hih ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی سعید
hih ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی سعید
Emperatour (06-04-08)
منم تصمیم گرفتم خودمو معرفی کنم بعد شیش ماه
1. نام و نام خانوادگی :لیلی مرادی
2. سال تولد و سن :1367/8/22
3. کشور و شهر محل سکونت :متولد ایران /تهران بیمارستان بابک
4. میزان تحصیلات : دیپلمو که گرفتم دانشگاهم که قبول شدم(به دلیله مشکلات سنتی مذهبی غیرتی نرفتم )
5. رشته تحصیلی :تجربی (اگه رفته بودم مدیریت بازرگانی)
6. وضعیت کنونی تحصیل :در حال تست زدن
7. زمينـــه (هاي) فعاليت كامپيوتري : گرافیک و اینترنت
8. تسلط به نرم افزار(هاي) گرافيكي : فوتوشاپ(به اندازه یه ارزن فلش )
9. وضــــعيت فعــــــاليت كنـــــــــوني : منزل گاهی اوقات کاره طراحی انجام میدم - درس میخونم - موسیقی گوش میدم - هوا میخورم
10. توضيحــــــــــــــات بيشتـــــــــــــر :هیچی
رنگای مورده علاقم سیاهو و سرمه ای + کاکائوخیلی دوست دارم + علاقه زیادی به یاد گرفتن زبان انگلیسی دارم+حیوونای مورده علاقم شترمرغ و شتر امریکایی وافتاب پرست+ نوشابه مشکی خیلی دوست دارم + شماره پام هم ت40 +شماره شناسنامه هم به شما چه +چیزای آنتیکو دوست دارم+وزنمم 64+170
پرسپولیس . چلسی .اث میلان .(فنرباغچه ترکونده هااا)
خودتونو اینجوری معرفی کنید
بدو این بیان ورودمو تبریک بگین
آخرین ویرایش توسط leili1 در تاریخ 07-04-08 انجام شده است
Emperatour (07-04-08), I M A N (07-04-08), Keih@n.G (07-04-08), Majid OC (08-04-08), Shahryar (08-04-08)
خوب منم معرفی میکنم و همه چیز رو میگم
1 - نام و نام خانوادگی : سیدامیر سیادتی
2 - سال تولد و سن : 1367/11/27
3 - کشور و شهر محل سکونت : متولد تهران و در بیمارستان هدایت به دنیا آمدم
4 - میزان تحصیلات : دیپلم سه بار دانشگاه شرکت کردم دوبار قبول شدم یک بارش رو رفتم یک بارشم فعلا رزرو کردم
5 - رشته تحصیلی :رشته کامپیوتر ( گرایش گرافیک ) + یک ماه هم الکترونیک گذروندم
6 - وضعیت کنونی تحصیل : فعلا منتظرم ببینم قضیه سربازی چی میشه
7 - زمينـــه (هاي) فعاليت كامپيوتري : گرافیک ، اینترنت ، سخت افزار ، موزیک و ...
8 - ميزان تسلط به سخت افزار : تا حدی تسلط دارم ولی دقیقا مثل ایمان اورکلاک رو خیلی دوست دارم ولی اقرار میکنم هیچکس بهم یاد نداده
9 - تسلط به نرم افزار(هاي) گرافيكي : فتوشاپ ، کرل ، یکم هم فری هند
10 - وضــــعيت فعــــــاليت كنـــــــــوني : از این شاخه به اون شاخه میپرم ( دی ) توی خونه کارای گرافیکی میکنم و کلیپ دانلود میکنم و نرم افزار البته مشاور سخت افزار هم هستم
11 - توضيحــــــــــــــات بيشتـــــــــــــر :
رنگای مورده علاقم آبی روشن ، سبز ، جیگری + علاقه زیادی به یاد گرفتن فرانسه دارم و یکم هم بلدم + حیوانات مورده علاقم هرچی که شبیه گربه باشه + چیپس فلفل و شکلات خیل دوست دارم + سایز گفشم 45 + شماره شناسنامه ... 493 + کامپیوترم رو به همه چیز ترجیح میدم + وزنمم رو نگم بهتره ولی قدم 176 است تیم مورد علاقه ارسنال ، برزیل و ..
12 - توضیحات فوق العاده بیشتر : دفعه اول که منو رو ببینی فکر میکنی خنگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی بعدا میفهمی با چه کسی طرف هستی + توی بازار تا دلت بخواد آشنا دارم برای همین همیشه قیمت هام پایینتر از بقیه جاهاست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید + دوستانی که باهاشون ارتباط دارم : سعید امپراتور ، محمد جان ( ترنس ) و ... + یکم نظراتم با بقیه دوستام فرق میکنه ( اگر یکم تیز باشی منظورم رو میگیری ) + خیلی اروم و بی سر و صدا هستم و کمک کردن رو دوست دارم + همه دوستان و آشناهام میدونن باید حریم خودشون رو حفظ کنن
گمون نکنم بتونید انقدر واضح بگید ( اگر باهام رو به رو بشید ظرف 45 دقیقه اینها رو میفهمید )
یا حق برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Emperatour (08-04-08), leili1 (08-04-08), M A H R A D (08-04-08), Majid OC (08-04-08), PCminister (08-04-08), Shahryar (08-04-08), YALDA_OM (08-04-08)
سلام به دوستان خوب .... به سبک ZERO X عزیز خودمو معرفی میکنم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - نام و نام خانوادگی : بامداد جعفری
2 - سال تولد و سن: 1371/4/6
3 -شهر محل سکونت : تهران
4 - میزان تحصیلات : زیر دیپلم ( اول دبیرستان )
6 - وضعیت کنونی تحصیل : گند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7- فعالیت : GAME & GAME & GAME
8- دوستانم : QUICK
9- رنگ مورد علاقه : قرمز و زرد
کمی انگلیسی بلدم + از گربه خوشم میاد + سایز کفشم 47 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید + تیم مورد علاقم منچستر یونایتد و پرتغال ... + قد : 179 + وزن : 78 + موی بلند +..........
امیدوارم موفق باشید
PLAYSTATION3 OWNERWii =>PS3 =>![]()
<=X360
<= PC
MANCHESTERUNITED
Labyrinth (09-04-08), Majid OC (09-04-08), PCminister (09-04-08), Quick (09-04-08), YALDA_OM (09-04-08)
همکار سابق انجمن
اقا بامداد خوش امدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bamy (10-04-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks