خوب منم معرفی میکنم و همه چیز رو میگم
1 - نام و نام خانوادگی : سیدامیر سیادتی
2 - سال تولد و سن : 1367/11/27
3 - کشور و شهر محل سکونت : متولد تهران و در بیمارستان هدایت به دنیا آمدم
4 - میزان تحصیلات : دیپلم سه بار دانشگاه شرکت کردم دوبار قبول شدم یک بارش رو رفتم یک بارشم فعلا رزرو کردم
5 - رشته تحصیلی :رشته کامپیوتر ( گرایش گرافیک ) + یک ماه هم الکترونیک گذروندم
6 - وضعیت کنونی تحصیل : فعلا منتظرم ببینم قضیه سربازی چی میشه
7 - زمينـــه (هاي) فعاليت كامپيوتري : گرافیک ، اینترنت ، سخت افزار ، موزیک و ...
8 - ميزان تسلط به سخت افزار : تا حدی تسلط دارم ولی دقیقا مثل ایمان اورکلاک رو خیلی دوست دارم ولی اقرار میکنم هیچکس بهم یاد نداده
9 - تسلط به نرم افزار(هاي) گرافيكي : فتوشاپ ، کرل ، یکم هم فری هند
10 - وضــــعيت فعــــــاليت كنـــــــــوني : از این شاخه به اون شاخه میپرم ( دی ) توی خونه کارای گرافیکی میکنم و کلیپ دانلود میکنم و نرم افزار البته مشاور سخت افزار هم هستم
11 - توضيحــــــــــــــات بيشتـــــــــــــر :
رنگای مورده علاقم آبی روشن ، سبز ، جیگری + علاقه زیادی به یاد گرفتن فرانسه دارم و یکم هم بلدم + حیوانات مورده علاقم هرچی که شبیه گربه باشه + چیپس فلفل و شکلات خیل دوست دارم + سایز گفشم 45 + شماره شناسنامه ... 493 + کامپیوترم رو به همه چیز ترجیح میدم + وزنمم رو نگم بهتره ولی قدم 176 است تیم مورد علاقه ارسنال ، برزیل و ..
12 - توضیحات فوق العاده بیشتر : دفعه اول که منو رو ببینی فکر میکنی خنگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی بعدا میفهمی با چه کسی طرف هستی + توی بازار تا دلت بخواد آشنا دارم برای همین همیشه قیمت هام پایینتر از بقیه جاهاست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید + دوستانی که باهاشون ارتباط دارم : سعید امپراتور ، محمد جان ( ترنس ) و ... + یکم نظراتم با بقیه دوستام فرق میکنه ( اگر یکم تیز باشی منظورم رو میگیری ) + خیلی اروم و بی سر و صدا هستم و کمک کردن رو دوست دارم + همه دوستان و آشناهام میدونن باید حریم خودشون رو حفظ کنن
گمون نکنم بتونید انقدر واضح بگید ( اگر باهام رو به رو بشید ظرف 45 دقیقه اینها رو میفهمید )
یا حق برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks