Emperatour (08-04-08), leili1 (08-04-08), M A H R A D (08-04-08), Majid OC (08-04-08), PCminister (08-04-08), Shahryar (08-04-08), YALDA_OM (08-04-08)
خوب منم معرفی میکنم و همه چیز رو میگم
1 - نام و نام خانوادگی : سیدامیر سیادتی
2 - سال تولد و سن : 1367/11/27
3 - کشور و شهر محل سکونت : متولد تهران و در بیمارستان هدایت به دنیا آمدم
4 - میزان تحصیلات : دیپلم سه بار دانشگاه شرکت کردم دوبار قبول شدم یک بارش رو رفتم یک بارشم فعلا رزرو کردم
5 - رشته تحصیلی :رشته کامپیوتر ( گرایش گرافیک ) + یک ماه هم الکترونیک گذروندم
6 - وضعیت کنونی تحصیل : فعلا منتظرم ببینم قضیه سربازی چی میشه
7 - زمينـــه (هاي) فعاليت كامپيوتري : گرافیک ، اینترنت ، سخت افزار ، موزیک و ...
8 - ميزان تسلط به سخت افزار : تا حدی تسلط دارم ولی دقیقا مثل ایمان اورکلاک رو خیلی دوست دارم ولی اقرار میکنم هیچکس بهم یاد نداده
9 - تسلط به نرم افزار(هاي) گرافيكي : فتوشاپ ، کرل ، یکم هم فری هند
10 - وضــــعيت فعــــــاليت كنـــــــــوني : از این شاخه به اون شاخه میپرم ( دی ) توی خونه کارای گرافیکی میکنم و کلیپ دانلود میکنم و نرم افزار البته مشاور سخت افزار هم هستم
11 - توضيحــــــــــــــات بيشتـــــــــــــر :
رنگای مورده علاقم آبی روشن ، سبز ، جیگری + علاقه زیادی به یاد گرفتن فرانسه دارم و یکم هم بلدم + حیوانات مورده علاقم هرچی که شبیه گربه باشه + چیپس فلفل و شکلات خیل دوست دارم + سایز گفشم 45 + شماره شناسنامه ... 493 + کامپیوترم رو به همه چیز ترجیح میدم + وزنمم رو نگم بهتره ولی قدم 176 است تیم مورد علاقه ارسنال ، برزیل و ..
12 - توضیحات فوق العاده بیشتر : دفعه اول که منو رو ببینی فکر میکنی خنگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی بعدا میفهمی با چه کسی طرف هستی + توی بازار تا دلت بخواد آشنا دارم برای همین همیشه قیمت هام پایینتر از بقیه جاهاست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید + دوستانی که باهاشون ارتباط دارم : سعید امپراتور ، محمد جان ( ترنس ) و ... + یکم نظراتم با بقیه دوستام فرق میکنه ( اگر یکم تیز باشی منظورم رو میگیری ) + خیلی اروم و بی سر و صدا هستم و کمک کردن رو دوست دارم + همه دوستان و آشناهام میدونن باید حریم خودشون رو حفظ کنن
گمون نکنم بتونید انقدر واضح بگید ( اگر باهام رو به رو بشید ظرف 45 دقیقه اینها رو میفهمید )
یا حق برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Emperatour (08-04-08), leili1 (08-04-08), M A H R A D (08-04-08), Majid OC (08-04-08), PCminister (08-04-08), Shahryar (08-04-08), YALDA_OM (08-04-08)
با این سیستم جدید و خوب معرفی ,فکر می کنم همه دوستان باید دوباره خودشونو معرفی کنن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از لیلی عزیز هم که بنیانگزار این نوع معرفی بودن تشکر میکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
leili1 (08-04-08), PCminister (08-04-08), YALDA_OM (08-04-08)
|
نام : مبین رنجبر
میزان تحصیلات : مهندس کامپیوتر ( دانشجوی کاردانی کامپیوتر هستم در داشگاه آزاد )
تجربیات : برنامه نویسی ویندوز ( مسلط به زبان های برنامه نویسی : VB6 - VB.NET - JAVA - C#.NET ) ، مسلط به بانک های اطلاعاتی : Access - SQL Server ، مسلط به زبان های تحت وب : HTML ، مدیریت تیم برنامه نویسی میکروسان - مدیریت بخش برنامه نویسی انجمن ایران تراک ( به آدرس : www.IranTrack.com ) و همچنین این فروم ، مسلط به طراحی امنیت نرم افزار ، و ...
علاقه مندی ها : برنامه نویسی - مباحث پردازش تصویر در کامپیوتر - هوش ماشین - کلیه مباحث خارج العاده مطرح شده در دنیا - علاقه شدید به گروه موسیقی پینک فلوید - طرفدار 2 آتیشه استاد راجر واترز ( خواننده ، شاعر و مغز متفکر سابق گروه پینک فلوید ) - آهنگ های گروه ERA و Joe Satriani رو هم دوست دارم
شهر محل زندگی : شهرستان بابل - استان مازندران
توضیحات بیشتر :
هیچ علاقه ای به فوتبال و تیم های ورزشی ندارم ، به زیتون ( البته پروردش ) علاقه شدیدی دارم ، خیلی باهوش و زرنگ هستم ، و ...
تماس :
آیمیل : info[AT]MicroSunCo[DOT]com
وب سایت : www.MicroSunCo.com
آی دی یاهو : mobinranjbar
همین ... این بود اطلاعات بنده ...
آخرین ویرایش توسط MoBiN.R در تاریخ 08-04-08 انجام شده است
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
1369/09/30
سال اخر رشته نقشه کشی
درحال درس خوندن برای خرداد ماه
فعاليت كامپيوتري :چیز خاصی بلد نیستم فعلا در حال یادگیری .کمی تاقسمتی فوتو شاپ .اتوکد
رنگ موردعلاقه صورتی و یاسی + فوتبال خیلی دوست دارم (رئال مادرید.منچستر.پرسپولیس)+سای ز کفشم 39+وزنم54
عمادالدین پیرنیا
دانشجوی صنایع غذایی
متولد آبانماه 1363
شغل : دانشجو و ...
علاقه مندیها: دوستدار پر و پا قرص سخت افزار، تا حدی از اورکلاکینگ خوشم میاد، از دیدن فیلم هم لذت میبرم. از بازیهای استراتژی و سبکFPS خوشم میاد بیشتر با PC بازی میکنم اما از کنسول هم بدم نمیاد (انشاءالله به زودی میخوام یکی بخرم!) از موسیقی سنتی خوشم میاد بخصوص علیرضا افتخاری اما کلا زیاد اهل موسیقی نیستم!
به پدر و مادرم همیشه احترام میگذارم و همیشه دوستشون دارم از اینکه به اونها بی احترامی کنم و دلشونو بشکنم متنفرم.
رنگ مورد علاقم هم سبز هست!
در ضمن عاشق محصولات abit هم هستم!
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
نام : کسری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سن : متولد اردیبهشت 64 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محل تولد و زندگی : شیراز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سواد : دانشجوی مهندسی نرم افزار دانشگاه شیراز (سال آخربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
علاقه مندی : ورزش (شنا و فوتبال و بدنسازی) و ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواننده مورد علاقه : همه چی گوش می کنم به جز رپ . از شهرام ناظریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خیلی خیلی خوشم میاد .
دلیل گرایش به PCNetwork : اول از همه به خاطر یکی از ادمین های گلش آقا مهدی Mehdi_Max . بعدشم برو بچ و اعضای با حال و با اطلاعاتش ... Interface فروم هم بی تاثیر نبود .
شغل : فعلا می خوام ادامه تحصیل بدم تا بعدش خدا چی بخواد .
رنگ مورد علاقه : سفید و شکلاتی ( بیشتر تو لباس پوشیدن ) ولی کلا آبی رو خیلی خیلی دوست دارم .
سرگرمی : د.. بازی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و بیرون رفتن با رفقا . قبلا کتابای شریعتی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید رو خوب می خوندم اما الان کمتر
توضیحات : بی خیال , رفیق باز و بامرام . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید از دروغ خیلی خیلی بدم میاد . از جماعت آدم فروش و بی معرفت و کسایی که فخر فروشی میکنن هم بیزارم . یه اعتقادی دارم که هیچ چیز دست نیافتنی وجود نداره .
عاشق پدر و مادرم هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به قول یکی از رفقا سه تا چیز تو دنیا خیلی فجیعه :
1 - بزرگی خدا ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - پدر و مادر خوب ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - کار درست بودن آمریکاییها ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ودیگر هیچ ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Friends Will keep you Dry
2sib (21-04-08), I M A N (08-04-08), Labyrinth (08-04-08), leili1 (08-04-08), Mehdi_Full (10-04-08), PCminister (08-04-08), Shahryar (08-04-08), YALDA_OM (08-04-08)
به توجه به جو فوق العاده عالي اين تاپيك از اين به بعد به كليه كاربراني كه عضو انجمن ميشند توي نامه خوش آمد گويي توصيه به معرفي در اين تاپيك هم ميشه !
ادامه بديد دوستان ...
موفق باشيد
شهريار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
bamy (09-04-08), I M A N (08-04-08), leili1 (08-04-08), PCminister (08-04-08), YALDA_OM (08-04-08)
1 - نام : سیده ستاره
2 - سال تولد : 1359
3 - کشور و شهر محل سکونت : ایران ، تهران ، بیمارستان ابن سینا
4 - میزان تحصیلات : دبپلم
5 - رشته تحصیلی : رشته تجربی ، کامپیوتر
6 - وضعیت کنونی تحصیل : دانشجوی سخت افزار ( دانشگاه انفورماتیک ایران )
7 - زمينـــه (هاي) فعاليت كامپيوتري : اینترنت ، تحقیق ، تدریس
8 - ميزان تسلط به سخت افزار : کمی تا قسمتی ابری
9 - تسلط به نرم افزار(هاي) گرافيكي : فتوشاپ ، پینت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - وضــــعيت فعــــــاليت كنـــــــــوني : تدریس عربی ، کامپیوتر ، آشپزی و ...
11 - توضيحــــــــــــــات بيشتـــــــــــــر : غذا همه چیز جز فسنجون ، شیرین پلو و ... + رنگ مورد علاقه ابی ، صورتی ، سبز یشمی + سبک مورد علافه موزیک : راک و ترنس و ... + شماره پا : 37 + قد : 164 + وزن 62 + بقیه هم بنویسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درصورت درخواست اطلاعات بیشتر به ... مراجعه فرمایید
|
خوش اومدي ستاره جون اميدوارم از تجربيات شما استفاده كنيم...
پينت هم كه بلدين ياد ما هم بدين لفطآ...:دي..
فكر كنم شما هم دوست lili1 هستين نه....
اميدوارم اينجا خوش بگذره به شما هم..همين طور كه به ما خوش مي گذره با اين تيم
pcnetwork كه بروبچ باحالي داره..
آخرین ویرایش توسط I M A N در تاریخ 08-04-08 انجام شده است
PCminister (08-04-08), YALDA_OM (08-04-08)
خب اسمم چی بود.. ..... ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آهان بنده مجید شستچی هستم
من نه سخت افزار بلدم نه نرم افزار نه گرم افزار نه کم افزار نه بند افزار من فقط اشتباهی شدم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من مجید مطلب البته روی حرف " ل" ازاینا داره چیه اسمش " تش دید"
متولد: هزار سیصدو اندی 1/8/68 سال قبل در تیمارستان ساسان چشم به جهان گشود
وی از همان بچگی تقس بو د و از دیوار راست بالا می رفت
در 13 سالگی پدر ش به او لقبOC رااهدا نمود (oc = سکل+او) بی ادب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مجید که در 14 سالگی تازه فهمیده بود oc یعنی چی تصمیم گرفت واژه را به دو کلمه OverClock
برای خود توجیه کند چون پدر وی ازOverClock چیزی نمی دانست همان (oc = سکل+او) صدایش
می کرد (بیچاره ) ولی وقتی همت پشت کار وموفقیت های پی در پی( آره جون خودت ) پسرش
را می دید به معنای واقعیه واژه OverClock پی برد واگر کمک پدر و مادرم نبود من همان (سکل+او)
بودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همیشه "داره راه می افته " اصلا نمیره؟!؟!؟
تحصیلات : سخت بود نخوندم دیپلم ر یاضی (( امسال کنکوررررررررررررررررررررر ررر دارم دعا کنید
دانشگاه آزاد چهار دانگه صوفلا رشته ی ... قبول شم !! ))
محل زندگی :داخل کارتن می خوابم (کارتن خوابم ) تهران - میدان شهدا - خ ایران- سر چهار راه همون بقل بفرما !!
عشقم بعد از خدا مادرم بعد ش . . . . . PC یه !!مخصوصا قسمت OC ایش !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی عاشق کا ر تن قطعات سخت افزار یم همشو جمع می کنم .
رنگ :همه رنگا قشنگن.
غذا: نمی خورم ممنون !! نوشابه اضافه نه مرسی !! کوفت . . . . . . . . . . . .. . . . . . . می خورم !!!
بیشتر "مخ "مردم رو می خورم!! مثل الان آخه خیلی خوش مزه هست
معمولا غذا نمی خورم سیممو میزنم تو برق!!!! خودش شارژ میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا از گریه کردن خوشم نمیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
.
تازه گفته بودید خودتو معرفی کن من زندگی ناممو نوشتم
.
.
.
.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دوست دارم همیشه بخند ید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Majid OC
آخرین ویرایش توسط Majid OC در تاریخ 08-04-08 انجام شده است
bamy (09-04-08), green_waves (29-04-08), I M A N (09-04-08), K A S R A (09-04-08), Labyrinth (09-04-08), PCminister (09-04-08), Shahryar (09-04-08)
4 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 4 میهمان)
Bookmarks