YALDA_OM (06-04-08)
یلدا جان ورودت رو به پی سی نتورک تبریک میگم فقط اگر میشه بگو چه هنری داری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شاید یک روزی کسی به کمکت احتیاج پیدا کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YALDA_OM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اگر یکم خودمونی صحبت میکنم بخشش طلب میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
YALDA_OM (06-04-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ZeroX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میسی دوست جان
من یه کمی پی اس بلدم نه زیاد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (07-04-08)
محسن ، امین و یلدای عزیز
عضویت هر سه را به انجمن PCNetwork تبریک عرض میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید امیدوارم که در کنار یکدیگر بتونیم شاهد پیشرفت و ارائه دانستنیهامون باشیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
YALDA_OM (06-04-08)
hih ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی سعید
Emperatour (06-04-08)
منم تصمیم گرفتم خودمو معرفی کنم بعد شیش ماه
1. نام و نام خانوادگی :لیلی مرادی
2. سال تولد و سن :1367/8/22
3. کشور و شهر محل سکونت :متولد ایران /تهران بیمارستان بابک
4. میزان تحصیلات : دیپلمو که گرفتم دانشگاهم که قبول شدم(به دلیله مشکلات سنتی مذهبی غیرتی نرفتم )
5. رشته تحصیلی :تجربی (اگه رفته بودم مدیریت بازرگانی)
6. وضعیت کنونی تحصیل :در حال تست زدن
7. زمينـــه (هاي) فعاليت كامپيوتري : گرافیک و اینترنت
8. تسلط به نرم افزار(هاي) گرافيكي : فوتوشاپ(به اندازه یه ارزن فلش )
9. وضــــعيت فعــــــاليت كنـــــــــوني : منزل گاهی اوقات کاره طراحی انجام میدم - درس میخونم - موسیقی گوش میدم - هوا میخورم
10. توضيحــــــــــــــات بيشتـــــــــــــر :هیچی
رنگای مورده علاقم سیاهو و سرمه ای + کاکائوخیلی دوست دارم + علاقه زیادی به یاد گرفتن زبان انگلیسی دارم+حیوونای مورده علاقم شترمرغ و شتر امریکایی وافتاب پرست+ نوشابه مشکی خیلی دوست دارم + شماره پام هم ت40 +شماره شناسنامه هم به شما چه +چیزای آنتیکو دوست دارم+وزنمم 64+170
پرسپولیس . چلسی .اث میلان .(فنرباغچه ترکونده هااا)
خودتونو اینجوری معرفی کنید
بدو این بیان ورودمو تبریک بگین
آخرین ویرایش توسط leili1 در تاریخ 07-04-08 انجام شده است
Emperatour (07-04-08), I M A N (07-04-08), Keih@n.G (07-04-08), Majid OC (08-04-08), Shahryar (08-04-08)
|
سعید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متولد 30 دی 1366
متولد تهران
زمینه کاری: همه کاره هیچ کاره :دی
دانشجو دانشگاه ازاد تهران جنوب
رنگ مورد علاقه : آبی و نارنجی و مشکی و بنفش و یاسی
غذا: همه چیز+ ترشی جات و ...
اخلاق: خوش خنده. شوخ . گاهی پر حرف. لوتی و با مرام :دی . عاشق پیدا کردن دوستای جدید .مدام در حال گوش کردن اهنگ. عاشق گپ زدن و گفتگو
ورزش مورد علاقه: کیک بوکسینگ. ژیمناستیک .بدنسازی.
وضعیت: درس میخونم و دانشگاه میرم و پای اینترنت و نیمه وقت یکی دوجا مشغول کار ....
خوب بعد از معرفي با حال ليلي من هم جو گرفتم گفتم بيام خودم رو معرفي كنم تا بهتر منو بشناسند دوستان.منو البته ليلي جان شمره 10 شما كو..اوخي..1. نام و نام خانوادگی :لیلی مرادی
2. سال تولد و سن :1367/8/22
3. کشور و شهر محل سکونت :متولد ایران /تهران بیمارستان بابک
4. میزان تحصیلات : دیپلمو که گرفتم دانشگاهم که قبول شدم(به دلیله مشکلات سنتی مذهبی غیرتی نرفتم )
5. رشته تحصیلی :تجربی (اگه رفته بودم مدیریت بازرگانی)
6. وضعیت کنونی تحصیل :در حال تست زدن
7. زمينـــه (هاي) فعاليت كامپيوتري : گرافیک و اینترنت
8. تسلط به نرم افزار(هاي) گرافيكي : فوتوشاپ(به اندازه یه ارزن فلش )
9. وضــــعيت فعــــــاليت كنـــــــــوني : منزل گاهی اوقات کاره طراحی انجام میدم - درس میخونم - موسیقی گوش میدم - هوا میخورم
11. توضيحــــــــــــــات بيشتـــــــــــــر :هیچی
رنگای مورده علاقم سیاهو و سرمه ای + کاکائوخیلی دوست دارم + علاقه زیادی به یاد گرفتن زبان انگلیسی دارم+حیوونای مورده علاقم شترمرغ و شتر امریکایی وافتاب پرست+ نوشابه مشکی خیلی دوست دارم + شماره پام هم 40 +شماره شناسنامه هم به شما چه +چیزای آنتیکو دوست دارم
خودتونو اینجوری معرفی کنید
1. نام و نام خانوادگی : ايمان رنجبر <واقعا همش رن مي برم>
2. سال تولد و سن :1368/1/18-19
3. کشور و شهر محل سکونت : ;كرمان سيتي..ايراني نيستم ها..تا اون ور آب هم رفتم..
4. میزان تحصیلات : ديپلم نقشه برداري از شاگردان ممتاز مدرسه..
5. وضعیت کنونی تحصیل :در حال تست زدن پارسال كه قبول نشديم به اميد اين كه امسال بشيم..
6. زمينـــه (هاي) فعاليت كامپيوتري : عشق سخت افزار...فروش كامپيوتر..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7.ميزان تسلط به سخت افزار. از سخت افزار زياد حاليم نيسته ولي از اوور خيلي خوشم مي آييد و خوب يادش گرفتم به كمك استاد مهــــــــدي و ديگر دوستان..
8. وضــــعيت فعــــــاليت كنـــــــــوني : اكثرا منزل پشت PC در حال بحث با مهدي..:دي و يا توي شركت يا بيرون كافي شاپ يا حيران...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9. توضيحــــــــــــــات بيشتـــــــــــــر : رنگ مورد الاقه بنفش.آبي.قرمز.+بستني خيلي وست دارم+اينو با ليلي مثل هم هستيم ولي من فرصت نمي كنم زياد بپردازم بهش زبان انگليسي رو مي گم بابا+ شماره پام 42 قدم 180 وزنم در حدود 60تا65+ش.ش به توچه..+واتر كولينگ و LN2 خيلي دوست دارم..+ADSL هم از پارس گرفتم عجب ISP مسخره ايه..+ و از كريس روراندو خوشم مي آييد...:دي+تيمي هاي كه دوست دارم پرس پوليس.رئال مادر ريد. منچستر.يووه.
ببخشين ليلي صداش در اومد لينك منبع
آخرین ویرایش توسط I M A N در تاریخ 07-04-08 انجام شده است
Emperatour (08-04-08), Keih@n.G (07-04-08), leili1 (07-04-08), MOHAMMAD1 (07-04-08), Shahryar (08-04-08)
اقا حق کپی رایت داره هاااا
Emperatour (08-04-08), I M A N (07-04-08), Keih@n.G (07-04-08)
من هم دو باره معرفی می کنم
1-کیهان گواهی
2- 9/4/1374
3-اصفهان -ایران
4-دوم راهنمایی
5-درس می خونم
6- بازی
7-
8-درس و بازی و اینترنت
9- ابی مشکی+کا فه گلاسه+می خونم اینگیلیسی+42پا قد 172 ورن بکم بیشتر+کوکا کولا+شماره سناس نا مه هم بلد نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bamy (09-04-08), Emperatour (08-04-08), I M A N (07-04-08), leili1 (07-04-08), Shahryar (08-04-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks