وقتی شما با خدا صحبت میکن، این کار دعا کردن است.
وقتی خدا با شما صحبت میکند، این بیماری اسکیزوفرنی است.
ايمان را نگهدار و ترس را به گوشه اي انداز . شک هايت را باور نکن و هيچگاه به باورهايت شک نکن. زندگي شگفت انگيز است فقط اگر بدانی که چطور زندگي کني
تفکر زیر بنای ایمانه اونهایی که فکر می کنن ایمانشون منشا ء خدایی داره و اونهایی که کور کورانه تقلید می کنند متاسفانه هیچ چیزی از خدا درک نمی کنند
دستم را با نخی بسته ام که یادم باشد فراموشت کرده ام
وقتی شما با خدا صحبت میکن، این کار دعا کردن است.
وقتی خدا با شما صحبت میکند، این بیماری اسکیزوفرنی است.
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
|
"Prayers never bring anything... They may bring solace to the sap, the bigot, the ignorant, the aboriginal, and the lazy - but to the enlightened it is the same as asking Santa Claus to bring you something for Xmas"
[W. C. Fields]
دعا هیچوقت چیزی را پدید نمی آورد... ممکن است برای یک آدم ضعیف، برای یک ادم خرافاتی، برای یک آدم نادان، برای یک آدم عقب مانده و تنبل تسکین بیاورد، اما برای یک آدم روشن و آگاه، دعا کردن مثل این است که کسی از بابانوئل خواهش کند برای روز کریسمس برایش هدیه ای بیاورد.
[W. C. Fields]
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
خدایا اون موقع که ما بچه بودیم همیشه پامونو توی کفش بزرکترا میکردیم تا زودتر بزرگ بشیم و قد بکشیم و
حالا که بزرگ شدیم آه میکشیم کاش پامون تو کفش کوچکترها جا میشد
ولی بازم شکرت که مارو بزرگ کردی بدون اینکه یادمون بره هوای کوجیکا رو هم داشته باشیم
Labyrinth (23-05-08)
خدایا تنهام تو کمک کن به کمکت خیلی نیاز دارم
سلام ممنون از اینکه انقدر فعالیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (04-10-08)
خدایا تو بزرگی و بزرگی برازنده وجود خودت خیلی دوستت دارم درسته من بنده بدی هستم ولی من فقط یک خدا
دارم و یک گوش شنوا
|
خداوندا آیا تو مرا دوست داری ؟ من که دوستت دارم به گمانم تو مرا بیشتر از آنچه هستم دوست داری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آری
Feoris (04-10-08)
از تو ، تورا میخواهم
همینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks