البته سجاد جان به نظر من باید این کتاب را خواند تا بشه کامنتی دارد . البته همه دیدگاه های قابل درک و احترام هستند .
DOOM999 (10-07-17), mnbv172 (10-07-17), nima_hl (10-07-17), SajjadKhati (10-07-17)
|
برای شناخت و جهان بینی خواندن این کتاب و سایر کتاب غربی کمک میکند .ادبیات شرق و غرب همشون بر اساس اصل انسانیت شکل گرفتند . نه تنها خواندن این کتاب ها مضر نیست . بلکه باعث افق دید بهتری میشوند . خیلی از اساتید حوزه و دانشگاه هر دو تفکرات اسلامی و شرقی و هم غربی را مطالعه می کنند .
AtrafNET (10-07-17), nima_hl (10-07-17), SajjadKhati (10-07-17), TechBaMohsen (10-07-17)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه درباره ی اینا اینجا بحث کنیم استاد امید؟
با مطالعه مشکلی ندارم . البته خیلی از اساتیدها تو حوزه ی سیاست و اقتصاد و انسانی ، التقاتی هم درس میدن (یعنی بسیار تک و توک پیش میاد که درس ندن)
امام خمینی گفت که التقاتی (یعنی ادغامی یا ترکیبی) فکر کردن ، خیانت هست به اسلام (البته شاید خواص و اساتیدهای جامع رو بیشتر مد نظر داشت)
بنابراین تفکر هم اسلامی و هم غربی و یا اسلامی و هم شرقی نداریم . مثلا بعضی ها میگن لیبرال دموکراسی اسلامی ، بانکداری اسلامی و ... . هر جا هم که خودشون اسلام رو کنار یه چیز چسبوندن ، هم کل جامعه ضرر کردن و هم راحت تونستن ازش سوء استفاده کنن
امام خامنه ای هم چند مدت پیش گفته بود ، مبنای علوم انسانی غربی ، تثلیثی هست و برعکسش اسلام ، توحیدی هست (توی نهج البلاغه ، در همون ابتدا ، امام علی ، اصل رسیدن و شناخت خدا رو ، ایمان به واحد بودن خدا میدونه جوری که انگار کل مشکلات بشر رو همین یه کلمه میدونه)
اما منظورم این نیست که مثلا از تجربه ی غربی ها استفاده نشه و یا حتی بخشی از همون علوم انسانی ای رو هم که به درد آدم میخوره رو ازشون نگیریم . منظورم اساس و بنیه ی علم انسانی شونه که نگیریم
البته نه اینکه من خیلی خوب باشم نه . من از همه بدترم تو اسلام ولی بالاخره اسلام رو دوست دارم (حتی زبونی)
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 10-07-17 انجام شده است
AMD>INTEL (10-07-17)
سلام
خلاصه کتاب رو خوندم بنظرم جالب باشه
لینک pdf هم اگه امکان داره قرار بدین
AMD>INTEL (10-07-17)
آقا سجاد جسارتاً تقسیم جهان انسان ها به دو نقطه جغرافیایی شرقی و غربی اصلاً کار قشنگی نیست.
این کار مثل این می مونه که تو شرق هر کار بدی هم انجام شد چون شرق هستش ما برای کوری غرب هم شده از اون کار بدم دفاع میکنیم و تو غرب کار خوب هم انجام شد سرکوب میکنیم و میگیم کار خوبشون 1 درصد کار های بدشون نیست.
اگر هدف شما فقط حمایت از اسلام بازم شرقی و غربی کردن اشتباهه چون تو غرب کره زمین هم مسلمان و حتی کشور های مسلمون وجود داره مثل بعضی کشور های آفریقایی که اونا هم جزو جهان اسلام حساب میشن.
با این تفاسیر چرا باید مردمی که در شرق کره زمین به دنیا آمدن خوب باشن اونایی که در غرب کره زمین به دنیا آمدن بد؟ مگه انتخاب با خودشون بوده که کجا به دنیا بیاد؟ مثلاً یه فرزند حتی یه داعشی انتخاب خودش بوده که باباش داعشی باشه؟ مسلماً نه برای همین نمیشه کلاً یه مناطق جغرافیایی رو لعن و نفرین کرد چون همونطور که نسل های جدید ما دوست ندارن یه سری کار هایی که نسل های قدیم انجام میدادن رو انجام بدن مسلماً هستن کسایی در همون غرب که خیلی هم به انسانیت اعتقاد دارن و دوست ندارن کشت و کشتاری که پدرانشون راه انداخته بودن رو ادامه بدن.
پیشنهاد میکنم مطلب زیر هم مطالعه کنید:
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس، امیر نوری بازیگر کشورمان با انتشار تصویری از کتاب «غرب زدگی» نوشته جلال آل احمد در صفحه شخصی اینستاگرامش به تمجید از این کتاب پرداخت.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیر نوری در این باره نوشت:
«لطفاچند لحظه وقت بذاریدمطالعه کنید خوشتون اومد بعد لایک کنید
لطفا غرب زده باشید!
غربزدگی الزاما بد نیست
١- یک غربى معمولا بطرى آبش را از خودش جدا نمی کند. استاد هم با بطرى آب درس می دهد و آب تنها چیزى است که غربیها به شدت می خورند و ما نه!
٢- هر چقدر ما ایرانیها شلنگ قلیون به دست داریم، این غربی ها کتاب در دست دارند کتاب جزء لاینفک زندگى این مردم است
٣- در جواب پرسیدن حالشان به جاى قربان شما و نوکرتم جواب روشن می دهند و شما در جریان حالشان قرار می گیرید مثلا می گویند: خوبم، کمى مریضم، خسته ام، بد نیستم، عالى ام،....
٤- وقتى لطفى می کنید مثلا از غذایتان به کسى تعارف می کنید به جاى گفتن الهى فدات بشم و دورت بگردم خیلى واضح می گویند: تو مهربانى.... و شما روزى را تصور کنید که به خاطر کارهاى معمولى چند بار به شما گفته شده مهربان هستید ، آیا به سمت مهربان تر شدن نمى روید؟!
٥- بین مشاغل مختلف تفاوت جایگاهى نیست. پزشک از اتاقش بیرون میاید و هر مریض را شخصا صدا میکند ، استاد، روز اول میگوید من نه پرفسورم، نه sir، نه مسیو، من فقط "مت "( اسم کوچک) هستم.
٦- مردم ورزش می کنند... به معناى واقعى کلمه نه آمپول وتزریق هورمون... نه به شرایط خاصى احتیاج دارند نه باشگاه نه وقت کافى.... با دوچرخه سر کار می روند... بارها کسانى را دیده ام که کالسکه به دست، می دویدند.... دوستى در باشگاه ، کارمندان جایى را دیده بود که وقت ناهارشان را به باشگاه مى آیند و ورزش می کنند.
٧- وقتى نگاهتان به کسى میافتاد سریع لبخند میزند و احتمالا روز خوش میگوید، ما چرا انقدر با نگاه همدیگر مشکل داریم و چرا انقدر به هم زل می زنیم؟!
٨- از چه زمانى ما کمتر در مترو و اتوبوس براى مسن ها، صندلى خالى کردیم ؟ اینجا اگر براى مسن ها و باردارهاو بچه ها صندلى خالى نکنید علنا دیگران به شما تذکر می دهند.
٩- با بچه ها ، حیوانات و طبیعت مهربان تر بودن نشان از انسان تر بودن شما دارد.
١٠-بدون ترحم و تحقیر به ضعیف تر ها کمک میکنند. کسى احساس برتر بودن به شما نمیدهد.
11- در رفتارشان خود را درگیر قید و بندهای حاصل از آداب و تشریفات نمی کنند، خودشان هستند و فکرشان را صرف ارائه ی ماسک اجتماعی نمی کنند چون از اینکه خودشان باشند هراسی ندارند.
و...
ما اما از غرب زدگی فقط فرومایه ترین مدهای گروه های افراطی رو یاد گرفتیم. چرا این 11 مورد رو یاد نگرفتیم؟!
گاهی باید خودمان را بتکانیم».
منبع:
کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13940915000457
AMD>INTEL (10-07-17), SajjadKhati (10-07-17), TechBaMohsen (10-07-17)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AtrafNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به شرقی و غربی تقسیم نکردم . میگم "نه شرقی نه غربی"
مسلمونا هر جای کره ی زمین باشن ، تفکر مسلمونی دارن نه غربی و شرقی (البته مسلمون واقعی) ، ما به همه شون احترام میذاریم . به آدم های غیر مسلمون و از دین های دیگه که فرهنگ واقعی داشته باشن هم همینطور (من چیزی در این باره نگفتم)
من نمیدونم چجوری میگی که من یه منطقه ی جغرافیایی رو لعن و نفرین میکنم و همه ی آدماشو یکی میدونم؟! ولی اینکه میشه یه منطقه ی جغرافیایی لعن و نفرین کرد یا نه ؛ در طول تاریخ امام علی ، کوفه رو لعنت کرد (یا دعایی مورد مزمت کوفیان کرد) .
دوست عزیز ، امیر نوری اینو گفت و اونو گفت چیه؟!
اولا که کجای کتاب "غرب زدگی" جلال آل احمد درباره ی مدح غربی هاست که امیر نوری ای که از فرهنگ غربی ها دفاع میکنه ، از این کتاب تمجید کرد؟! (بنده حداقل از محتوای این کتاب که استاد امید گذاشت ، خبر ندارم و درباره ی محتواش هم نظری ندادم) . این اگه 2 خط از این کتاب میخوند ، ازش تمجید نمیکرد
دوما اگه قرار به استناد کردن به حرف آدم ها باشه ، من به گفته ی امام خمینی استناد میکنم (بجای امیر نوری یا هر کس و استاد و دانشمند دیگه ای) که گفت ، ما از چنگال رضا شاه و محمدرضا شاه خلاص شدیم ، ولی از چنگال ترتیب شدگان شرق و غرب (از اساتید گرفته تا آدم های معمولی) ، به این زودی ها خلاص نمیشیم
سوما ، اینکه مستندات این آقا کجاست که مثلا غربی ها آب میخورن ، ما نمیخوریم ، ورزش میکنن ، ما نمیکنیم و ... ولی ای کاش درک کنید که اسلام ، یک زنجیره ای هست مثلا یه مسلمون واقعی ، میتونه تشخیص بده که فلان کس (هر انسانی و ربطی به دین نداره) ، فلان مشکل رو داره ، این مشکلش از یه مشکل دیگه اش نشات میگیره (صرفا فقط همون مشکل ظاهری و ساده و اولیه اش نیست) . بنابراین با مستندات ، بزرگترین مشکل غرب (و حتی شرق) ، تولد خارج از ازدواج امروز شونه طبق گزارش سایت Strong Families. Sustainable Societies. | Institute for Family Studies که نهاد بین المللی هه و احتمالا وابسته به خود سازمان ملل:
Figure 5 | World Family Map 2015
این گزارش فقط تا سال 2014 هه
در منوی e-ppendix هم میتونین ، بقیه ی موارد رو چک کنین
حالا دیگه لازم به شکافتن مشکلات غرب نیست که چه مشکلاتی داشتن که باعث شده به این مشکل برسن
حالا اگه امثال امیر نوری میخوان طرز آب خوردن شونو از این تمدنی که تولد خارج از ازدواج زاده دارن ، بگیرن در صورتی که فقط توی نهج البلاغه ، امام علی نه 11 مورد بلکه به هزاران مورد فرهنگ و سبک زندگی اشاره کرد ، خوب بگیرن . باز هم میرسیم به همون حرف امام خمینی
این از فرهنگ (عمومی) شون . اقتصادشون که بازم به گفته ی خودشون فرو پاشیده . سیاست شون رو که همه میدونیم . دیگه چی ازشون میمونه که قابل تقلید باشه؟ (بازم میگم ، منظورم عموم فرهنگ غرب هست نه بعضی هاشون)
این قدر غرب غرب کردیم ، اگه یه بار به گفته ی امام علی فقط در نهج البلاغه میگرویدیم ، میدیدیم که تمام مشکل زندگی مون حل میشد (تمام مشکل)
البته این به این معنا نیست که همه شون یکی هستن . نه . بعضی از انسان های پاک وجود دارن که از خیلی هامون بهترن ولی منظورم فرهنگ عمومی غربی هاست .
|
AtrafNET (10-07-17), DOOM999 (10-07-17), nima_hl (10-07-17), SajjadKhati (10-07-17)
مصذاق بارز مثالهای کتاب بیشعوری تو مدیران مشاهده شد
اینم لینک
AMD>INTEL (10-07-17), AtrafNET (10-07-17), SajjadKhati (10-07-17)
AtrafNET (10-07-17), DOOM999 (10-07-17), SajjadKhati (10-07-17)
من فرض نکردم استاد امید کهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خود اون سایت وابسته به سازمان ملل گفت
البته نه کل جامعه رو . درصد خاصی از بعضی از جوامع و کشورها رو که سایت گفتش
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks