خداندا مگذار دعا کنم که مرا از از سختی ها و مشکلات مصون داری،بلکه دعا کنم در روبرویی با آنها بی باک و شجاع باشم.
مگذار از تو بخواهم در مرا تسکین دهی،بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخشی!
خداندا مگذار دعا کنم که مرا از از سختی ها و مشکلات مصون داری،بلکه دعا کنم در روبرویی با آنها بی باک و شجاع باشم.
مگذار از تو بخواهم در مرا تسکین دهی،بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخشی!
انسان باش و هنرمند و خدا را همچنان بر بلندای وجودت احساس کن!
ما از جنس رویاهایمان هستیم.
|
خدایا در پهنه دنیایی که برایمان ساختی از انسانیت رنگی و اثری نمانده است. چه انسانها که اکنون از گرسنگی و فقر کودکان خویش را به خواب وا می دارند. چه بسیار انسانهایی که در دام عفریت فقر گرفتار آمده اند و صبر از کف داده اند و عفت و عزت خویش را در هر بازاری به فروش گذاشته اند. چه بسیار انسانهایی که همچون زالو از شیشه عمر دیگران سیراب می شوند و پا بر گرده بندگانی می گذارند که خود قانون بردگی شان را پاره کرده اند.
خدایا، خدایا.... بارها شده است که دلم برایت تنگ شده، بارها دلم برای نگاهت، صدایت و نوازشهایت تنگ شده. دلم برای این همه ظلمی که در لحظه لحظه زمان ها شاهد و ناظر آن هستی می سوزد. دوست داشتی بندگانت در نهایت مهربانی و صلح با هم زندگی کنند و دم به دم شیطان درون خویش ندهند. اما انگار خدایا این آرزو برایت هر روز دست نیافتنی تر می شود. خدایا مباد امیدت به متحول شدن ما به احسن حالات ناامید گردد. و برای خوب شدن مان دعا نکنی. من نیز با تو ای خدای مهربانم دعا می کنم برای عاقبت به خیر شدن نسل انسانها. نسلی که همچون ققنوس از خاکستر ظلم ها و عداوت ها سر بر می آورد تا فقط و فقط صلح را دریابد و دوستی و شادی و مهر را.
دعایم را بپذیر و آن را به اجابت برسان، آمین.
الو سلام
منزل خداست؟
این منم مزاحمی که آشناست
هزار دفعه این شماره را دلم گرفته استولی هنوز پشت خط در انتظار یک صداست
شما که گفته اید پاسخ سلام واجب است
به ما که می رسد ، حساب بنده هایتان جداست؟
الو
دوباره قطع و وصل تلفنم شروع شدخرابی از دل من است یا که عیب سیم هاست؟
چرا صدایتان نمی رسد کمی بلند ترصدای من چطور؟
خوب و صاف و واضح و رساست؟
اگر اجازه می دهی برایت درد دل کنم
شنیده ام که گریه بر تمام دردها شفاست
دل مرا بخوان به سوی خود تا که سبک شوم
پناهگاه این دل شکسته خانه ی شماست
الو ، مرا ببخش ، باز هم مزاحمت شدم
دوباره زنگ می زنم ، دوباره ، تا خدا خداست
دوباره ...
... تا خدا خداست
ای خدا غصه نخور از تو فراری نشدم
بعدازآن حادثه درکفرتو جاری نشدم
با وجودیکه به حکم تو دلم زخمی شد
شاکی ازآنکه مرادوست نداری نشدم
ابرراچوب همین سادگی اش ویران کرد
من که ویرانتراز آن ابر بهاری نشدم
ای خدا غصه نخور باز همین می مانم
من زمین خورده این ضربه کاری نشدم
هرکسی خواست تو رااز من جدا سازد دید
هرچه کردی تو به من از تو فراری نشدم
آهای خالق! آهای پروردگار ... آهای خدای بنده های گرفتار، تو جای من بودی،دلتنگ دوست داشتنی های روزگارت نمی شدی؟ بندگانت میان ماندن و رفتن حیران شده اند،یکی گرسنه، یکی تشنه، یکی زخمی، بندگانت ... یکی دل شکسته، یکی پای بسته، یکیگوشه اتاق تاریکی تنها نشسته،... توآن بالایی ... می گویند لای ابرها، می گویند عرش، مناین پایین، خاک، خاکستر، خار ... آهای خدای همه خدانمایان؛ کردگار همه مومنان و ثروت همهبینوایان؛ آهای آرزوی چشمهایم، آهای امید دستهایم ... خدایا، دوستت دارم ...
خدایا چطور بر من خشم نمی گیری؟ صبر تو کاسه صبر مرا لبریز کرد!خشم تو در کجای این عالم خاکی پنهان شده؟خدایا!یاد زیبایت را از خاطرم مگیر.عشق عالم گیرت را از این بنده حقیرت دریغ نکن.خدایا! شرمم می آید که مرا می خوانی و من رو بر می گردانم.خدایا! شرمم می آید که پاکی را از یاد برده ام.خدایا! شرمم می آید که عشق تو فراموشم شده.خدایا! یادت را از خاطرم دور مکن.می دانم که مستی ام و هشیاریم از اراده توست،می دانم که خواب و بیداریم از اراده توست.مهری که بر گوش و چشمم زدی باز کن.دلم بسته تر از هر روز، غرق در دنیای هوس، عشق تو را به یاد نمی آورد.می دانم که اینجایی، می دانم که دوستم داری.می دانم که نزدیک تری به من، از خودم.خدایا پرده از رویم بردار تا عشقت وجودم را شعله ور کند.دلم طاقت دوری از تو را ندارد، خدایا می دانم که مرا نگاه میکی! توانم بده تا نگاهت کنم.
|
آرام باش ، آرام باشتو خدا را داریآن حقیقت ، آن یگانه ، آن هوادار شبانهآرام باش ، آرام باشتو خدا را داریآن معبود ، آن پاكی ، آن همه خوبی و احساس و بهار را داریآرام باش ، آرام باشتو خدا را داریپس نگو تنهایم ، پس نگو بی یاور، بی یارمتو خدا را دارییعنی عشق ، معبود، سنگ صبور دل من ، دل توپس خموشما خدا را داریم ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هرنه وارفانیدی وارلیق سنده دی /// اوزگده یوخ یاری یارلیق سنده دی
یه شعر به زبون خودمون
اینم معنیش
هرچه که هست فانیه هستی در توست/// در بیگانه هیچ دوستی یاری نیست دوستی در توست
نزدیك صبح بود : خدا بر زمین چكید
و فصل سرخ رویش انسان فرا رسید
دروازه های روز به تدریج وا شدند
وقطره قطره روی زمین زندگی چكید
هر قطره آدمی شد و لغزید روی خاك
هر قطره بنده ای شد و به گوشه ای خزید
هر كس به گونه ای به وجود آمد از خودش
رنگ یكی سیاه و رنگ یكی سفید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks