از اونجایی که تعداد پیام ها تون خیلی بالاست و اگه من جواب تک تک تون رو بدم باز هر نفر چند تا پست دیگه میده و کلا باید چندین پست فقط با هر کدوم بحث کنم و در وقت نمیگنجه ، بصورت کلی میگم :
تا حالا کدوم یکی از شما ، منشور (استوانه) کوروش رو خوندین؟
منابع پست اول رو چک کردین؟
حداقل متن استوانه ی کوروش رو که تنها سندی هست که معتبرترین سند بین تمام سندهاست و به گفته ی خودش هه رو بخونین دیگه :
استوانه کوروش بزرگ - ویکینبشته
با بسم ا... اش از پرستش مردوک ، خدای خدایان اش یاد میکنه...!!!
45 بند داره که میتونین همه رو بخونین
درباره ی سندهای اسلامی هم که فقط یکی هست که ابوالکلام آزاد درباره ی ذو القرنین بودنش گفته بود که شهید مطهری هم جواب ذوالقرنین بودن شو داد که میتونین سرچ کنین تو کتاب "آینده انقلاب اسلامی"
درباره ی بقیه ی شخصیت ها هم مثل آیت ا... مکارم شیرازی هم من منبع معتبری پیدا نکردم و سخنان امام خمینی و امام خامنه ای هم درباره ی باطل بودن هخامنشیان هست اما درباره ی منابع خارجی چون به دست یهودی ها نوشته میشه ، اغلب شون گفته بودن که طبیعی هه
درباره ی استاد رائفی پور هم با احترام به اغلب تفکر ایشون اما منابع موجود برخلاف نظر ایشون هه و اگه قراره که استاد رو بشه ، منابع دکتر عباسی هست :
کوروش ذولقرنین نیست
سخنرانی دکتر حسن عباسی در مورد کورش و مادونا
علاوه بر نوشته ی خود کوروش که بت پرست و شیطان پرست بود ، شیمون پرز هم اعلام کرد :
کوروش کبیر یک صهیونیست بود! - مشرق نیوز | آخرین اخبار ایران و جهان | mashreghnews.ir
پرز:کوروش اولین صهیونیست جهان بود! - مشرق نیوز | آخرین اخبار ایران و جهان | mashreghnews.ir
یه سئوال آخر؟
چرا کوروش این قدر از رسانه های غربی تو بوق و کرنا کرده میشه؟؟!!

Bookmarks