برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX
به به ببین کی اومده رو صندلی داغ مهراد جان یکی دیگه از دوستان گلم
1- حالت چطوره دوست خوبم ؟ سلامتی ؟
2- بالاخره گوشی خریدی یا نه ؟
3- کجای کرج میشینی ؟ بعد از تهران خیلی از کرج خوشم میاد جای باکلاسی هستش
4- تو بیوگرافیت نگفتی دقیقا چند سالته ؟
5- حاضری کامپیوترت رو با چی عوض کنی ؟
6- تو خونه نون میخری ؟ (سوالو حال کن)
7- با چه ورزشی بیشتر حال میکنی ؟ تو کدومش حرفه ای هستی ؟
8- از پی سی چه خبر ؟ مثل اینکه زیاد باهات خوب نیستن ؟
9- نظرت در مورد مادربرد های ایسوز - بهترین DVD Writer - بهترین مانیتور - بهترین CPU - بهترین هارد - بهترین رم
10- عاشق کسی هستی ؟ (راستش رو بگو)
11- پرسپولیسی هستی یا استقلالی ؟
12- کدوم فصل رو میپسندی ؟ چرا ؟
13- خسته شدی نه ؟
14- دوست دارم از نزدیک ببینمت تو چی ؟
15- بعنوان آخرین سوال : نظرت در مورد بنده حقیر ؟
خیلی لطف کردی که وقت گذاشتی و پاسخ دادی
انشاالله همیشه موفق و موید باشی
سپاس
سلام مهدی جان ... خیلی مخلصیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ...

1. ممنونم ، به خوبی شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ...

2. آره ! آخر سر یه K750 جواتی خریدم ... اون موتورولا L7 رو میگفت 185 تومن من هم گفتم 15 تومن میذاریم روش یه گوشی عالی (و در عین حال جواد !) میگیریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید !!!

3. با کلاسی از خودتونه ! من ساکن شاهین ویلای کرج هستم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

4. خب میخواستم حس کنجکاوی شما رو بر انگیزم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید !

5. با یه سیستم تووووپ ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

6. بله ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

7. با بدمینتون و بسکتبال - حرفه ای نیستم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

8. ولشون کن ! بی خیال ... عشق است برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید SSA

9. مانیتور : سونی - رم : کرسیر - مادربردهای ایسوز : خوبن ولی نه همه مدلهاش - دی وی دی : سونی - ایسوز - سوزوکی - لایت ان | سی پی یو : اینتل !!! (الان دعوا میشه ، الفرار !) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

10. عاشق نه ! ولی دوست داشتن آری ... دوستدار همه هستم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

11. پرسپولیسی دو آتشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

12. زمستان | چون برف داره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

13. نـــــــــه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

14. من هم همینطوره ... افتخاره . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

15. یک آدم بامرام و محبت که The GOD Of Mobiles هستی ! این حرف رو از ته دلم زدم ... خیلی مخلصیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید