خب اسمم چی بود.. ..... ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آهان بنده مجید شستچی هستم
من نه سخت افزار بلدم نه نرم افزار نه گرم افزار نه کم افزار نه بند افزار من فقط اشتباهی شدم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من مجید مطلب البته روی حرف " ل" ازاینا داره چیه اسمش " تش دید"
متولد: هزار سیصدو اندی 1/8/68 سال قبل در تیمارستان ساسان چشم به جهان گشود
وی از همان بچگی تقس بو د و از دیوار راست بالا می رفت
در 13 سالگی پدر ش به او لقبOC رااهدا نمود (oc = سکل+او) بی ادب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مجید که در 14 سالگی تازه فهمیده بود oc یعنی چی تصمیم گرفت واژه را به دو کلمه OverClock
برای خود توجیه کند چون پدر وی ازOverClock چیزی نمی دانست همان (oc = سکل+او) صدایش
می کرد (بیچاره ) ولی وقتی همت پشت کار وموفقیت های پی در پی( آره جون خودت ) پسرش
را می دید به معنای واقعیه واژه OverClock پی برد واگر کمک پدر و مادرم نبود من همان (سکل+او)
بودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همیشه "داره راه می افته " اصلا نمیره؟!؟!؟
تحصیلات : سخت بود نخوندم دیپلم ر یاضی (( امسال کنکوررررررررررررررررررررر ررر دارم دعا کنید
دانشگاه آزاد چهار دانگه صوفلا رشته ی ... قبول شم !! ))
محل زندگی :داخل کارتن می خوابم (کارتن خوابم ) تهران - میدان شهدا - خ ایران- سر چهار راه همون بقل بفرما !!
عشقم بعد از خدا مادرم بعد ش . . . . . PC یه !!مخصوصا قسمت OC ایش !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی عاشق کا ر تن قطعات سخت افزار یم همشو جمع می کنم .
رنگ :همه رنگا قشنگن.
غذا: نمی خورم ممنون !! نوشابه اضافه نه مرسی !! کوفت . . . . . . . . . . . .. . . . . . . می خورم !!!
بیشتر "مخ "مردم رو می خورم!! مثل الان آخه خیلی خوش مزه هست
معمولا غذا نمی خورم سیممو میزنم تو برق!!!! خودش شارژ میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا از گریه کردن خوشم نمیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
.
تازه گفته بودید خودتو معرفی کن من زندگی ناممو نوشتم
.
.
.
.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دوست دارم همیشه بخند ید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Majid OC
Bookmarks