با سلام شروین هستم از اهواز خیلی اتفاقی عضو این انجمن شدم..خوشحال می شم اگه بتونم واسه این انجمن مفید باشم..
کاربر شهرسختافزار
سلام
من سعيدام من بيشتر به بازي و نرم افزارهاي خاص علاقمند هستم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام شروین هستم از اهواز خیلی اتفاقی عضو این انجمن شدم..خوشحال می شم اگه بتونم واسه این انجمن مفید باشم..
سلام به همه ی اساتید و دوستان .
من ایمان هستم از ساری .
استقلالیه دو آتیشه ......................................
امیدوارم جمع گرمی داشته باشیم.
D J V A H I D (12-12-08)
कभी हार
عضویتتون را در انجمن های شهر سخت افزار تبریک میگم سعید جان ، امیدوارم بتونید با فعالیت خوب خودتون باعث پیشرفت انجمن بشید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeid1684 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شروین جان تخصصتون در چه زمینه ای هست ؟ خوشحال میشم اگه در زمینه تخصصتون در انجمن فعالیت داشته باشید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sherveen برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایمان جان به خانواده بزرگ پی سی نتورک خوش آمدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iman-dardesar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
من هم پوريا 17 ساله از گرمسار
پرسپوليسيه تير/عاشق زيدان
من هم به نوبه خودم ورود کلیه دوستان رو به انجمن پی سی نتورک تبریک میگویم و همچنین سپری کردن بهترین ساعات در این انجمن را برای شما آرزو دارم
موفق باشید ( امیر )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
कभी हार
پوریا جان شما هم عضویتتون را در انجمن ها تبریک میگم و امیدوارم بتونید با فعالیت خوب خودتون باعث پیشرفت انجمن بشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CoD4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
عضویت تمامی کاربرانیکه تازه به جمع کاربران پی سی نتورک پیوسته از صمیم قلب تبریک عرض میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با عرض سلام خدمت تمام دوستان عزیز .من امیر عباس هستم توی مرکز مخابرات هستم و دانشجوی رشته نرم افزار کامپیوتر خوشحالم از عضو شودنم و در کنار شما هستم .
Shahryar (16-12-08)
با سلام به همه دوستان
من سعید حسینی هستم . به فروشندگی علاقه زیادی دارم . ورزش مورد علاقه من تنیس و ورزشهای رزمی هستش . در هیچ کاری دوست ندارم ادعایی کنم فقط دوست دارم کارمو انجام بدم و دوست هم ندارم توی کار دیگران دخالت کنم . دوست دارم ازم انتقاد بشه تا بیشتر پیشرفت کنم .
خیلی چیزها رو بلد نیستم و تمام سعیمو میکنم تا یاد بگیرم .
رنگ مورد علاقه من قرمز هستش و ربطی هم به پرسپولیس نداره .
اینجا فروم خوبیه و دوست دارم در کنار شما دوستان چیزهای زیادی بیاموزم .
موفقیت رو برای هم آرزو میکنم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks