برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AtrafNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به شرقی و غربی تقسیم نکردم . میگم "نه شرقی نه غربی"
مسلمونا هر جای کره ی زمین باشن ، تفکر مسلمونی دارن نه غربی و شرقی (البته مسلمون واقعی) ، ما به همه شون احترام میذاریم . به آدم های غیر مسلمون و از دین های دیگه که فرهنگ واقعی داشته باشن هم همینطور (من چیزی در این باره نگفتم)
من نمیدونم چجوری میگی که من یه منطقه ی جغرافیایی رو لعن و نفرین میکنم و همه ی آدماشو یکی میدونم؟! ولی اینکه میشه یه منطقه ی جغرافیایی لعن و نفرین کرد یا نه ؛ در طول تاریخ امام علی ، کوفه رو لعنت کرد (یا دعایی مورد مزمت کوفیان کرد) .
دوست عزیز ، امیر نوری اینو گفت و اونو گفت چیه؟!
اولا که کجای کتاب "غرب زدگی" جلال آل احمد درباره ی مدح غربی هاست که امیر نوری ای که از فرهنگ غربی ها دفاع میکنه ، از این کتاب تمجید کرد؟! (بنده حداقل از محتوای این کتاب که استاد امید گذاشت ، خبر ندارم و درباره ی محتواش هم نظری ندادم) . این اگه 2 خط از این کتاب میخوند ، ازش تمجید نمیکرد
دوما اگه قرار به استناد کردن به حرف آدم ها باشه ، من به گفته ی امام خمینی استناد میکنم (بجای امیر نوری یا هر کس و استاد و دانشمند دیگه ای) که گفت ، ما از چنگال رضا شاه و محمدرضا شاه خلاص شدیم ، ولی از چنگال ترتیب شدگان شرق و غرب (از اساتید گرفته تا آدم های معمولی) ، به این زودی ها خلاص نمیشیم
سوما ، اینکه مستندات این آقا کجاست که مثلا غربی ها آب میخورن ، ما نمیخوریم ، ورزش میکنن ، ما نمیکنیم و ... ولی ای کاش درک کنید که اسلام ، یک زنجیره ای هست مثلا یه مسلمون واقعی ، میتونه تشخیص بده که فلان کس (هر انسانی و ربطی به دین نداره) ، فلان مشکل رو داره ، این مشکلش از یه مشکل دیگه اش نشات میگیره (صرفا فقط همون مشکل ظاهری و ساده و اولیه اش نیست) . بنابراین با مستندات ، بزرگترین مشکل غرب (و حتی شرق) ، تولد خارج از ازدواج امروز شونه طبق گزارش سایت Strong Families. Sustainable Societies. | Institute for Family Studies که نهاد بین المللی هه و احتمالا وابسته به خود سازمان ملل:
Figure 5 | World Family Map 2015
این گزارش فقط تا سال 2014 هه
در منوی e-ppendix هم میتونین ، بقیه ی موارد رو چک کنین
حالا دیگه لازم به شکافتن مشکلات غرب نیست که چه مشکلاتی داشتن که باعث شده به این مشکل برسن
حالا اگه امثال امیر نوری میخوان طرز آب خوردن شونو از این تمدنی که تولد خارج از ازدواج زاده دارن ، بگیرن در صورتی که فقط توی نهج البلاغه ، امام علی نه 11 مورد بلکه به هزاران مورد فرهنگ و سبک زندگی اشاره کرد ، خوب بگیرن . باز هم میرسیم به همون حرف امام خمینی
این از فرهنگ (عمومی) شون . اقتصادشون که بازم به گفته ی خودشون فرو پاشیده . سیاست شون رو که همه میدونیم . دیگه چی ازشون میمونه که قابل تقلید باشه؟ (بازم میگم ، منظورم عموم فرهنگ غرب هست نه بعضی هاشون)
این قدر غرب غرب کردیم ، اگه یه بار به گفته ی امام علی فقط در نهج البلاغه میگرویدیم ، میدیدیم که تمام مشکل زندگی مون حل میشد (تمام مشکل)
البته این به این معنا نیست که همه شون یکی هستن . نه . بعضی از انسان های پاک وجود دارن که از خیلی هامون بهترن ولی منظورم فرهنگ عمومی غربی هاست .
Bookmarks