من به بقیه حسودیم میشه .. چون اومدم خودمو کامل معرفی کردم ولی دریغ از اینکه کسی یه خوش آمدی چیزی به ما بگه .
مدیر بازنشسته
من به بقیه حسودیم میشه .. چون اومدم خودمو کامل معرفی کردم ولی دریغ از اینکه کسی یه خوش آمدی چیزی به ما بگه .
آخرین ویرایش توسط MoBiN.R در تاریخ 09-04-08 انجام شده است علت: اشتباه لپی
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
مبین جان وارد میشود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خوش آمدیدی عزیز + گمونم توی این فرم من از همه تابلوتر هستم و هرکی جدید می اید منو میشناسه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ورود همه دوستان به پی سی نتورک رو تبریک میگم حالا چه قدیمی چه جدید !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PCminister (09-04-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks