خوب بعد از معرفي با حال ليلي من هم جو گرفتم گفتم بيام خودم رو معرفي كنم تا بهتر منو بشناسند دوستان.منو البته ليلي جان شمره 10 شما كو..اوخي..1. نام و نام خانوادگی :لیلی مرادی
2. سال تولد و سن :1367/8/22
3. کشور و شهر محل سکونت :متولد ایران /تهران بیمارستان بابک
4. میزان تحصیلات : دیپلمو که گرفتم دانشگاهم که قبول شدم(به دلیله مشکلات سنتی مذهبی غیرتی نرفتم )
5. رشته تحصیلی :تجربی (اگه رفته بودم مدیریت بازرگانی)
6. وضعیت کنونی تحصیل :در حال تست زدن
7. زمينـــه (هاي) فعاليت كامپيوتري : گرافیک و اینترنت
8. تسلط به نرم افزار(هاي) گرافيكي : فوتوشاپ(به اندازه یه ارزن فلش )
9. وضــــعيت فعــــــاليت كنـــــــــوني : منزل گاهی اوقات کاره طراحی انجام میدم - درس میخونم - موسیقی گوش میدم - هوا میخورم
11. توضيحــــــــــــــات بيشتـــــــــــــر :هیچی
رنگای مورده علاقم سیاهو و سرمه ای + کاکائوخیلی دوست دارم + علاقه زیادی به یاد گرفتن زبان انگلیسی دارم+حیوونای مورده علاقم شترمرغ و شتر امریکایی وافتاب پرست+ نوشابه مشکی خیلی دوست دارم + شماره پام هم 40 +شماره شناسنامه هم به شما چه +چیزای آنتیکو دوست دارم
خودتونو اینجوری معرفی کنید
1. نام و نام خانوادگی : ايمان رنجبر <واقعا همش رن مي برم>
2. سال تولد و سن :1368/1/18-19
3. کشور و شهر محل سکونت : ;كرمان سيتي..ايراني نيستم ها..تا اون ور آب هم رفتم..
4. میزان تحصیلات : ديپلم نقشه برداري از شاگردان ممتاز مدرسه..
5. وضعیت کنونی تحصیل :در حال تست زدن پارسال كه قبول نشديم به اميد اين كه امسال بشيم..
6. زمينـــه (هاي) فعاليت كامپيوتري : عشق سخت افزار...فروش كامپيوتر..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7.ميزان تسلط به سخت افزار. از سخت افزار زياد حاليم نيسته ولي از اوور خيلي خوشم مي آييد و خوب يادش گرفتم به كمك استاد مهــــــــدي و ديگر دوستان..
8. وضــــعيت فعــــــاليت كنـــــــــوني : اكثرا منزل پشت PC در حال بحث با مهدي..:دي و يا توي شركت يا بيرون كافي شاپ يا حيران...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9. توضيحــــــــــــــات بيشتـــــــــــــر : رنگ مورد الاقه بنفش.آبي.قرمز.+بستني خيلي وست دارم+اينو با ليلي مثل هم هستيم ولي من فرصت نمي كنم زياد بپردازم بهش زبان انگليسي رو مي گم بابا+ شماره پام 42 قدم 180 وزنم در حدود 60تا65+ش.ش به توچه..+واتر كولينگ و LN2 خيلي دوست دارم..+ADSL هم از پارس گرفتم عجب ISP مسخره ايه..+ و از كريس روراندو خوشم مي آييد...:دي+تيمي هاي كه دوست دارم پرس پوليس.رئال مادر ريد. منچستر.يووه.
ببخشين ليلي صداش در اومد لينك منبع

Bookmarks