشه ؟
27 - وقتی آهنگ میخوای گوش کنی با صدای بلند گوش میدی یا صدای کم ؟
28 - تا حالا شده برای کاری که نکردی بازخواست بشی ؟
29 - نظرت در مورد خدمت سربازی ؟
30 - صبح به دنیا امدی یا شب ؟
31 - از بین این سه تا کدوم رو بیشتر دوست داری ؟ ( چایی ، قهوه ، پلترپاکو )
32 - گرما رو بیشتر دوست داری یا سرما ؟
33 - از ماست که برماست !! نظرت چیه ؟
نمیخواستم سوال های دیگه رو از بقیه بگیرم برای همین سوالها رو گلچین کردم و اونهایی رو نوشتم که فقط مختص به خودم هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (06-09-09), Quick (06-09-09)
1-وحيد اگر خداي نكرده عشقت بهت خيانت كنه چه عكس العملي نشون ميدي ؟
2-تنهائي رو دوست داري يا پيش جمع بودن ؟
3- اگر دلت بگه يك كاري كني ولي عقلت بگه نه حرف كدومشون رو ميپذيري ؟
4-دشمن قسم خورده بهتره يا رفيقي كه از پشت خنجر ميزنه ؟
5-چرا بعضي از آدمها فكر ميكنن و به خودشون اجازه ميدن آدم رو تحقير كنن ؟
6-چرا بعضي از آدمها كاري ميكنن كه دل آدم بشكنه ؟
7-اينتل يا amd ?
8-مطمئني سر بي گناه تا پاي چوبه دار ميره ولي بالاش نميره ؟
9-تفاوت حقيقت با واقعيت ؟
10-خودت رو جاي دكتري بذار ميبينه كه مريضش درد ميكشه و راهي براي درمانش نيست كمكش ميكني راحت بشه ؟
11- چرا آدم ها اينقدر زود درباره هم قضاوت ميكنن ؟
12-وقتي تنهائي رنگ اطرافت به چه رنگي شبيه هست ؟
13-از خدا چي ميخواهي ؟ دوست داري دعا تو رو مستجاب كنه يا كسي كه از تو بيشتر به كمكش نياز داره ؟
14-فرض كن كسي رو ميبيني كه قصد خودكشي دارد آيا تلاشي به كمكش ميكني ؟ در اون موقع چي بهش ميگي ؟
15-همه ما به اميدي زنديم تو به چه اميدي ؟
16-چرا كسي كه تو فكرش هستيم معمولا به فكر ما نيست ولي كسي كه به فكرش نيستيم ياد ما هست ؟
17-اگر عجله داشته باشي يك شخص نابينا ازت درخواست كمك كنه قبول ميكني يا ناديده ميگري ؟
18- به نظرت درسته اين دنيا دارالمكافات هست ؟
19-فكر ميكني ميشه دل شكسته رو مثل چيني بند زد ؟
20-سكوت علامت رضاست يا تسليم شدن ؟
-------------
قربانت اميد
D J V A H I D (07-09-09), Quick (06-09-09)
یه تشکر مخصوص از همه دوستان عزیزم که توی این تاپیک مثل سابق شرکت کردن.
اگر که اجازه بدید من یه کوچولو توی کار مهراد جان دخالت کنم و یه توضیح درباره هواپیماهای کامیکازی بدم:
کامیکازی هواپیماهیی از نیروی هوایی ژاپن در جنگ جهانی بودن که برای نابود کردن ناوهای آمریکایی استفاده میشدن.
عکس هواپیما:همونطور که میدونید ناو های آمریکایی تهدید بزرگی عله ژاپن بودن و نابود سازیشون با توجه به امنیتشون سخت بود.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...aguchi_col.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedi....1945_kk1a.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...erMSI_crop.jpg
ارتش ژاپن از خلبانانی جا فشان!!! استفاده میکرد!!! به این شکل که خلبان هواپیما رو به بدنه ناو میزد.
Failure is not an option
D J V A H I D (06-09-09), Labyrinth (06-09-09), M A H R A D (06-09-09), Quick (06-09-09)
1 - تا حالا شده از عصبانیتت پشیمون بشی؟
2 - چرا به آشپزی علاقه داری؟
3 - غذای مورد علاقت چیه؟
4 - از چه غذایی بدت میاد؟
5 - شکمو هستی؟
6 - خصوصیات یه آدم خوب از نظر وحید عزیز چیه؟
7 - خصوصیات یه همسر ایده آل به نظرت چیا هست؟
8 - فکر میکنی خوبه که از اوایل جوانی در باره آینده تصمیم گیری و برنامه ریزی کنیم؟
9 - اهل کارای فنی هم هستی؟
10 - کدوم یکی از شاخه های هنر رو دوست داری؟
Failure is not an option
D J V A H I D (07-09-09), Quick (06-09-09)
عضو VIP شهرسختافزار
#144001 - اگر بهت بگن از بین اعداد فرد یکی رو انتخاب کنی چه عدد رو انتخاب میکنی ؟
از بچگی عدد شانسم 7 بوده .. تابه امروز ... فقط ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
02 - از بین این ها یکی رو انتخاب کن ( چیپس ، آدامس ، بستنی ، شکلات ، پیتزا )
آدامس...از این آدامس خرسیا هست ... هر چند وقت یه بوکسش رو میگیرم ...روزی 10 تاشو میریزم تو جیبم ... هم خودم میخورم ... هم به دوستام میدم !!! 2 سالی هست که بهش معتاد شدم ... دنبال اینم که ترک کنم ... داره به دندونهام آسیب جدی وارد میکنه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
03 - لذت بخش ترین کاری که کردی ؟ ( هم خرابکاری و هم کار خوب )
بوسیدن خانوم معلممون !!! (به کسی نگیا ) !!! والله خیلی چیزا بوده ... مخم کار نمیکنه الان !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
04 - کدوم فصل از سال رو بیشتر دوست داری ؟
هر چهار فصل ...!!! تابستون رو یکم کمتر !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
05 - هر چند وقت یکبار میری آستانه و شاهچراغ ؟
ایول بابا ... هر چند وقت که بطلبه !!! آستانه کلا 3-4 بار بیشتر نرفتم ... ولی شاه چراغ ماه محرم زیاد میریم ... اگه هم مهمون واسم بیاد میبرمش !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
06 - بهترین سال زندگیت که ازش خاطرات بسیار داری ؟
دوران تینیجری !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
07 - یک جمله بگو که خیلی از خوندنش لذت بردی ؟
مشتری داد نزن شهر نظام است اینجا .......... سخن از نقد بگو نسیه حرام است اینجا
من که با خون جگر جنس فراهم کردم ............. گر تو هم نسیه بری کار تمام است اینجابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
08 - چه حیوانی رو بیشتر از همه دوست داری ؟
کلا از جک و جونور خوشم میاد ... یه بلبل داشتیم که تقریبا جزو اعزای خونوادمون شده بود !!! غریبه ها رو میزد ... واسه ما ناز میکرد ... خیلی دوستش داشتیم ... حاضر نبودیم با هیچ چیز عوضش کنیم ... کاملا دستی بود و همیشه تو خونه آزاد ... 2 سال پیش در اثر مرگ طبیعی جونش رو داد به شما !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
09 - دوست داری برگردی دوران کودکی ؟
آره ... خیلی چیزا در گذشته بوده که دوست داشتم برمیگشتم و جبران میکردم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - یک اسم پسر و یک اسم دختر که خیلی دوست داری بگو !
شهریار ... سورنا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11 - تاثیر گذار ترین فیلمی که تا به حال توی عمرت دیدی ؟
البته خاطره انگیزترین ... همونی که خودت زحمت دانلودشو کشیدی واسم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید wax work
12 - چه سیاره ای رو بیشتر دوست داری ؟
زمین ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
13 - نظرت در مورد خدا ؟!
بی همتای بی نهایت !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
14 - چند گیگ آهنگ داری ؟
والله الان که هاردم فرمته !! ولی خیلی آهنگ هم ندارم ... حول و حوش 120 گیگ ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
15 - چند گیگ فیلم داری ؟
1 ترابایتی میشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
16 - نظرت در مورد آواتار من ؟
لارج به نظر میرسه !!! از این شکلها دوست دارم ... شکل یه مصریه تقریبا !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
17 - نظرت در مورد این افراد ؟ sAsAn.K ،Xtreme ، Security ، Trance
همگی از دوستان خوبم در فروم هستن !!! محمد ترنس عزیز استاد بخش اخبار ... عماد سکوریتی عزیز که دیگه حضورشون کمرنگ شد ... برادر اکستریم سخت افزاری یکی از روسای سخت افزار که اطلاعات بسیار بالایی داره !!! و ساسان کبیر که ارادت بسیار خاصی بهش دارم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
18 - چه غذایی رو بیشتر دوست داری ؟
کلم پلو ... فسنجان ... خورشت بادمجان ... لازانیا ... غذاهای فرانسوی هم خیلی دوست دارم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
19 - از بین ورزش های رزمی کدوم رو بیشتر دوست داری ؟
کیوکوشین !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
20 - ماست و لبنیات دوست داری ؟ اگر آره چقدر ؟!
اوه اوه اوه !!! به بد کسی گفتی ... پدر لبنیات رو در آوردم ...یا بهتره بگم من با لبنیات زندگی میکنم ... هرروز صبح و شب یک لیوان شیر ... ظهرها حتما باید ماست سر سفره باشه ... اگه نباشه کارمون نمیشه !!! ... بعد از شام هم که دوغ عزیز ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
21 - از بین Fast Food ها کدوم رو بیشتر دوست داری ؟
لازانیا ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
22 - کثیف ترین کار دوران کودکیت ؟
کار کثیفی یادم نمیاد ... فقط یه بار دختر همسایمون شوخی خاله خرسیش گل کرده بود که با یه کاتا ردیف بالایی و پایینی دندونهاش رو آوردم تو دهنش !!! خیلی دلم سوخت واسش ... تازه پلیسم خبر کردن ... بعدش رضایت دادن :دی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
23 - چرا وقتی میری طرف سوسک ها بجای اینکه در برن میان طرف آدم ؟
نکنه سوسکهای تهرونی اینجورین ؟! سوسکای شیرازی که 4 تا پا دارن ... 4 تا دیگه قرض میکنن ده به فرار ...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
24 - موهات خشکه ، معمولی هست یا چرب ؟
چرب ... الان موهام رو کوتاه کردم ... دارم درمان میکنم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
25 - کله پاچه میخوری ؟ اگر اره کدوم قسمت ؟!
پاچه و مغزش رو خیلی دوس دارم ... گوشش رو هم میخورم ... زیر دندون که میره صدای خوبی در میاد (قلیچ قلیج) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
26 - وقتی از بابات پول میخوای بگیری قیافش چه شکلی میشه ؟
قدیما راحت تر پول میداد ... ولی هر چی سن میره بالاتر قبلش یه جرو دعوای حسابی راه میندازه ... آخرش هم پول رو میده !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
27 - وقتی آهنگ میخوای گوش کنی با صدای بلند گوش میدی یا صدای کم ؟
خونه رو میذارم رو سرم !!! دیگه همه تو خونه ما به صدای بلند عادت کردن !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
28 - تا حالا شده برای کاری که نکردی بازخواست بشی ؟
آره ... ولی بعدش طرف میفهمه و کلی عذرخواهی میکنه !!! کلا سعی میکنم کارم رو همیشه درست انجام بدم که بعدش جای گلگی باقی نمونه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
29 - نظرت در مورد خدمت سربازی ؟
یادش بخیر ... بهترین دوران زندگیم تو سربازی بود ... البته شاید به این خاطر بود که جام خوب بوده !!! اگه بگن خاطره بگو یه دفتر 1000 برگی واست پر میکنم ... همش خاطره بود !!! اون موقع حقوق ما 6 تومن بود :دی ... الان سرباز عادی شده 280 هزار تومن !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
30 - صبح به دنیا امدی یا شب ؟
وسط تابستون ساعت 12 ظهر !!!تو بیمارستان مسلمین ... :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
31 - از بین این سه تا کدوم رو بیشتر دوست داری ؟ ( چایی ، قهوه ، پلترپاکو )
فقط قهوه ... کلا تو خونواده ما کسی چایی نمیخوره ... فقط قهوه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
32 - گرما رو بیشتر دوست داری یا سرما ؟
سرما ... از هوای گرم بیزارم ... بد گرمایی هستم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
33 - از ماست که برماست !! نظرت چیه ؟
یعنی هر کاری میخوای انجام بدی قبلش در موردش فکر کن ...تحقیق کن ... که بعدش پشیمون نشی ... اون موقع پشیمونی سودی نداره !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیخواستم سوال های دیگه رو از بقیه بگیرم برای همین سوالها رو گلچین کردم و اونهایی رو نوشتم که فقط مختص به خودم هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا مرسی امیر جان ... زحمت کشیدی ... سوالهای جالبی بودن !!! ممنون که وقت گذاشتی !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks