سلام به دوستان عزیز.
ورودتون رو از طرف خانواده بزرگ PCN تبریک میگم. امیدوارم که بتونیم از تخصص های شما بهترین استفاده ها رو ببریم همچنین به دوستان خوبمون اضافه کنیم و خانواده PCN رو روز به روز بزرگتر و صمیمی تر کنیم.
ارادتمند شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهادر به نمایندگی از دوستان گل PCN
Failure is not an option
احمدضیا هستم.20 سالمه.بیشتر دوربره سخت افزار می پلکم تا نرم افزار.یه جواری هم اهل ریسکم(واسه سخت افزار)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
KING (09-04-10)
من هم رضا هستم.شیرازی- یه چند سالی کارم تهران بوده-شغلم تعمیرات تخصصی لپ تاپ هستش سخت افزار و نرم افزار
هدفم یادگیری از دوستان هستش اگه چیزی بلد باشم از دوستان دریغ نمی کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
pc_hex (03-08-10)
با سلام خدمت همه دوستا خوب
من مصطفی هستم
تخصصم نقشه کشی معماری و گرافیک هستش.
22 سالمه
و... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
pc_hex (03-08-10)
|
سلام به همه دوستان!
من کلا آدم گیمریم.
همه نوع گیمی هم توش سررشته دارم.(البته Pc و Xbox360 یه گریزیم به Ps3 میزنم)
Single ، System Link ، Online
از اطلاعات دادن و گرفتن تو گیم هم خیلی لذت میبرم :D:
ميثم هستم از شاهي
كسب تجربه ميكنيم
با سلام :دی !!! شهریار هستم ! رشته کامپوتر ( نرم افزار ) و ادمین یکی از دانشگاه های تهران : دی ! امیدوارم هم از دوستان استفاده کنم هم اگر تونستم در حد توانم کمکی کنم.....
سلام به همه دوستان و بزرگان ....
سعید هستم از تهران .
من دانشجوی رشته کامپیوتر هستم و کم و بیش کارم را بلدم ولی بیشتر در زمینه موبایل فعالیت می کنم.
در کل امیدوارم برات خدمت به این مجموعه بتوانم کمکی ناچیز انجام دهم.
سلام من عليرضا هستم
توي شبكه و سخت افزار فقط يكمي مهارت دارم
سلام من عضو جدید هستم اسمم علی
دانشجوی کامپیوتر هستم از تهران امیدوارم بتونیم در کنار هم ساعات خوشی را سپری کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad1985 (05-06-10)
|
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks