سلام خدمت همه دوستان
من حسین هستم و بیشتر در زمینه سخت افزار و اورکلاک فعالیت میکنم.
امیدوارم بتونیم با کمک هم رتبه ایران (نه middle east) رو تو رنکینگ جهانی هرچه بالا تر ببریم.
با تشکر
خوشبختانه اینجا بخشه تاریخ داره عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط گلبرگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم به تاریخ علاقه دارم، خوشحال میشدم اگر مذاکراتی در این زمینه می داشتیم!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
سلام خدمت همه دوستان
من حسین هستم و بیشتر در زمینه سخت افزار و اورکلاک فعالیت میکنم.
امیدوارم بتونیم با کمک هم رتبه ایران (نه middle east) رو تو رنکینگ جهانی هرچه بالا تر ببریم.
با تشکر
فرشته ها وجود دارن، ولی بعضی وقتها چون بال ندارن ما بهشون میگیم دوست
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سلام حسین جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HHOC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی خوش آمدید امیدوارم در کنار همدیگه بتونیم ساعات خوشی رو سپری کنیم و به هدفی که آرزوی همه ماست برسیم و از تجربیات شما هم استفاده کنیم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
Shahryar (11-09-09)
دروود من یه وبلاگ نویسم به نام داریوش به خاطر اسم سایتم الان شدم tmp .روزای خوبی رو براتون ...
راستی این آدرس سایتمه http://tmp.parsiblog.comhttp://tmp.parsiblog.com
با عرض سلام و احترام به برادران عزیز وگرامی ، خودم معرفی کنم
من اسماعیل فجیری پور 24 سال از خوزستان هستم ودر کامپیوتر و موبایل ، تخصص دارم و بیشتر در زمینه تعمیرات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر سر و کار دارم
انشاء الله برای انجمن مفید و فعالیت داشته باشم
MY ID :SNAKEGROUP117
MY EMILE : SNAKEGROUP117@YAHOO.COM
با تشکر SNAKE
Shahryar (16-09-09)
ورود شما را به انجمنهای پی سی نتورک خیر مقدم میگویمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط snake group برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Shahryar (16-09-09)
سلام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من حسين تشكري 23 سال دارم. كارم CG در زمینه سخت افزار و اورکلاک هم فعالیت میکنم
اميدوام برای انجمن مفید باشم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (21-09-09)
سلام به همگي
ميثم حاجي لري هستم از تهران. 22 ساله و دانشجو. اميدوارم كه در كنار هم ساعات خوبي داشته باشيم.
arven_andomil (21-09-09)
|
سلام.
من علی هستم.
18 ساله از تهران
عاشق فوتبال - بازی کامپیوتری - فیلم.
arven_andomil (21-09-09)
با عرض سلام به تمام شما دوستان جدید.
بنده تنها مقداری اندک واندک واندک در زمینه برنامه نویسی اطلاعات دارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (21-09-09)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks